Не даунхильный. На даунхиле его "сломанная" вилка вместе с колесом улетит куда-подальше эндуро/трейл - в целом тоже вниз ехать приятнее, но не сломя голову все-таки
Я таки дозріла до того, щоб мрію про ровер втілити в життя Тому потребую порад досвічених роверистів стосовну вибору двоколісного товариша. 1) Бюджет: скромний, хотілося б вписатися в 3-4 тис. грн (однозначно буду брати б/у). 2) Їздити планую по місту, за містом. 3) Який тип ровера найкраще підходить для початківця-чайника (який ще толком і їздити не вміє, але має величезне бажання навчитися)? З прочитаного тут зробила висновок, що для поїздок по різних дорогах вартує вибирати між гірським та гібридом. Що краще підходить для моїх потреб? 4) Як правильно вибрати ровер? Як визначити, що саме той чи інший ровер тобі підходить? Ну от сяду я на ровер - як я зрозумію, що то саме ТОЙ?
Мартіні!!!!!!!!!!!!!!! Та то супер!!!!!!!! То моя мрія! я про зелений ровер. Знаєте чим той ровер класний? А тим, що навіть якщо у кого 49 розмір мешта, він все одно не чіпатиме носком переднє колесо! Супер ровер!
Нічим не відрізняється по ціні від "чоловічих" гірських велосипедів. Все залежить від обвісу і старовизни. Вживаний за 3-4 тисячі точно можна купити в не пганому стані в середнячковій комплектації. А якщо щось старе то і за 2000 можна пошукати думаю.