Вибори 30 вересня

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Студент, 11 січ 2007.

?

За яку політичну партію ви віддасте свій голос?

1. НУНС

21 голосів
    20,6%
  2. БЮТ

41 голосів
    40,2%
  3. Партія Регіонів

7 голосів
    6,9%
  4. СПУ

2 голосів
    2,0%
  5. КПУ

1 голосів
    1,0%
  6. Інший варіант

16 голосів
    15,7%
  7. Проти всіх

14 голосів
    13,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Юстина

Юстина молода мама

Відповідь: Вибори 30 вересня

Я собі думаю так. Починаймо кожен з себе. В школі чесно вчився? За залік бакси в заліковку не тусував? І швидше всього на порядній роботі (якщо вона справді порядна) працюєш по знайомству. В поліклініці "десятку" дохтіру в кишеню, тіпа, щоб ніхто не бачив, пхав? Що саме ти зробив для України і для нашого світлого майбутнього? А вони там зверху ну такі ж самісінькі! Нам жиж так пасує жити, дорогесенькі.

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Починаєм.Переходим вулицю на червоне?Якби знав,що штрафануть гривень на 500,добре б подумав,чи це робити.Це саме стосується і водіїв.
    Даєш в кишеню?Якби точно знав,що за це грозить тюремний термін,років з 5,теж добре би подумав,чи варто так робити.те ж саме стосується тих,хто бере.
    Список можна продовжувати ще довго.
    Держава і закон повинні заставити себе поважати,а це можливо тільки при сильній і чесній владі.
    З усіх,хто зараз туди рветься я не бачу нікого,хто б міг забезпечити сильну і чесну владу.

• Подобається Подобається x 2
  3. zet

zet Дуже важлива персона

Докладываю:
    1- В школе честно училась, правда в те годы все так учились..
    2- За зачет деньги и в голову не приходило давать.. (могли за такое и из ВУЗа тогда студента выпереть, я ж не камикадзе)
    3- На работу устроилась без блата, сама удивилась. Пришла просто во-время, как раз не хватало специалиста с моей специализацией..
    4 - В поликлинике, тоже как-то не очень приходилось.. Есть родственники медики, то либо у них наблюдалась, либо почему-то с врачом быстро находила общий язык
    5- С кем никакого взаимопонимания, то это только с военкоматом. Гнилая контора... Друг сына поступал в ВУЗ, но не взял во-время приписное в военкомате, то вместо того, чтобы просто оштрафовать, хотели заставить прийти уже после окончания работы Приемной комиссии в ВУЗе. Просто, что б нагадить... Пришлось действовать через институтское начальство...Тогда только соизволили оштрафовать и выписать приписное.
    Вывод: А за что ж мне тогда такие горе-правители достались?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є час збирати, а є час сіяти. Є час веселитися, а є час сумувати. На все є свій час. Є час вибирати, а є час відпочивати.

5. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Левандiвко, а ви когось iншого бачите на тих мiсцях? Я не тягну масу за когось iз них, але реально, справдi легше обiс^ти тих хто вже там? Вiдповiдь типу, нехай знaйдуть порядного не проканує аж нiяк, бо поряднiсть росте з самого себе.Нa їхньому мiсцi i ви б робили так само, як бu могли.Поки українцi самi невiзмутся за розум-нiчого не вийде , хоча може... на гiрше...недай Бог...

Додано через 54 секунди
    Мих претендуєте на вислiв Iклезiаста? :p

Додано через 13 хвилин
    Юстина, сонечко, а чого таїтися, невже то не можна зробити на офiцiйному рiвнi? Якщо я бiзнесмен, якщо я своїми мiзками чи вмiнням вмiю заробляти грошi, грошi з яких я плачу податки державi, якого милого я маю стояти в дурнiй черзi з телепнями, якi i близько не розумiють де вони i що робити? Чому я йдучи до лiкаря маю боятися що, просто, iз за не можливостi того ж доктора прогодувати свою сiм'ю, моя сiм'я може втратити свого годувальника тiки тому, що мене поставила держава в ту саму ланку як i останнього алкоголiка, який по-життю нi за кого i нi за що не вiдповiдав?
    Так шо, будь-ласка, не треба,в нас вже були тi що вигубили всiх багатих зрiбивши всiх бiдними.

