Ага, то вже пророки винні, особливо пророк Данило. То Ісус брехав, то пророки. Тільки не слуга сатани Рассел чи намазанці. Ці святі, бо прорили канал до Бога. Баламути прокляті! Невже ви в ніщо не вірите, що такі слова пишете?
пане Фріц, я так і не зрозумів чому якщо розглядати ту притчу(про багатого і Лазаря) як реальні події тоді Ісуса можна назвати брехуном?
Бо Рассел сказав, що життя після смерті нема. Ось вони його і слухають. А хто для них Ісус? Всього-навсього один з ангелів. Памятаєте, Аспірант постійно говорив, що Платон мав великий вплив на Ізраїль. Очеидно, він мав на увазі і Ісуса і апостолів.
Тому що не існує ні рая ні пекла, але якщо ми допустимо це тоді виникає питання як багач промовляв з пекла до раю (може через мобільний) ви скажете там написано через велику пропасть в далині тоді етично це не вяжеться. Уявіть ви помираєте і ангели віднесли вас у рай, а ваш батько який помер скоріше знаходиться в пеклі ви бачите і розумієте що він страждає.Скажіть вам буде комфортно насолоджуватись раєм? поки досить далі буде.
Хто сказав? Безбожник Рассел? Намазанці? А Христос казав що існує. То кого я повинен слухати - слуг сатани чи Христа?
Я зрозумів... Багач, який помер, говорить, хоча він того робити не може, бо помер. Говорить з пекла, якого не існує... а пропасть між пеклом, яке не існує і раєм, яке не існує, є пропасть.... це етично не вяжеться... Ну й контрольний постріл в голову: Я - в раю, а хтось в пеклі. Вам буде комфортно? Ні? Значить всього того не існує. Далі буде....
Пане Мих це все, що я написав є припущення, уява. Притча яку розказав Ісус складається з алегорій гіпербол і багато чого іншого, її потрібно розглядати не як реальні події, а як повчання, науку. Ви все ганите і ганите може щось по суті спарави скажете, поясните свою точку зору. Зато правдиво.
Такого в Біблії нема. Бо виходить, що Ной і інші люди тоді жили в раю. Рай для людей був ліквідований відразу після вигнання Адама. А зараз ми, християни, хто дістав прощення через жертву Христа на хресті, чекаємо вічного життя в раю, який є на небесах. А пекло? Читаємо слова Христа про "плач і скрегіт зубів", або, "одні підуть в життя вічне, а інші в муку вічну". Так пише Біблія. Башта про це нічого не пише? Намазанці мовчать?
Хто так сказав? Намазанці? Рассел? Чи Рутерфорд? Бо якщо Біблію розглядати як набір алегорій чи гіпербол, то чим ви відрізняєтесь від ваших братів-атеїстів? Для мене Біблія і слова Сина Божого - це слово Боже а не казочки. Вірте брехунам намазанцям, вони ж прорили канал до Бога, то все знають. Їм Біблія не потрібна. А їх батько диявол вас далеко заведе.
Потім Бог Єгова сказав: «Ось людина стала як один із нас: вона знає, що є добром, а що злом. Тож, щоб вона не простягнула руки́ і не взяла плоду з дерева життя, щоб не з’їла й не жила вічно...» І Бог Єгова вигнав людину з Едемського саду, щоб вона обробляла землю, з якої була взята. А вигнавши людину, Бог поставив на сході Едемського саду херувимів і палаючий меч, який постійно обертався. Так було закрито шлях до дерева життя.(Буття3:22-24) Це потрібно підтвердити словами з біблії. Я не вважаю що розповідь про багача і Лазара казочка, я розглядаю ту притчу як повчання щоб не попасти в ту ж халепу в яку попав багач і чого вам раджу.З повагою до вас.
А для цього потрібно читати Біблію а не сатанинську макулатуру-башту. І вірити Христу а не слугам диявола брехунам-намазанцям і неграмотному Расселу.
Написано: не розкидайте перли свиням. Я не збираюсь щось доказувати на основі Біблії людині, яка вважає Біблію збірником легенд, казочок і алегорій. Хочете щось знайти в Біблії, відкиньте сатанинську макулатуру і почніть читати Біблію. Молитовно. Вірш за віршем, розділ за розділом, книгу за книгою. І Дух Святий вам все пояснить. І не слухайте слуг сатани - намазанців. Бо мета сатани і його слуг - не допустити людей до Христа.
Фріц... От якщо по-хлопськи. Я вже не раз пояснював чому ваша відмазка, що це притча не вирішує проблему і не відповідає на запитання. Ви і ваші собратія скромно не реагують . А в чому полягає мій аргумент? Навіть якщо то є притча, чи алегорія, чи ще щось там в переносному смислі, Ісус все одно говорить правду. Навіть для підсилення значення можуть використовуватися алегорії, які базуються на правдивих поняттях. От ви читаєте про Лазаря і багача, що багач помер і він потрапив у пекло. З вашої точки зору, пекла нема. Значить тут по-вашому якась алегорія. Яка? Багач після смерті говорить думає, відчуває біль. Алегорія? Поясніть її. Наука Ісуса не може формуватися на якигось неправдивих обєктах, на тому, що не існує. Поясніть, як то все може бути, що Ісус говорить одне, а ви протилежне і а ви "праві".
я вважаю що Віру можна обирати тільки в зрілому віці років після 25-30 . а до того можна Юлю , Світлану, Галю.. та інших дівчат