Я сам раніше не раз матюкав міську владу за ті ями, поки не взнав, що об"їздна - це парафія виключно автодору, і міська влада до того абсолютно нічого не має. І районна також... Можу нагадати кримінальні справи відносно Криштопи (директор шахти "Надія", покійний вже) і відносно Іванчини (керівник с/г підприємства), які провели ремонт доріг, а того не мали права робити... Ну, навіщо так грубо? Не штани протираю, а допомагав друзям. Компанія мені там подобається. І атмосфера. Працював і...... чуть не спивсяАлкоголію пішло багато Мені досить до вподоби робота в штабі. Нові знайомства. Відновлення старих знайомств. Заходить купа різних людей (в тому числі і від інших політичних сил - рознюхати щось)))))) А ви б приїхали перед виборами (чи й в день виборів, чи зразу після) - все б своїми очима побачили. Штаб "ГП".
Може і так, але шо року по радіо триндять про виділення грошей на ремонт того танкодрому, якщо не помиляюсь то цього року 25 тисяч обіцяли. Навіть не думав грубити, але всерІвно перепрошую
Ну і.... якщо комусь цікаво : я також балотувався в міську раду. В список не просився, мене просто повідомили, що включають ))) Агітацією на окрузі майже не займався. Лише в останній день, коли дозволена агітація, в п"ятницю 23 жовтня, надрукував на принтері з півтори сотні чорно білих агіток (розміром в половину аркуша формату А4) і пробігся по своєму окрузі - порозкидав в поштові скриньки. На окрузі зайняв 5 місце (кандидатів було 11, всього партій - 15). Один з опонентів - небідний бізнесмен, який живе на тому окрузі, зайняв 9 місце (я живу НЕ ТАМ). В партійному рейтингу зайняв 9 місце з 20-ти. Членом партії я НЕ Є. В раду з 20 осіб пройшло всього 2. З приводу непроходження в раду жодних розстройств не зазнав))) Навіть на те не сподівався. Але до рейтингу додав відсотків більше, ніж дехто, який і статус зараз вище має і агітацією займався набагато активніше. Цьогорічна система виборів є дуже незвичною, на чийсь погляд - дебільною. А на мій погляд - таки дууууже цікавою. Наш штаб деякі нюанси цьогорічної системи просто "провтикав". Ну, буде наука на майбутнє))) Дурістікою в результаті є те, що 26 депутатських місць у міській раді зайняли представники АЖ 10 партій. Представники також 10 партій (але їх конфігурація чучуть інша) зайняти 36 місць в районній раді. Я собі лише уявляю, як зацікавлені особи зараз "шуршать" по місті-районі, домовляючись про конфігурації коаліцій. І перших кілька сесій - то буде суцільний бардак. Так що, тим, хто пройшов в депутати при такому розкладі - можна лише поспівчувати.
Така ж ситуація не лише у вашій сільраді))))) Головою у вас залишився "цьоцю-цьоцю"? Не буду стверджувати, що сильно його знаю, але виглядає він аж занадто безпорадний, як на посаду сільського голови... Але, зато в близькій до міста сільраді (на однім з ним /містом/ березі річки) заруба на голову була серйозна. Добре знаю обох претендентів, тож ся тішу, жи там не голосував. Бо хтось з тих кандидатів би ся зі мнов посварив))))) А так - з обома залишився нормально))) Переможець в п"ятницю має "виставляти" в бані. Баня може затягнутися
чомусь згадав... чи була нині онлайн трансляція для чесних виборів, бо свого часу туди вкинули мільярд гривень? )
ну ходу голосування ж пригадується, було ж таке начебто, купляли колись на кожну дільницю по ноутбуку та вебкамері і на сайті цвк наживо транслювали... якщо я нічого не наплутав
то було в 2012 році. Потім за це забули В ЦИК создали сайт для трансляции с камер на избирательных участках
мабуть сенс у мільярді ) тепер ще хочуть мільярд на антикорупційне бюро... прозора влада - це недешево, мабуть...