Додано через 16 хвилин
    Коли людина перестає цiкавитися полiтикою, полiтика починає цiкавитись людиною.

6. zenyk

zenyk Well-Known Member

.....заперечити насправді нема що....все сказане - правда....
    ....але це так боляче чути, неначе від лікаря про те, що вилікувати він тебе не зможе і ти скоро помреш, але лікар прописує тобі чергові безнадійні пігулки і ти ковтаєш їх зі щирою надією, що лікар помиляється і що пігулки тобі обов'язково допоможуть і ти одужаєш.......

....в мене таке саме вічдчуття є кожних виборів.....

7. Romko

"Без надії сподіваюсь"?
    На жаль я від них уже нічого не сподіваюсь...;)

Не судіть по собі,хоча в тій державі вже вкорінилась злодійська система,яку зламати буде дуже важко...:ninja:

Додано через 7 хвилин
    http://www.bbc.co.uk/ukrainian/indepth/story/2007/09/070927_tymoshenko_fidel_yk.shtml
    "Юлія Тимошенко: Так, я можу абсолютно чітко сказати, що у нас на сьогоднішній день є підписана угода про формування коаліції в новому парламенті"
    Бідна Юля!Вона ще надіється на угоду з НУНС.Зрадять,кинуть і скажуть,що так і треба.

8. zenyk

zenyk Well-Known Member

не про багатство мова, а мова про "проходження гри за допомогою креків і кодів".....ніяк не може бути показник отримання знань в ВУЗі те, що в студента є гроші підкупити результати екзамену!

а щодо лікарів, то я вважаю, що немає нічого поганого в тому, що хворий заплатить лікарю - оскільки це не хабар а подяка з якої б точки зору на це не дивитись!
    Зовсім інша справа, коли той горе-дохтор не хоче належним чином лікувати, не отримавши такої подяки - в такому випадку цей дохтор заслуговує покарання! і не може бути жодним чином виправдання для дохтора те, що його діти голодні....адже не кожен пацієнт об'єктивно може надати винагороду лікару.... і це необхідно розуміти....
    ...разом з тим - є абсолютно глупо очікувати гарних результатів від медицини в цілому при наявності системи бюджетного фінансування, так як і лікарям і в першу чергу головним лікарям абсолютно всерівно скільки хворих до них поступлять і скільки з них видужають - їм від того ні не додадуть грошей від відбавлять. А головні лікарі при цьому намагають виділені гроші пустити не на покращення лікування (в тому числі забезпечення найкращими кадрами лікарні чи закупівлі мед.прапаратів/приладів) а використати ті гроші так щоб якумога більше отримати "відкатів".....ось і вся медицина в Україні на сьогодні.....
    ....в медицину потрібно спрямовувати живі гроші, об'єм яких напряму залежав би від кількості вилікуваних пацієнтів!
    а тому я вважаю цілком прийнятною пропозицію створення системи обов'язкового медичного страхування! тим більше, що частина вже створена: система державних Фондів соціального страхування. То ж потрібно її удосконалювати і в її тарифи закласти не тільки компенсацію втраченого заробітку/працездатності, а й фінансування медичних закладів, які кожного конкретного хворого будуть лікувати!

9. Юстина

Юстина молода мама

Найцікавіше (чи найболючіше) те, що будучи цього року у Празі, я переконалася, що на чужині ми, українці, чемно ходимо на зелене світло, влучно потрапляємо окурком в урну, першими компастуємо талончики в місцевому трамвайчику... Бо буде страшно і соромно, коли чеський страж з позором викине тебе "за шкірку" чи, не дай Боже, заставить платити штраф. Хоча, насправді, ніхто особливо за цим не слідкує. Все розраховано на людську порядність і вихованість. І ми ж так можемо...

