Вибори 25 жовтня 2015 року.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 23 вер 2015.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, Хулігане, не обурююсь.
    Ржу з п'ятьдесятьчотирьохвідсотників.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

О, так Васі за "Солідарність" треба голосувати.

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. elektrik

elektrik Well-Known Member

:))):))):)))

• Смішно Смішно x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

[​IMG][​IMG]

• Смішно Смішно x 2
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Не подобається Не подобається x 1
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Користувач Дід Панас опублікував першим:

І сказав Пастор: Хто прийде на вибори вранці - того люблю я за спритність і милістю своєю не обійду - буде він і рабів мати вдосталь, і немовлят русскаязичних досхочу дам я йому на поталу.

Хто вдень прийде обирати - того теж я вподобаю за спокій та поміркованість: і пенсіонерок в піні монтажній обох статей та різних ступеней епілепсії він отримає, і снігурами поласує від щедрот моїх.

Хто ж увечері виборчої ділянки дістанеться - любий мені і той цинічний бандера, за те, що попри зайнятість свою або ж, здолавши лінькуватість, пішов та виконав свій укрофашистський обов'язок перед Кривавим. Буде йому від щедрот Пасторських нагорода - сало в шоколаді чи там печений бурят на кілочку...

А хто не прийде та не проголосує - той мені нецікавий. Най його оппи з хроном з'їдять, най на нього відро з аграріями впаде, най йому наш край настане - Пасторові то байдуже.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Піду в вечері поголосую....
    До обіду думав шо не піду, а тут виявляється шо в райраду аж два знайомих сі балотує, поголосую за того шо від блоку Порошенка, в нього шансів більше на мій погляд.(але ви нікому не кажіть, як вийде той другий, то збрешу шо за нього голосував, а шо робити :haha:

• Смішно Смішно x 4
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

ЦукЄрок то рошен, і ше хто зна чи не ліпЄдцкий...звідки в патріота рошен? СБУ підкинуло?

• Смішно Смішно x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Злочинна влада довела людей до зубожіння, один Рошен сі лишив, гризи з сльозами на очах.
    Як писав Кобзар Тарас Шевченко

"Німі на панщину ідуть
    І Рошен з діточками гризуть.
    Здали Крим...".

Радійте, вальйманойди!

• Тупо Тупо x 1
  12. elektrik

теперішня ти всяку херню не пиши,чим вона злочинна.

13. elektrik

Те, що відбудеться на місцевих виборах, стане дороговказом для української політики.

Про це в ефірі "5 каналу" в ході телемарафону "Україна понад усе" заявив голова правління Центру соціологічних і політичних досліджень "Соціовимір" Сергій Таран.

"Це перші політичні вибори, які вказують нам, куди буде рухатися політична Україна далі, тому що досі місцеві вибори взагалі мало що значили, вони завжди вважалися другорядними", - сказав він.

За його словами, місцеві вибори будуть визначальними для успіху реформи децентралізації.

"І важливо ще те, що ці вибори будуть визначальними для успіху реформи децентралізації. Це одне з перших, що будуть вирішувати місцеві органи влади, це буде втілена реформа децентралізації. Місцеві органи влади отримають більше повноважень, більше бюджету, відповідно місцеві вибори матимуть більше значення, ніж колись. Нарешті в нас з'явиться місцева політика", - зауважив Таран.

Нагадаємо, за словами Президента України Петра Порошенка, місцеві вибори остаточно перезавантажать українську владу.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я вже відголосував. І шо ви думаєте, крім тих двох знайомих (впринципі обоє не погані люди) знайшовся в бюлетені ще і третій, учасник АТО, пройшов Дибальцево, хлопака правильний і твердий...В мене тільки одне питання, чому вони зовсім не агітувались? Ну хоч від руки листівку напиши і приліпи на автобусну іті його моть....:dntknw:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я проголосував за цукерки і пішов собі огірочки в банки закатувать. Зима ж на носі....

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я проголосував за тих, до кого в списки регіонали не затесалися.
    Сьогодні Шустера буде цікаво дивитися.

Мені в п"ятницю ввечері, я уже вклався спати, прийшла російською есемеска, щоб я голосував за тих, хто знизить комунальні тарифи. Прийшлося відповісти. Одним словом. Але це було не слово "гаразд".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

в котрій годині?

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

http://3s.tv/MAIN
    пишуть, що о 19:55

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 1
  20. manur

manur Well-Known Member

Даааааа..... років 20 тому була на него кримінальна справа по економічній лінії.
    Той, що колишній майор міліції?

В мене є варіант пояснення. Бо їх політична сила включила в списки чисто заради того, аби мати серед того списку героїв АТО. А сам герой не є АЖ ТАК зацікавлений, аби стати тим дУпутатом. Проссто дав на те згоду. І страатився хіба на штири знимки 6х4см (та й знимки, можливо, йому та партія профінансувала).

Власник "Білої акації" серед них?;)

а де твій аватар? :)