Вибори 2015. План недопущення і боротьби з фальсифікаціями.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем IgorLvivM, 3 гру 2013.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Не заяву, а дію, то різні речі.
    Якщо ви вмієте зробити щось краще - приїдьте і зробіть.

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Це не ниття, бамбук - це краплина тверезого погляду на реальний стан речей в океані абсурду та окозамилювання.
    Ви з михами і омами як діти наївні, то ваші проблеми. Але може хтось мудріший та досвідченніший почитає, задумається, і зробить правильні кроки. От для чого пишеться, бамбук.)

• Подобається Подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Єдиний крок про який ви писали, то відбивати дзеркала в машин на тротуарах нижніми кінцівками, як це допоможе позбавитись режиму?

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

Мітингувальники заблокували будівлю Києво-Святошинського районного суду, щоб не випустити з неї суддю Юрія Бурбелу.
    Більше читайте тут: http://www.unian.ua/news/616517-mitinguvalniki-zablokuvali-kievo-svyatoshinskiy-raysud.html

4. Samojlovu4

Це у вас просто догадалка куца, хуліган - от і вчепився того дзеркала.)

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Бо то, що ви описали - відзеркалення нашої ментальності - порушення іншою людиною Закону нібито дає нам індульгенцію теж порушити Закон. Але у нормальному суспільстві все не ТАК. Я вважаю. шо якщо вас спіймають на цієї вправі з дзеркалом - ви відшкодуєте усе - разом зі штрафом.

6. Samojlovu4

Далекосхідник, вашилькові будете то повідати. В вашому чорному совку може і так, бо дурні, і бідні, і бідні і дурні.
    Тротуар чи велодоріжка - моя територія, я можу бути грубий чи підсковзнутися, чи банально не поміститися. Це його проблеми, а не мої, можна навіть зачекати і попрікалуватись.
    І якщо ви з хуліганом досі в метафору з дзеркалом не в'їхали, то попросіть може хто мудріший і пояснить. Є тут парочку таких, що зрозуміли.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

поясніть о мудрий :sorry:

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Закон?о_О
    Ви казочок начитались?
    Який закон може діяти в утворенні,де рулить,вибраний вашими земляками члєномвчолонатовчений хряк зі своєю зграєю ублюдків?
    В справі з "семінаристами" я спробував поступити по закону.
    Результатів нема донині.
    Їх не було б,якби вони виконали свої погрози і забили б мене з Зоряною і Любою.
    Закон...

• Подобається Подобається x 3
  9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

У нормальному суспільстві, якщо хтось запаркується як рагуль, з відсутності місця, то биренько-биренько буде шукати місце, де запаркуватись правильно. І не тому, що боїться штрафу (а це також), а тому, що має повагу до співгромадян і буде боятись, що співгромадяни будуть думати про нього, як про рагуля.

А ще в нормальному суспільстві на місці, де запаркувався рагуль, биренько-биренько буде поліція, бо вона в нормальному суспільстві не сидить на сраці в відділку, а ходить по вулицях - о диво! - і слідкує за порядком. І в нормальному суспільстві рагуль не відкупиться купюрою в кишеню.

А ми в Україні трясемось, бо ми маємо мандраж перед власником крутої машини, бо ми такі маленькі-маленькі, раз на подібну не доробились.

• Подобається Подобається x 8
  10. Дальневосточник

Саме ТАК. Тому я про це і написав пану Samojlovu4'у. Щотреба йти законним шляхом - а видбити дзеркало - це рагульский шлях, яким ми, на жаль, все ще крокуємо.

Но з чогось потрібно починати? Не порушати Закон - самому і заохочувати друзів, родичів, співробітників. Не давати хабарів - тим же даїшникам - а вимагати протокол - і платити штрафи через касу. Да що там казати - ви подивіться - яка поведінка у людей коли машин мало - і горить червоне світло. Йдуть - хочь шо! А я побачив - і не раз - у маленькому чеському містечку - як через порожню вулицю люди не йдуть - бо червоне світло! Ну треба з чогось починати - скажіть? Хочаб з маленьких кроків? Чи продовжувати лити сльози - ах, совок...

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви ще скажіть заохотити того рагуля, що авто рагульськи запаркував.

12. Bambook

Це калюжа повної фігні, замість мотивації хоч щось робити - постійна демотивація, мовляв, нічого у вас не вийде, все вам донецькі зіпсують, зливайте воду, виїжджайте, як альтернатива - відламуйте дзеркала.
    Ефесбешну пропаганду поширюєте, і ніхто мене в іншому не переконає.

• Подобається Подобається x 3
  13. Samojlovu4

Українське суспільство, далекосхідняк, не йде ніодним з цих способів.
    Метафора про дзеркало змальовує вражаючу здатність українця давати наступати собі на улюблені мозолі, і безропотно терпіти це десятиліттями, а ви з бамбуками в то ніяк не в"їдете, і все дзеркало обсмоктуєте.)

14. ricardo

ricardo Well-Known Member

Тобто, влада буде творити беззаконня, а ми - все робити законно. Так що цікаво, навіть за законні методи протистояння т.з. суди дають самі справжні вироки.
    =================================================================

Так що все менше люду вірить, що цю владу можна змінити мирно.

Голосувалка тут

15. ricardo

І опитування на ФУПі:

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Треба продовжувати буянити, і всіляко дескридитувати і опускати Януковича. Найкращий варіант, це коли його команда зрозуміє що він для них баласт, і з ним вони більше втратять ніж знайдуть, тоді вони його техенько сплавлять, і він участі в виборах навіть брати не буде...

17. Дальневосточник

Это вы никак не поймете, что там, где вы живете надо не "зеркало отбивать" - а вызывать полицейского. Если, конечно, оставивший машину "рогуль" - по вашему мнению - нарушил Закон. И - наказав "рогуля" по Закону - рассказывать нам - как должно быть в Украине. А не нести пургу.

Именно. Может потому и нет у нас общенационального лидера (как, к примеру, Джавахарлала Неру) который не станет незаконными методами добиваться хороших целей. Грязными руками нельзя делать чистые дела. Увы.

• Подобається Подобається x 2
  18. Bambook

А ви спитайте у тих 229 (ух ти, як багато, якраз валити владу) - хто з них готовий ОСОБИСТО стати в перший ряд, знаючи, що буде силове протистояння...

• Подобається Подобається x 2
  19. ricardo

Пропоную тему закрити, як фантастичну. По причині відсутності будь-якої надії на вибори.
    Черговий доказ того - сьогоднішня вакханалія беззаконня у т.з. Верховній раді.

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Фото вакханалії і беззаконня, -

а де твій аватар? :)