Я вже колись тут писав, Львів до Садового дуже нагадував теперішній Сокаль чи Радехів... Сіра обшарпана хрєнь, повно сміття і ями на дорогах, за останніх років 4-5 Львів дуже змінився на краще, яка в тому заслуга Садового, не знаю, але факт є факт.
Та хай воно буде тричі замовлено. Садовий пив каву з сепаратисткою? Пив. Садовий казав, що війну москалям ми програли - зливайте воду? Казав. Які ще потрібно аргументи? "заслуга"в тому, що могло бути значно краще.
А в Червонограді кажуть роздавали гречку і електрочайники, і навіть відкрили "соціальний магазин". Магазин сам бачив, як і чергу з 30-40 пенсіонерів, незнав правда шо то до виборів.
Я от шо подумав, най**увати, підкупляти і хитрувати стає так складно, і така конкуренція шо може чувакам вже простіше було б почати працювати? Красти стало так складно що складається враження що працюєш (невідомий чиновник)
Інфа від 17 жовтня. А на сайті ЦВК пише, що з 06 жовтня вже знята з кандидатства : Центральна виборча комісія України - WWW відображення ІАС "Місцеві вибори 2015" Маєвська Марія Василівна 37 Громадянка України, освіта вища, безпартійна, ТК №1 "Ластівка" Франківського району м.Львова, Юрисконсульт, місце проживання: м.Городок, Львівська область 06.10.2015 Львівська область Львівська міська рада
Щоб не загубилося. Через які партії регіонали сунуться до місцевих рад. Инфографика: Реинкарнация соратников Януковича: список партий, в которых большее всего «регионалов» » Слово и Дело