Вибори 25 жовтня 2015 року.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 23 вер 2015.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З бану не вийде катрена запостити.

• Тупо Тупо x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, якби в нього совість була нечиста, я б за нього ще голосував, біда в тому, що у нього нема совісті.

Дуже прошу вас переглянути відео, але докінця. Садовий сам про себе каже вкінці. Більше нічого не тре додати. Просто подивіться.

View: https://www.youtube.com/watch?v=YQtv1Lhc_dw

• Інформативно Інформативно x 1
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

4. elektrik

elektrik Well-Known Member

Ні один мер не має імунітету,тому можна продовжувати розслідування і довести їх причетність до сепаратизму.
    Так що замість я звити,краще давайте знаходити факти,не теребені,а факти.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

я привів і що?

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  7. elektrik

Що ти привів,документальні факти,з якими можна піти в суд.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

а чому ні?

я привів відео публічного виступу Садового, де він закликає незахищати Україну, а здатися ворогу. Він це говорить сам. Які ще докази потрібно?

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, вам ще не набридло? Я те відео бачив, коли його ще перший раз показували по телевізору. На фейсбуку люди плювались, навіть ті, які не люблять Садового, бо його головний режисер - така собі росіянка Солодовнікова, яка має дуже гарне хоббі - посеред вулиці роздягнутись догола. Думаю, ви бачили це відео. Миху, вам не здається, що в вас дуже дивна тактика. Кого б я не навів - це або старі дурні Хмара, Лукяненко чи страшні корупціонери Садовий, Гриценко, Тимошенко чи інші. Звичайно, вони не ангели, але по корупції навіть близько їх не можна поставити до Порошенко. Нагадаю кілька його досягнень - створення ПР, СДП(о), розвал першого помаранчевого уряду (голоний любий друг), член уряду Януковича, олігарх в кінці-кінців. Розумію, це ваша справа кого любити а кого ненавидіти. Але ж так не можна!

• Тупо Тупо x 1
  10. elektrik

А дальше,що говорив,чому не дали послухати,а тільки кусок висмикнули,підозріло.

11. elektrik

Так ви хочете жити в стабільній державі,чи в вічних виборах і майданах.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Pedro

І можна подамати, Садовий збрехав, а Україна виграла війну. Ніхто нічого не виграв. Тим Донбасом Путін так прищемив одна місце, що ні про які ЄС чи НАТО не може бути мови. А "стара гвардія" вже вертається. Невідомо що буде далі.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Він і так в стабільній живе. А нам хоче вічних майданів. Переживає за нас страшно.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Pedro

Всі хочуть жити, хіба що за винятком психічнохворих бомжів. Але де вихід? Подивитись на останні події, це якесь перпетуум мобіле. Де вихід?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В кінці тунелю. Топай, топай, там побачиш.

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  16. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Вихід є. Тисніть і буде вам щастя :)
    [​IMG][​IMG]

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пояснюю.

Є корупція, є грушолюбство, є владолюбство і т.д. Але з точки зору держави найгірше - це зрада. Садовий явно сказав: ми програли війну, змиріться з цим. Це є найгірше, що може бути з точки зору державності.

А тепер попорядку:
    Гриценко вже був міністром оборони. Корупція зашкалювала. Я його не бачу реформатором. Старий вже.
    Лукяненко - я нічого не писав.
    Хмара сьогодні - старий чоловік. Він не може зараз говорити тверезо. Він сам був у Тимошенко.

Що до Порошенка. У чому ви бачите зло у створенні ПР? ПР стала фіговою, коли там помінялися люди і Порошенко покинув її.
    Не Прошенко розвалив перший Майдан, а Тимошенко. Олігарх? Чому ви думаєте, що Порошенко - олігарх?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, ви бачили відео?

Ніхто не знав як все закінчиться. Москаль тільки-но ввірвався. А Садовий вже вкакався... Чим він кращий від мера Словянська, яку посадили?

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Сьогодні поночі слухав у запису РадіоСвобода (рус) про українські вибори.
    Було сказано, що основний результат цих виборів: поява соціального ліфту для нових політичних сил. В політиці появляться нові обличчя. Раніше на місцевих виборах верхні клани розставляли по місцях своїх людей. І на сході - своїх (регіонали), і на заході - своїх (свободівці).
    Зараз місцеві ради будуть уже не такими однорідно-партійними, як донині.

Від себе скажу стосовно, наприклад, Кернеса.
    Я його мармизу також не переношу на дух. І дивуюсь, як там його могли вибрати, адже там половина населення - не іудеї.
    Але, видко, як господар міста він багатьом подобається. Щось робиться в місті корисного для людей. Краде, звичайно: а який єврей при владі не буде красти?
    Але, можливо, там утримується розумний баланс, на відміну від Черновецького в Києві, який своєю молодою командою обдер місто як липку.

Кернес, мені здається, буде служити тій владі, яка сильніша. Звичайно, у випадку хитань у Києві, буде держати ніс за вітром.
    Але для того, щоб не розперезався, і потрібно слідкувати і своєчасно давати по руках. Міськрада Харкова буде вже не така однорідна. Буде багато депутатів від Самопомочі. От хай і слідкують і не дають спуску.
    Самопомочі зараз багато повірили по всій Україні.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чому б не подобатися? Наркобарон. Є бабло і всі йому служать.

а де твій аватар? :)