Вибори 25 жовтня 2015 року.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 23 вер 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

яка не буде його рухати.

2. manur

manur Well-Known Member

Я сам раніше не раз матюкав міську владу за ті ями, поки не взнав, що об"їздна - це парафія виключно автодору, і міська влада до того абсолютно нічого не має. І районна також... Можу нагадати кримінальні справи відносно Криштопи (директор шахти "Надія", покійний вже) і відносно Іванчини (керівник с/г підприємства), які провели ремонт доріг, а того не мали права робити...

Ну, навіщо так грубо?:tongue: Не штани протираю, а допомагав друзям. Компанія мені там подобається. І атмосфера. Працював і...... чуть не спився:facepalm:Алкоголію пішло багато:)))
    Мені досить до вподоби робота в штабі. Нові знайомства. Відновлення старих знайомств. Заходить купа різних людей (в тому числі і від інших політичних сил - рознюхати щось))))))

А ви б приїхали перед виборами (чи й в день виборів, чи зразу після) - все б своїми очима побачили. ;)

Штаб "ГП".

• Подобається Подобається x 1
  3. elektrik

elektrik Well-Known Member

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Може і так, але шо року по радіо триндять про виділення грошей на ремонт того танкодрому, якщо не помиляюсь то цього року 25 тисяч обіцяли.
    Навіть не думав грубити, але всерІвно перепрошую :hi:

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так як я горілки не п'ю, то до штабної роботи мабуть не підходжу :mocking:

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То най заходєть! Хтось чикушку принесе, хтось соленого окуня, то робота скорше йде.

• Смішно Смішно x 1
  7. manur

manur Well-Known Member

Ну і.... якщо комусь цікаво : я також балотувався в міську раду. В список не просився, мене просто повідомили, що включають ))) Агітацією на окрузі майже не займався. Лише в останній день, коли дозволена агітація, в п"ятницю 23 жовтня, надрукував на принтері з півтори сотні чорно білих агіток (розміром в половину аркуша формату А4) і пробігся по своєму окрузі - порозкидав в поштові скриньки.

На окрузі зайняв 5 місце (кандидатів було 11, всього партій - 15). Один з опонентів - небідний бізнесмен, який живе на тому окрузі, зайняв 9 місце (я живу НЕ ТАМ).

В партійному рейтингу зайняв 9 місце з 20-ти. Членом партії я НЕ Є. В раду з 20 осіб пройшло всього 2.

З приводу непроходження в раду жодних розстройств не зазнав))) Навіть на те не сподівався. Але до рейтингу додав відсотків більше, ніж дехто, який і статус зараз вище має і агітацією займався набагато активніше.

Цьогорічна система виборів є дуже незвичною, на чийсь погляд - дебільною. А на мій погляд - таки дууууже цікавою. Наш штаб деякі нюанси цьогорічної системи просто "провтикав". Ну, буде наука на майбутнє)))

Дурістікою в результаті є те, що 26 депутатських місць у міській раді зайняли представники АЖ 10 партій. Представники також 10 партій (але їх конфігурація чучуть інша) зайняти 36 місць в районній раді.

Я собі лише уявляю, як зацікавлені особи зараз "шуршать" по місті-районі, домовляючись про конфігурації коаліцій.

І перших кілька сесій - то буде суцільний бардак. Так що, тим, хто пройшов в депутати при такому розкладі - можна лише поспівчувати.

8. manur

manur Well-Known Member

Ги))) То не значи, жи ми непитущих виганєли. Вони просто закусювали;)

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Треба було в сільраду нашу йти :))), там без конкуренції, по одному кандидату

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Горілки треба їм пану ящиків завести...

11. manur

manur Well-Known Member

Така ж ситуація не лише у вашій сільраді)))))

Головою у вас залишився "цьоцю-цьоцю"?:))) Не буду стверджувати, що сильно його знаю, але виглядає він аж занадто безпорадний, як на посаду сільського голови...

Але, зато в близькій до міста сільраді (на однім з ним /містом/ березі річки) заруба на голову була серйозна. Добре знаю обох претендентів, тож ся тішу, жи там не голосував.

Бо хтось з тих кандидатів би ся зі мнов посварив))))) А так - з обома залишився нормально))) Переможець в п"ятницю має "виставляти" в бані. Баня може затягнутися:crazy::swoon2:

12. npocmo

npocmo дачник

чомусь згадав... чи була нині онлайн трансляція для чесних виборів, бо свого часу туди вкинули мільярд гривень? )

13. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

трансляція чого?

14. npocmo

npocmo дачник

ну ходу голосування ж
    пригадується, було ж таке начебто, купляли колись на кожну дільницю по ноутбуку та вебкамері і на сайті цвк наживо транслювали... якщо я нічого не наплутав :dntknw:

15. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

а який з того сенс, якщо всі порушення відбуваються коли дільниця закривається?

16. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

то було в 2012 році. Потім за це забули :)
    В ЦИК создали сайт для трансляции с камер на избирательных участках

17. npocmo

npocmo дачник

мабуть сенс у мільярді )
    тепер ще хочуть мільярд на антикорупційне бюро...
    прозора влада - це недешево, мабуть...

• Смішно Смішно x 1
  18. manur

manur Well-Known Member

Еге ж... і ми з друзями також це недавно згадували. Таки, треба поцікавитися : ДЕ ТЬОХНІКА??????????

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

І купляли її по завищених в кілька разів цінах певні фірми приблатньоних ригоналів ;)

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Веб-камери Янукович з собов забрав.

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)