10. Forpost

Forpost Стоїк

11. Romko

Що цікаво,в Польщі заборонили куріння в громадських місцях,то поляки чемно курять на зупинках,біля урн,але не на ходу.Бо вєлькій штраф...:no:

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Что бедная - позволю не согласиться...Хотел бы я быть таким "бедным"...Скорей - несчастливая...Не повезло ей с партнерами. Луценка с такими же выпученными глазами будет говорить после выборов, почему он объеденился с проффесором (как и после предыдущих выборов!) - мне приказал Президент....И вера его словам - "мы не объеденимся с ПР" - точна такая, как и последствия его слов - "я НИКОГДА не буду работать в правительстве Януковича"....

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Залишається понадіятися на БЮТ.
    Йой, зара на мене будуть накидатися.:D

14. Юстина

Юстина молода мама

А я повелася...

15. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Ну, рекламу по різному можна розуміти. Зовсім інша справа, коли це говорять прямо. Почитайте там є багато матеріалів:
    http://compromat.ru/main/ukraina/nzf1.htm

Цікава інформація. А де таке прочитали?
    Ні. Думаю що не настануть. Головне щоб гірші не настали...

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Тут, напевно і я погоджусь з Вами, Інша справа чи дійсно він міг відмовитися. А головне працював він чи просто відсидів у тому уряді. Віддаю належне його харизмі, але напоодинці він був би десь на рівні Литвина.:)

17. volk

volk Well-Known Member

Вчора у себе у поштовому ящику виявив конвертик з позначкою "ВЫ ВЫИГРАЛИ!"
    Ну, що саме я виграв, я вже зрозумів давно.
    А в конвертику лежали два папірці. Перший радісно сповіщав про те, що якщо блок КУЧМА набере 5% або більше, то по другому папірцю, пред"явивши паспорт, отримуєш 1000 грн (!). Для цього, звісно, треба допомогти цьому блокові набрати ці самі 5%. Другий папірець, власне, букмекерський чек, з типографським штампом "оплачено".
    Не вдаючися у юридичні аспекти, хочу зазначити, що можна ставити на коней, на гонщиків, на футбольні команди, але на політичні блоки - це щось новеньке. НОу-хау! респект!
    Ось хочу подарувати цей раритет комусь на виборчій дільниці.
    Від себе додам, що на бігах на дохлу кобилу ніхто не ставить. А блок КУЧМА - то підходяща назва для якого-небудь нового будівельного матеріалу, типу піно- шлако- чи порохо- блоків, на кшталт цегли. :crazy:

18. Дальневосточник

Знаете, Danilo, я - обычный человек. Всего, чего я добился в жизни - я добился только благодаря себе - никаких "волосатых рук".... И усвоил для себя одну важную истину - у меня есть мое честное слово. И нарушить его можно - но только один раз... И я считаю, что для это справедливо для любого человека. Уйди он тогда из правительства - и я скорей всего поддержал бы сейчас НС... Но поскольку нет у меня веры к лидеру - нет у меня веры и ко всему остальному....

19. zenyk

zenyk Well-Known Member

а які такі позитивні мотиви підштовхували Вас проголосувати за НУ?

20. Дальневосточник

Для Вас ПР - это так, абстракция....А у нас - это всё...И видя это всё - за это голосовать - надо совсем быть "биз галавы" :)
    А Юля - простите, если кого обижу - это профФесор - только с бусами....
    Так что выбор - не велик...
    P.S. вот кого у нас в Раде не хвататет - это ветрянки....чем дальше - тем непреодолимей желание увидеть ее там...вот уж точно - спать на заседаниях перестанут, и Рада станет тем, чем она была до того - но не так явно - ЦИРКОМ

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)