Вибори 25 жовтня 2015 року.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 23 вер 2015.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Vladimir Bondarchuk
    41 мин. ·
    Дорогі українці! 25 жовтня пройдуть місцеві вибори. Звертаюсь до вас і прошу увімкніть мізки і не дайте себе обдурити в черговий раз. Прийшовши на виборчі дільниці, голосуйте тільки за тих, хто ніколи не був ні депутатом, ні мером, ні мусором, ні прокурором, ні суддею, ні чиновником в будь-якій держструктурі. Не голосуйте за помічників депутатів і суддів, різних радників держчиновників. Не голосуйте за БПП, за партію Ляшка, за Батьківщину, за Наш край, Опозиціний блок та інші партії, які відбрунькувалися від Партії регіонов. Не голосуйте за людей старше 45 років і молодше 35. Голосуйте тільки за нових людей не забруднивших себе колишньою і нинішньою владою. І ось так ми з вами зможемо зробити вагому люстрацію і очистити місцеву владу від зажерливих ублюдків, що десятиліттями грабували наші міста і села. Довіряйте тільки новим особам і не бійтеся помилитися та не сподівайтеся, що старі вже накралися і стали чесними та порядними. Якщо людина, будучи біля владного корита, стала лайном, то це назавжди. Так що, проявимо нарешті розсудливість і принциповість та дамо під зад тим, хто грабував, принижував і знущався над нами 24 роки.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я буду голосувати за "Солідарність".

• Тупо Тупо x 2
  3. manur

manur Well-Known Member

Вчора один знайомий, який за останні років 20 змінив вже 3 чи й більше партій (Батьківщина, Королевська, Ляшко...) запрошував вступати в Радикальну партію))) Ну, жартова, звичайно, бо чудово знає, що я туди не вступлю)))

І добавив, що при вступі в їх партію є традиція - проштрикують дупу вилами.

На що я попросив його пред"явити до огляду рани на його дупі. Присутні при цьому чоловік з 10 - ржали))))))

А якщо серйозно - на цих виборах активно використовується такий трюк : кандидатами в депутати впливових рад (обласних, частково районних) йдуть серйозні люди (при грошах), які раніше вже або балотувалися, або вже були депутатами від партій, яким вже віри в абсолютної більшості народу нема.

Тобто, вони або прикидуються безпартійними, або дійсно виходять з ранішої партійності і "підвалюють" до керівників партійних організацій "незаплямованих" партій. Тобто, люди, будучи безпартійними, або скриваючи свою справжню партійну належність, будуть балотуватися від партій, яким ще люди трохи довіряють.

При чому, керують часто цим процесом керівники (чи "сірі кардинали") місцевих осередків партій, які під своїми брендами вже НЕ сподіваються пропхати своїх людей в депутати.

Пишу це не з чиїхось міркувань, а з того, що особисто спостерігаю. Вже 4 дні допомагаю в одному з штабів і, навіть, є офіційним представником виборчого партійного штабу в районній територіальній виборчій комісії. Хоча, сам членом партії НЕ Є. Вони мене, навіть, в кандидати в депутати до однієї з рад включили)))))

• Інформативно Інформативно x 1
  4. manur

manur Well-Known Member

http://repka.club/blogs/svirid-opan...ogo-poryadku/item/3823-obzor-22-veresnia-2015

А вообще-то наш політікум – герметичний акваріум, де плавають разні екзотичні рибки, повзають равлики, а з-під пластикових камінців зиркають оченята опозиційної флори і фауни. Всі вони бачать народ через скло акваріуму та іскреннє полагають, шо іменно вони і є справжніми господарями всієї квартири. Мешканці ж квартири удівльонно спостерагають за баталіями, які врем’я от времені вспихують в тому акваріумі, потом зітхаючи вичерпують сачками дохлих, або особенно знахабнілих особей та спускають їх в унітаз. І сперечаються чи не пора помінять воду. Бо якась вона мутна й несвіжа. От у сусідніх квартирах в акваріумах красота – рибки там їдять корм і вдячно виляють барвистими хвостами. А в нас у тій зловонній жижі мутірують все сплош якісь дикі рептилії, які від’їдаються до нєвероятних розмірів, виповзають з акваріуму і намагаються обгадити кухню, розносячи сміття в спальню і прихожу. Дід думає, шо така пора наступає, воду рано чи пізно прийдеться міняти. Може у свіжій воді в наших політіков тумблєр переключиться в правильне положення і вони поймуть своє істинне місце в житті квартири. Поймуть, шо їхня главна задача служити комфорту та хорошому настрою мешканців, а не бути джерелом вічних тривог, примушуючи нас тримати напоготові молотки, кувалди, протигази і шини.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Скажіть тому панові, що писав, хай вивчить українську мову.
    "за нових людей, що не заплямували"

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Баян Баян x 1
  7. Nerjprom

Nerjprom Member

В нашому райцентрі, йдуть в депутати багато людей яких знаю в лице, і один чи більше разів спілкувався з ними. Якщо бути відвертим, то немає за кого голосувати навідь, всі якось з усмішками відносяться до такої серьозної справи.

8. VasMT

9. VasMT

Переплюнули бариги і шахраї навіть Яника в жовтні 2013-го.
    Він мав тоді 23%. Біле блатство - 22%. Чемпіон світу - 18%
    Барига разом з чемпіоном не дотягують навіть до рейтинга самого чемпіона.
    Отак-от. Зв'язався Кличко з баригами, от і має... Краще б дітей тренував.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що має?

• Тупо Тупо x 1
  11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Місцеві вибори: реванш регіоналів?

