В Парке Культуры на нижних воротах идет бесплатный тест-драйв велосипедов Cannondale, Pride и Electra. Правда не знаю до которого часу, и будут ли они там завтра / через неделю / когда-нибудь еще. Можно катнуть по парку на топовых моделях кантрийников и круизерах.
Голос в гучномовець реклямним тягучим тембром:- Перевстановлюю віндовси-и-и, паяю кастрю-у-у-улі, допомагаю вибирати ровери-и-и )))))) Таким можна вчитися по квартирі, якщо раптом дощ
Може, є тут велосипедисти, які можуть щось хорошого написати про порівняння GIANT і GT Aggressor, конкретно - чи другий сильно програє першому?
GIANT - какой берете для сравнения? Вообще большинство характеристик - это навесное оборудование, которое может быть разное на любом велосипеде.
упс... не подумала то мала моя хоче, але вона не вдома зараз, ввечері точно дізнаюся і напишу єдине знаю, що то має бути жіночий off-road
Але я вас прошу... по великому рахунку. Головне, щоб їзда на ровері приносила задоволення. А бабський він, чи хлопський - по барабану. Мені приємно, що у мене не такий, як в інших. Доречі, люблю щось вибрати таке, що нівкого нема. Ось чому я досі не їжджу на Фольксвагені. Але часом, як виберу щось , то няй го шляк трафе ясний.
Хоч не знаю хто такий той Шляк і куди він то трафляє, що ви вибираєте ,але мабуть всіх жаба душить , бо такого нівкого немає А на чому їздите?
А, то таки ваш - класний ровер, можна буде у вас позичити... ...і про авто теж, ви ж у Карпати на ровері не їздите?
В мене тепер є ВІН, ровер! Дитяча мрія нарешті здійснилася Він не якийсь крутий, не новий, але мій. Тепер вчуся їздити і, скажу я вам, я не думала, що це буде так важко Все-таки вчитися треба в дитинстві (коли страхів значно менше) і на селі (де немає машин, дітей і мамочок із візочками). Але попри все ровер- то класно!