Вибираю хороший ноут за 1000$ щоб пограти в нові ігри та дивитися фільми на ньому. Порадьте щось чайнику
Apple MacBook ( він трохи задорогий) , або Asus i Lenovo - це найкращі лаптопи на сьогоднішний день. Asus всі моделі. Від найдешевшого за $300 і до моделей з префіксом ROG , які тягнуть і по $4000+. Lenovo "на пів голови" позаді , але теж дуже добрі всі моделі. Всі решта НР , Dell , Acer i т.д. кращі або гірші копії цих попередніх.
Порадьте модель ноута, я недавно найшов ноут на амазоні за 1050баксів, але щось мені здається він дуже дешевий для такого заліза. Асус РОГ за такі гроші набагато гірші. Той ноут: Acer Predator Helios 300 Gaming Laptop, Intel Core i7 CPU, GeForce GTX 1060 6GB, VR Ready, 15.6" Full HD, 16GB DDR4, 256GB SSD, Red Backlit KB, Metal Chassis, G3-571-77QK
Бо Acer пропонує надіні прилади за розумною ціною. Скільки мені приходилося стикатися з Acer - це завжди робоча конячка, яка працює без збоїв.
хлопчик написав АСУС а не ацер ))) і асер не дуже, асус краще беріть ту штуку за штуку баксів, але попросіть білу людину перевірити на биті пікцелі і оригінальні комплектуючі
Слышали , кстати, про новую версию скайпа? У кого-то уже есть , нет? Интересно , чем на практике отличается.