Вибір віри.

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем harmony, 24 вер 2008.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що-що, тут наче всі християни, а поспостерігати за вами, то вас разом садити не можна, почнете тлумитись.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це така любов.

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дзеко, а що вам перешкоджає купити Біблію і потрохи читати її, хоча б з цікавості. Можливо то не ваша вина, що вас батьки виховали атеїстом, очевидно самі були атеїстами-комуністами.
    В нас, тобто в християн і мусульман нема "богів", в нас є один Бог-вседержитель, Творець неба і землі. Просто в нас шляхи до Бога різні. Ми віримо, що без віри в Ісуса Христа нема доступу до Бога. Мусульмани вірять інакше. До речі, вони також вірять в Христа але як пророка. Для єговістів це ангел, який практично немає ніякого значення. Для них роль Христа і Святого Духа відіграє Бруклінська гопкомпанія намазанців.
    Це така різниця. А далі читайте Євангелія. І буде все ясно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Баян Баян x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви пропустили, я ж казав - не цікавлюся розгадуванням загадок.

Смішний чолов'яга, 30 раз казав шо я не атеїст і не комуніст, а він далі своє. Ну не буду розчаровувати, якшо так подобається.

І шо?

Нічого там не ясно, навіть з коментарями Миха.

5. Levko

Levko Well-Known Member

Звичайно, не всі хто вірить в Бога-Творця-Вседержителя є живим духовно.
    Той вислів Ісуса "хай мертві хоронять мертвих" якраз це добре показує...

Живим духовно є той, хто прийняв Ісуса як свого Господа і Спасителя і слідує за Ним.

Свідки, наприклад, вірять у Бога Творця, але не приймають Ісуса як Господа, через те вони самі і їхнє вчення є мертве...

6. Levko

Levko Well-Known Member

Як не атеїст...?:scratch_one-s_head:
    Я також думав, що ви атеїст...
    А хто ви тоді?

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Віруючий.

8. Levko

Levko Well-Known Member

пані Hase поставила під моїм дописом значок "безграмотно", напевне тому, що я слово "притча" пишу з буквою "т", а не "д"...:mocking:

9. Levko

Levko Well-Known Member

Тоді перепрошую...
    А в кого ви вірите, якщо не секрет?

10. Hase

Hase зайчик

Та ні, Левко, безграмотність у тому, що критикуєте те, що не знаєте. Перед тим, як паплюжити, то хоча би проінформуйтесь, проте паплюжити це не ХРИСТИЯНСьКА справа, чи я помиляюсь?
    До помилки ґраматичної... сміх тай годі. Я практично українську НЕ ВИКОРИСТОВУЮ. Розумієте, просто НЕ має з ким говорити І це вже 20 років. Пишу через транслітератот на латині (можете повірити на слово, не особливо приктично).

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

в бога

12. Pedro

В того що лежить в мавзолеї? Вірю. Бо слово Бог в усьому світі, на всіх мовах пишеться з великої букви. Це правило граматики.
    З маленької пишуть виключно совкові і постсовкові атеїсти.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  13. Pedro

Левку, так звані "світки" вірять в те, що їм наказують вірити бруклінські намазанці. Не більше ні менше. Завтра накажуть вірити в лєніна, вони будуть вірити в лєніна, післязавтра скажуть вірити в гітлера, вони будуть вірити в гітлера. Ось їм наказано вірити, що Христос прийшов в 1914 році - вони вірять, хоч якою бузглуздою здавалася б ця віра. А скільки разів вони вірили в кінець світу. Термін проходив, кінця світу не наступило, а вони вже вірять в іншу біліберду намазанців.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що це була популяризація організації через сенсацію. Зараз то би мало мізерний ефект, бо люди більш інформовані через ТВ, інтернет, а тоді одні газети, широкі обговорення були неможлві, інфа йшла лише від тих, хто замовляв музику, а сіра маса не могла нічого сказати голосно у відповідь, тому все хавалося, все, що не подадуть.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

спробували б вони не повірити... там методи впливу - будь здоров.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Levko

Levko Well-Known Member

Що я спаплюжив, чи кого розкритикував у тому своєму дописі?о_О
    Я лише написав, що історію про багатого і Лазаря не вважаю притчею і пояснив чому так не вважаю...
    Чи то, по-вашому, є безграмотно так вважати...?:derisive:

17. Robert

Robert Well-Known Member

Після кількох "пророцтв"про дату настання Армагеддону, щоб не виглядати остаточними брехунами в очах своїх членів, була вигадана нова ідея - Христос уже прийшов, невидимо. Це було вигадано, оскільки багато членів покинуло організацію після нездійснення "пророцтв". Цікаво, що коли дата кінця світу була оголошена вперше, деякі так свято в неї вірили, що не засівали поля, не лікували зуби, продавали своє майно і т.д. Яким для них було ударом, що Армагеддон не настав.

• Подобається Подобається x 1
  18. friz

friz Well-Known Member

Ви вважаєте що це вагомий аргумент, тоді під вами немає фундаменту. Якщо розглядати ту притчу як реальні події тоді Ісуса можна назвати брехуном, але ми знаємо що від нього не було жодної неправди.Тоді поясніть як можна пербувати на лоні Авраама, або як напитися однією краплею води? Поки досить, потім ще добавлю.

19. friz

friz Well-Known Member

Тлумачення пророцтв це не пророцтва.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тлумачення Біблії це. Як не крути.

а де твій аватар? :)