Да не, они разные бывают, хотя выбор и правда не очень большой. У нас везде пропихивают Борк- он большой и дорогой, но Испанке зачем большой? А среди небольших есть выбор по цене - главное, чтобы сьёмные нагревательные панели были, чтобы мыть легко. У кого свой дом и мангал рядом - тому может и неинтересно, а в квартире альтернативы нет. Филе куриной грудки готовится 5-7 минут, вместе с подготовкой (помыть, присолить, сбрызнуть маслом) и прогревом гриля - 15минут. Вкус сумасшедший, сверху прожаристые послосочки, внутри прозрачный сок, канцерогенов практически нет. А нормальный говяжий стейк нужной степени прожарки дома больше, по сути, ни в чём и не приготовишь. А овощи на гриле? Цуккини, перчик, баклажаны, лук кружками - с чем сравнить? Для одного - двоих небольшой электрогриль - хороший выбор.
Мудро! І нашо того всього? Я колись оповідав,як тре харчуватись... А ше:як маєш газову плитку,то береш ринку,набираєш води(можна й з крану),доводиш до кипіння і робиш,що хочеш:вариш барабольку,вариш зупу,а,найліпше:вариш каву.
РОмко, ти старомодний.Зараз все це роблять у мультиварціРинка і газ, то вже вчорашній день Так їй взагалі ніякий не треба, вона мультю ж хоче
А мультиварка це баняк, тен, термостат і таймер - нічого нового. Нове лише те, що все це з*єднали до купи.
В мене така http://bt.rozetka.com.ua/29618/p29618/?gclid=CLKdtdX6krgCFYS_3godOjsArw ти ж бачила, нє?? Дуже задоволена - варить, тушить, випікає (Левандівка навчив хліб пекти у ній), кльово, що таймер є (ввечері компоненти загрузила, вранці вже на мене чекає смакота)). Класно, що аромати не гуляють хатою (дуже тішусь коли рибу готую). Прилітай в гості зацінити, щось разом зготуємо))) на ДП величенька тема є, велкам http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=40802
- это она сейчас так думает Как лисичка - купила же, значит была уверена, что ей мультя нужна. И ежели за ПЕРВЫЕ две недели только два блюда освоила вердикт однозначный: через два месяца девайс начнёт пылью покрываться. Не потому, что плохой, а потому, что не очень нужный. Если неохота тратить время на приготовление ужина, его и на приготовление в мульте будет жалко. Куда как быстрее готовую замороженную смесь (то же овощное рагу, к примеру) вывалить в сотейник и пару раз перемешав схомячить Да и рыба на пару - в простой нерж. сетке, поставленной в широкую кастрюлю под крышку, готовится за 10 минут Все эти прибамбасы нужны тем, кто готовит постоянно, но кому это ужасно надоело - всё-таки разнообразие какое-то или способ получить какой-то нужный, конкретный технологический эффект... Или тем, кто никогда не готовил, но кому позарез понадобилось - как способ приобщения. Электрогриль же вряд ли запылится - продукты для него не требуют подготовки (даже резать и то, крупно), готовится максимально быстро и вкус невоспроизводим на сковородке - хотя и он не панацея для "здорового питания". Ну хоть для дождливых выходных точно пригодится
Я теж хліб пекла.Але такий варіант може бути коли немає духовки. А так, не варто гратися. Сподобалось варення з мультиварки.
во-во, на женских форумах большинство на эти мульти и подсело. А ещё можно рецептами меняться - так ради одного этого...
