Е, та то чіпаєте Мартіні за такий трафунок. Він більше підказати може по пів-професійних і не зовсім дешевих. Дитина на окремому ровері, чи на прикрученому додатковому сідельці? Та за такий бюджет і мого досвіду стане. За пуделко кави готов пообглядати у вільний час. Пропоную почати з місць б/у_шних: "Торпедо" і стадіон "Україна", чи як там він зараз називається. Недавно бачив там дуже кльовий на планетарці, але дорогий, фулєра ясна. )) Вчіпимо фару з динамков, і буде світити )))))
View: https://www.facebook.com/groups/velobaraholka/permalink/409549432559978/ А во такий файний, якраз для панянок)))
Ню-ню... не тре так зразу викреслювати. В него, просто, планка зависока (в смислі, до якості роверка). В смислі : А наша Галя балувана))))) В мене теж є така мрія. Таки ще я її не викреслюю.
Так мені і треба б/в,бо новий не потягну.))Так що,як тільки трохи підскладаю,тоді вам свисну і ми з вами здибаємось на кавусі і за роверком махнем
я нині по п"яні свого МТБ обміняв на гібрида на кілька днів. От дасть Бозя завтра погоду, буду здобувати новий досвід. Але за відчуттями від кількох проїханих км, їде воно по асфальту дуже гарно.
я не дуже розуміюся на велосипедах, востаннє мав ще в дитинстві "Тису" (а це давненько було), зараз обираю недорогий (близько 3000грн) велосипед для поїздок на роботу (по міській дорозі). Порадьте, будь ласка, якийсь велосипед. Приглянув ось такий, вартує купувати?
Один недолік, цей велосипед немає перемикання передач. А у Львові не всюди рівні дороги, місцями треба під гору їхати.