Вибираємо кухонну техніку: пароварка vs. мультиварка

Тема у розділі 'Електроніка', створена користувачем Іспанка, 2 лип 2013.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

galkar, це тема не для реклами.Або пишіть по-людськи або не дратуйте.

2. Marty

Marty New Member

Я теж стала бiльше уваги придиляти тому споживанню корисної їжi. Зпочатку хотiла придбати пароварку, але подружка порадила менi собi мультиварку. Бо в неї можна iна пару готувати, пекти,тушкувати. та навiть йогурти робити. Я еще з дитинства люблю йогурти, бо вони кориснi для шлунка, тому купила собi мультю Редмонд М90 та дуже задоволена, вона все готує смачненько.

3. Zell

Zell New Member

Я себе прикупила мультиварку- скороварку, отличная вещь, готовит очень быстро. Экономия времени ощутима. Делала драники, а доча все тянулась, жаренного ей не даю, поставила в мультю и на пару за 5 мин тарелку попробовала сделать- получилось отлично, я и не ожидала такого результата.
    А еще мы часто шарлотку делаем. Обьем чаши 5 л ( у меня 4506 Редмонд) как раз на семью супчика или борща наварить, по времени 30 минут занимает

:)

4. Alias

Я б радила не заморачуватись надто вибором. Принцип роботи мультиварок у всіх однаковий. Це просто електрокаструля :)
    На що б радила звернути увагу, так це на кришку. Дуже добре якщо вона знімається. У моїй мультиварці такого немає і є певні незручності в догляді за нею.
    Ще б звернула на покриття самої кастрюльки .У моєї через рік вже почалося стиратися . зараз би вже вибирала б з керамічним покриттям.
    Ну і потужність. Слабенька буде довго дуже готувати. Особливо на функції "Жарка".

• Подобається Подобається x 1
  5. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

нігди в жичу ( ніколи в житті) не бачив вживу , не торкався руками до пароварки, а от Мультиварку бачив ! і навіть фритюрницю вживу :) зі всього того я би собі залишив хіба мультиварку-скороварку , а ще електрочайник та індукційну плиту , доречі всі забули про мікрохвильовку ! в ній теж можна готувати а не тільки розігрівати вечерю чоловіку що припізнився з роботи, ну і холівар ( спір) по шкоду мікрохвильовки і елктрочайника теж НЕ оминайте боком ... але будь-ласка з фактами з посиланнями на авторитетні джерела , наукові дослідження і т.д. Ось у мене дилема дууужее хочу електрочайник Сатурн 2 літра за 255 грн ... але щось мене сумнів бере чи часом в тому сплаві типа " нержавійка" не додали ненавмисно краплинку свинцю чи ще якогось тяжкого металу ... китайці вони ж такі економні ... але от питання краще пластиковій горенья за 500 грн чи " нержавійка " від Сатурн за 255 грн ... так що нам багатьом ще страх від електрочайника пережити треба , багато хто переходить на звичаний з електрочайника, і боязнь мікрохвильовки В микроволновой печи скрывается мощное и опасное СВЧ оружие тільки погляньте на це страшне відео View: https://www.youtube.com/watch?v=BGDOE-zDVZc
    ... після якого я місяць на 10 метрів не підходив до включеної мікрохвильовки а ви вже одразу на мультиварку замахнулись :) або це View: https://www.youtube.com/watch?v=ebxtqXcCrf4

View: https://www.youtube.com/watch?v=fX7-5ZE7ExA

Останнє редагування: 30 сер 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Alias

Як страшно жити!о_О:mocking:

• Смішно Смішно x 1
  7. Stefano

Stefano Active Member

Підкажіть по пароваркам. В скільки сьогодні мінімально може обійтись? Хочеться щоб і недорого, але в той же час щоб "не на місяць".

8. luca

luca миється в бані

Пів року вже користуємось Tefal Simply Invents S07 на 900 Вт. В принципі вибір пароварки не такий вже складний, як мультиварки, тому тут можна довіритись бренду. Ми ось цю брали навіть не новою на олх за 650 гривень, здається. Дружина задоволена.

9. leshiy

leshiy Member

Пользуемся Redmond M-21, очень довольны, готовит абсолютно все и безумно вкусно. Много программ, приятная и понятная, что не мало важно, в использовании. Работает без нареканий. Redmond очень радует, многая техника в доме этого производителя. Большой выбор мультиварок на любой вкус и цвет, ну и кошелек) http://comfy.ua/for-the-kitchen/small-kitchen/multicooking.html?brand=Redmond

а де твій аватар? :)