Скажу я...Я маю мультю, нею в принципі задоволена, єдине що банячок в мене вже більше року і витерся ( всетаки це тефлон і його треба час від часу міняти,точніше банячок,користувалась тільки силіконовою лопаткою) в якості пароварки мультя значно поступається пароварці, і то суттєво, бо ж в пароварці можна крупи готувати без води,що нааабагато корисніше, в мульті так не вийде і сама парова пластинка мало вміщує наприклад котлеток, я на пару готую м"яско цілим куском, бо якщо котлетки парові то від сили влізе 6 шт,(не великих) багато хто готує овочеве рагу в мульті на різних програмах, в мене є програма рагу, то з того кабачка ніц не лишається (готую не більше 10 хв на пательні) після року користування страви ,такі,як омлет,сирник,що потрібно запікати починають сильно підгорати,що навіть пергамент не рятує.... І єдиний мінус всіх мільтяшок це банячки з тефлоновим покриттям, яке рано чи пізно однозначно злізе,. Я в мульті тепер готую тільки м"яско цілим куском на пару а вниз ставлю картопельку, з кашею не вийде,бо всі каші по різному готуються в плані часу....Тому я із своїм чималим мультяшним досвідом всетаки купила б пароварку, навіть заради круп...А пароварки мають і до 5 секцій, де можна готувати різні страви і запахи не змішуються а мультя тільки парову пластину і сам банячок.....Тому Наталюська думай і вирішуй. Баняк треба міняти регулярно (сама ж знаєш,що таке тефлон) П.С. Доречі сама зараз прицінююсь до пароварок....
У мене мультя теж вже скоро рік, але випікається все класно, нічого не підгорає.рагу прекрасне, всі овочі ціленькі(навіть кабачок ) Банячок, звичайно треба через деякий час міняти. Якщо є гроші, то можна купити і те , і друге. А коли у фінансах обмежений, то як варіан щось одне (краще мультя )
інтенсивно користуюсь приблизно 2,5 роки - банячок як новенький просвітіть, плз, чому?? я дуже задоволена саме приготуванням каш у мульті - ніби з печі і в мене з тим проблеми нема) +100, функціональніша штука, більше способів приготування
Alias, увы , если Ваша мультя не может чётко 60 градусов держать , то мой рецепт вам не подойдёт. Ну что же , рискну поделиться рецептом.Сразу оговорюсь , не своим.Взято у Онегина на сайте arborio_точка_ru. Это сам рецепт.Теперь Вы спросите , причём здесь наша мультя?А при том,что я это готовлю в режиме "Мультиповар" при 60-ти градусах.Поверьте , это нечто!!! Да! Рыбу лучше часика два в рассоле держать
Зараз я подумаю і щось придумаю на ці 60 градусів. Рецепт гарний і нічого складного. Саме складне- купити у нас " голубого сыра (дор блю, горгонзола, рокфор и т.п.)"
Для меня сложность была с розовым перцем. Учтите , 60 градусов - это самое главное в рецепте.И следите , чтобы рыба всё время была полностью в воде
Спеціально відкрила тему "Мультиварка" і глянула виявляється моїй мульті вже 2 роки з гаком....Працюю інтенсивно також, нині робила голубці, от для голубців баняк те що треба в пароварці 3 літри голубців певне не поміститься..Вихід один; купити невелику мультю і невелику пароварку, і будуть крупи без води і смачні котлетки, а в мульті об"Ємніші страви, голубці, тушкована картопелька ( дуж смачна виходить з мульті)....омлети теж смачні, але в мене вже пригорають,хоч баняк не поцарапаний а по боках трохи потертий,тобто вже не такий чорний як був....капустку тушкувати в мульті краще,бо теж смачна виходить, щодо м"яска то я не знаю,не готую його в мульті юо мені пересушує,єдине куском на парі.....що ще таке добре, а сирні запіканочки теж ульотні,бісквіти і випічка некудишні ( то вже мені повірте ліпше в духовці),рибку тушкувала без води і курочку також без води, смачно виходить, картопелька млода на смак в мульті ліпша то однозначно, макарони пробувала варити (мені швидше в баняку)Крупи всі готую наразі в мульті,плов,перловка смачна виходить, і ще в мїй мульті можна готувати і при низьких температурах,наразі готувала тільки при 90,менше не пробувала,є ще довговарка,тут я нуль повний,нічого не скажу... Іспаночко поцікався ще довговарками це новий девайс...
poetka, не соглашусь с Вами. Современные мульти прекрасно справляются с функциями и пароварки и скороварки
У меня dex пароварка. Выбирал именно пароварку так как именно готовить на пару нужно было. Жаренное нельзя. ТАк что для меня однозначно был выбор - пароварка!