Вибори 25 жовтня 2015 року.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 23 вер 2015.

1. manur

manur Well-Known Member

Сидю оце в районовій комісії - чекаю початку засідання. Я не є члонком тої комісії, а йно є охвіційним представником районової організації партії в районовій же виборчій комісії.

На даний момент мене цікавить % явки. Станом на 16годин явка в районі була 41,5%. В селах трохи більше, в містах ледь за 30% витягувало. Нарід пасивний, шо капєц.

Тижні з 3 тому ми в штабі обговорювали можливу явку. Всі сходилися на 60-65%, а я казав, що в районі 50%.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Гепа буде знову мером Харкова.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мда.... І як з таким совком ми ввійдем в Європу?

• Подобається Подобається x 2
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Й***ний стид.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, про яку Європу ви говорите? В Харкові Гєпа, в Одесі якийсь Труханов, навіть в Дніпропетровську якийсь Вілкул як гівно по ополонці. Яка Європа??? Як колись казав мій колега, труп реанімації не підлягає. Забудьте. Можете собі уявити кого Схід вибере на майбутніх виборах до верховної ради.

• Баян Баян x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо туди входити. В Чехії президент - шістка Путіна, і нічого, ще не вийшли з Європи. А тут якийсь мер просто.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. manur

manur Well-Known Member

В Чехії президент - то троньця більше, ніж помпка від ровера.

8. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Позор Одессе. Недобили вату. Моя вина. Искуплю. Постараюсь. УКРАЇНА!

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Така сама вага мера Харкова.

• Тупо Тупо x 1
  10. Pedro

11. Pedro

В Польщі змінилася влада, ПіС одноосібно здобув більшість в Сеймі
    Неділя, 25 жовтня 2015, 22:02

Екзіт-поли на парламентських виборах в Польщі показали, що опозиційна партія "Право і справедливість" здобуває переконливу перемогу і, швидше за все, матиме одоноосібну більшість в парламенті.

Про це повідомляє польська "Газета виборча".

За даними екзит-полу, проведеного IPSOS на замовлення телеканалів TVN24, TVP та Polsat news, ПіС отримав 39,9% і отримає 242 місця в парламенті країни. Всього в сеймі 460 депутатів.

Таким чином, представники партії Ярослова Качинського зможуть сформувати власний уряд, не утворюючи коаліції з іншими партіями.

Також до парламенту потрапляють чинна партія влади, Громадянська платформа, рух Кукіз-15, заснований рок-музикантом Кукизом, новостворена партія Новочесна та центристська Польська селянська партія.

Результат ПіС виявився значно вищім за прогнози соціологів, які грунтувалися на опитуваннях тижневої давнини. Водночас, партія влади дістала результат, менший за прогнозований.

Не виключено, що перемогу опозиції посилив п'ятничний скандал - у Вроцлаві затримали заступницю міністра юстиції,яка сіла за кермо п’яною та чинила опір поліції.

Прем'єр-міністр Польщі Ева Копач, виступаючи в штабі після завершення виборів, визнала поразку та привітала опонентів з перемогою.

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Я не знаю, в курсе ли Уважаемое сообщество ху ис Труханов (с заглавной буквы лишь к уважению к тому, что якобы притесняют, но на самом же деле все в курсе), .. в 90-х это лысое чучело материализовывалось на стрелках всегда с битой, т.е его даже тогда никто всерьез не принимал, ибо он был никем, как и сейчас ... но старо-пенсо-вата нам мстит, и голосует за труханова (сейчас уже без уважения к языку, на котором пишу). Я две или три недели, да пофиг сколько, буду бумажки расклеивать (и не только) за Боровика ... и если у меня кто-то спросит "уай?", я отвечу: Человек из 90-х, это должно звучать гордо, и никакой труханов не имеет права бросить тень .. а он бросил, и не раз. Я ж тоже не пацан с рогаткой.

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто помагав в цьому? Хто мочив Порошенка? То чого тепер дивуєтесь? Російська пропаганда, вкладена в уста патрійотів у вишитих сорочках, дала свій результат. Продовжуйте в цьому дусі.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Він не дивується, він радіє.

• Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це найбільш проукраїнська партія. Хороша новина!

16. Pedro

Миху, ви мене дивуєте. Та ви ж розумна людина, не якийсь тупий психічнохворий Свинопас. Ви ж знаєте, що там живуть виборці ПР і Януковича. На жаль, чуда не сталося і вони знову голосують за своїх.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чудо сталося: вони знову голосують за вату.

• Смішно Смішно x 1
  18. Pedro

А памятаєте, Миху, як ви бештали і мене і Ромка і Самойловича і інших, коли ми казали, що Схід завжди буде голосувати як не за комуняк то за гопоту чи інших злочинців? Ми виявляється були праві. Ніщо не дає можливості їм прозріти.

19. elektrik

elektrik Well-Known Member

И тьма спустилась над Хуершалаимом. Аминь.

Бідний Хрків,шкода мені їх.Ну що зробиш,москаль є москаль.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Захід недалеко втік...

а де твій аватар? :)