Вибори-2010. 7.02.10...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 20 січ 2010.

?

Другий тур. За кого...?

1. Янукович В.Ф.

6 голосів
    9,5%
  2. Тимошенко Ю.В.

37 голосів
    58,7%
  3. Не підтримую жодного кандидата

13 голосів
    20,6%
  4. Зроблю бюлетень недійсним

1 голосів
    1,6%
  5. Не прийду на вибори

6 голосів
    9,5%
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Нет, не видать. Может, просветите, что же там такого криминального робиться.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А решта 35 % просто не прийшли на опосвідчення?

То же что и у вас...

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Видимо, 35%?

• Подобається Подобається x 2
  4. Tanka

Tanka Well-Known Member

Я думаю, хто б з них не виграв вони обов'язково створять нову коаліцію після виборів - зроблять конституцйну білшість у будуть міняти Конституцію України на свій лад. Оце страшно. За всі важливі закони вони давно вже голосують разом. Нприклад, учора БЮТом і ПР було подолано вето президента на продовження мораторію по продажу землі. У них вже давно є конституційна більшість. Після виборів вони домовляться між собою і все. Тому я - проти них обох. Чим менш легітимний буде майбутній президент - тим більше шансів, шо паламентські вибори пройдут без фальсіфікацій. Є надія, шо українці на парламентських виборах проголосують більш розумно.

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

Ви - світла голова... Товчеш, товчеш їм... нє. Вперлися - Йуля, Йуля...

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

А с этого места поподробнее, пожалуйста.
    Каким образом менее легитимный президент Янукович является гарантом выборов без фальсификаций?

• Подобається Подобається x 1
  7. Tanka

Tanka Well-Known Member

Я говорила не про гарантії, а про шанси - відчуваєте різницю? Янукович чи Тимошенко, які наберуть по 25 -30 відсотків голосів хіба зможуть так давити на інші сили, які бажають потрапити в парламент? Ні. Бо президент, що набрав 30 відсотків голосів - напівлегитимний в очах свого народу та світового співтовариства.

8. VasMT

І якщо на виборах прийме участь три чоловіка і хтось переможе - в парламент нарешті зможуть прийти сили від Тигібка, Яценюка, Гриценка і Тягнибока... І впливати на т.н.більшість... Що не зрозуміло?

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Почему? Что может их остановить?

Это же пока не парламентские выборы.

10. VasMT

Президент у нас - клоун (я про должность). А ВР это сила... Особенно если единство у них балее 2/3...
    Президент, которому не доверяет народ Украины, не сможет вертеть этим народом...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так і є.
    тре внести зміни у закон. Більше двох каденцій - зась! А то руху не буде.

12. Tanka

Tanka Well-Known Member

Тут була гілка про те кому віигідно протистояння Сходу та Західу, та вона вже стара, тому напишу тут - Януковичу та Тимошенко й вигідно, бо вони на цьому протистоянні грають, а виборці потрапляють в ловушку і завжди вибирають "менше зло". Вони так вічно можуть грати, а можуть створити коаліцію у парламенті і на довги роки законсервувати владу в Україні. Ненавиджу Богословську, але не можу не погодитися, коли вона після виборів сказала : "Перш ніж жалітися на те, як ми живемо, треба підійти до дзеркала та подивитися на себе". Знову вибрали тих саміх.. На сході голосували щоб Юлька-воровка не пройшла, на Заході, щоб бандюк-Янукович, в підсумку маємо вибір між бандюком і воровкою. Тьху.

• Подобається Подобається x 7
  13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Через какие инструменты?
    Только через выборы парламента и местные. Но, сейчас же не эти выборы? Не пойму вашей логики.

14. premium

premium Well-Known Member

думаємо логічно: посада прем'єр-міністра більш впливова ніж президента, отже, голосуючи за Юлю ми її "опускаємо" :)
    а Яник залишається двічі "опущеним"

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это понятно, сами виноваты.
    Но, вот, например, Тигипко набрал 13%. Что бы о нем ни говорили, но этот результат уже предвещает не двух лидеров. С учетом предстоящих парламентских выборов.
    Речь идет о том, что делать сейчас. А сейчас ситуация - либо Ю, либо Я.
    Лучше меньшее зло. Это сделать лучше, чем против всех.
    Меньшее зло - на одну каплю его все-таки будет меньше.

16. premium

тобто народ такий і є: крадійкувато-бандюкуватий?
    плюнемо на народ?

17. Tanka

Tanka Well-Known Member

Чому ви впевненні, що Тимошенко менше зло? Я, наприклад в цьому невпевненна. Після газових договорів, після того як в Харкові вона (на хвилиночку указом кабінета міністрів) хотіла зробити унікальне підприємство ТУРБОАТОМ - донора бюджета України банкротом там віддати його Григорішину - російському бізнесмену між іншим і тільки президент зміг це зупинити. Внутрішні війська охороняли завод від російських рейдерів. Вона нас з бебєхами продасть, хоч декларує себе "проукраїнською" Я вам більше скажу. Я була членом ДВК. У нас був мжнародний спостерігач з Росії, якій склав на нас акт. Тепер поміркуйте навіщо це спостерігачу з Росії на дільниці у Харкові складати акт?

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

Тільки не подумайте, шо я тут прийшла на західний форум агітувати проти Тимошенко, шоб переміг Янукович, у себе я теж агітую голосувати проти всіх. . Ома, ви тут запитували, хто не дасть Януковичу фальсіфкувати вибори в парламент, шо йому зможе завадити. Та ми з вами й повинні завадити, а це буде легше, якщо підтримка в нього буде маленька. Якщо народ побачить, шо більшість проголосувала проти Януковича та Тимошенко і на заході і на сході то це й буде той рушійной силою до перетворень в країні, нарешті народ себе відчує єдиним у ставленні до влади, незалежно де він живе, а це вже половина перемоги. Більше нічого не буду говорити по цій темі, що б мене не прийняли за агітатора Януковича.

• Подобається Подобається x 4
  18. premium

Надіюсь Ви розумієте, що так не буде?

19. OldMan

OldMan Well-Known Member

Меньшее зло это кто?

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ну - это как сказать... Между жулькой и яником - в файном мiстi Тернопiль - как раз в тире - втиснулись Ющенко с Яценюком... :)
    При этом бандюкуватий обошел триумфатора прошлых тернопольских выборов....

а де твій аватар? :)