Андрій Любка

9 жовтня, 2015 - 12:23

Каюся: після перемоги Януковича у 2010 році я був серед тих, що не передбачали нічого катастрофічного. Мовляв, «незворотні зміни», нова Україна, дозріле суспільство, досвід Помаранчевої революції, «ми вже інші» і всіляке таке, ‒ тож у донецького хама не мало нічого вийти. До того ж повноважень було більше у Верховної Ради й уряду, а громадянське суспільство мало контролювати кожен крок «проффесора». Що сталося далі, ми всі добре пам’ятаємо: конституційний переворот, посадка у в’язниці опозиціонерів, збайдужіння суспільства і – як наслідок – грандіозний грабунок держави, авторитаризм, Майдан, розстріли простих людей і війна.

Зрештою, думалося мені після всього цього, Майдан, Небесна сотня і війна – це вже зовсім не драйвова Помаранчева революція з її піснями й обіймами; такого люди забути не можуть. На превеликий жаль, все знову навпаки – не лише можуть, а й дуже швидко змогли. Було кілька нагод у цьому переконатися, найпромовистішими серед яких завжди є вибори. Сьогодні, за кілька тижнів до місцевих виборів, коли соціологічні служби оприлюднили попередній зріз симпатій українців, можна впевнено констатувати: не змінилося нічого, люди далі готові голосувати, як барани. І це ж на місцевих виборах, де часто всі знають усіх, а правду про кандидатів навіть ґуґлити не треба – все у всіх на виду. До влади знову йдуть злодії й корупціонери, регіонали й інші перевертні, яких народ називає «нетонучими» - колись були есдеками, нашоукраїнцями, служили Януковичу, а тепер часто-густо рвуться у депутатські крісла через партію Порошенка. І дорвуться ж! Так і хочеться сказати за Шевченком: «Село неначе погоріло, неначе люди подуріли…»

Безумовно, це два зовсім різні процеси – не любити Росію і будувати власну країну. Хоч українці вже й не підтримують проросійських партій, але ще не навчилися вибирати відповідальних і справді патріотичних політиків. Знову ведуться на білборди, обіцянки, рекламні кампанії вартістю в сотні тисяч доларів, голосують за «колишніх», а насправді – вічних, обирають місцевих князьків, дерибанщиків і відвертих злодіїв. Стільки всього говорилося про децентралізацію, а місцеві вибори можуть вкотре показати, наскільки легко задурити голову народу. Як і те, що найкращі і найчесніші люди знову в кандидати не пішли, бо вважають політику брудною й не хочуть «бруднитися». Це правда, але хто ж тоді цю політику змінюватиме?

Воістину, для будівництва країни важливіші не революції й війни, а банальні безкінечні будні. Саме тоді вирішується доля держави й кується майбутнє. Виявляється, легше бути шляхетною людиною чи справжнім героєм під час Майдану, ніж день у день бути пильним і стояти на варті інтересів громади. Люди, які ще позавчора стояли на Майданах, а вчора воювали в АТО чи збирали волонтерську допомогу для армії, сьогодні не знаходять часу для прочитання програм партій, біографій кандидатів, роз’яснювальної роботи серед сусідів чи навіть волонтерської праці у штабі гідного кандидата. Байдужість і лінь – вороги гірші за Росію й Януковича. І саме вони – лінь, байдужість, Росія і Янукович – мають шанс взяти реванш на місцевих виборах. Так, ніби у нашій країні не було Майдану й війни, ‒ знову все забуто, а люди голосують за гречку, бренди й рекламу. Якесь замкнене коло…

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Куций розум не спроможний навіть усвідомити старе як світ - "Розділяй і володарюй". В нас вічно опозиція намалюється. Скільки буде "ЗА", точно стільки само "ПРОТИ". Це ж зовсім недавно було на Майдані - "Звільняти мерію від мітингуючих, чи не звільняти?" - дебати блін три тижні, проблема глобального масштабу, рішали зрада чи не зрада. Або "Випускати з Майдану автобус з ВВ чи не випускати?" - пів-дня штовхалися біля того автобуса і пів-ночі, знайшли чим занятися, без зради же ніяк. :facepalm:І т.д і т.п. Навіть на Грушевського коли в "Беркут" пляшки летіли, між мітингарями і "Беркутом" довбелики особливо розвинуті бігали "розбороняли". "Стріляйте краще в мене, а не в "Беркут", а то ж зрада".:facepalm:І кожне таке чудо просто хоче самоствердитись своєю "унікальною" точкою зору.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вибори...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я мабуть на ті вибори не піду...Ніяке падло про місцеві проблеми навіть не згадує....Від Ляшка газетку пренесли, дві сторінки про Мосійчука, і ні слова про ями на дорогах :dntknw:.

На голову сільради якесь чудо висонулося, повісив свою біографію на зупинці, і ні слова про те що він взагалі зробити хоче на цій посаді...Хоч би збрехав шось..

Прийшла мені в голову ідея на наступні вибори поприколюватись, піти на голову сьльради, нафігачити листівок з обіцянками відкрити в кожному селі по зоопарку, пообіцяти кожному фермеру по два раби, і ботанічний сад на колгоспному свинарнику :haha:.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Hyligan, а я стану вашим спонсором. Як сі бавіть, то сі бавіть...

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нащо стільки багато? Достатньо сказати "Я не буду красти".

• Тупо Тупо x 1
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Таке всі обіцяють....

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Крлись три кандидати на голову сьльради виступали в нас в Акації (то в нас бар такий, так як клЮбу нема то там зазвичай всі збори відбуваються), коротше чуваки один за одним читали по папіччику свої передвиборчі програми, пріли, запиналися, але читали...і в кожного та сама фігня, чи то "політтехнолог" один на всіх, чи з нету скачали :)))..

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)