Вибір віри.

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем harmony, 24 вер 2008.

1. friz

friz Well-Known Member

Подружнього партнера потрібно вибирати зі своєї конфесії, як нам радить біблія. " Не впрягайтесь з невіруючими в одне ярмо, адже таке ярмо нерівне. Бо що може бути спільного між праведністю і беззаконням? Або що спільного між світлом і темрявою"( 2 Коринфян 6: 14)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Там нічого не сказано про конфесії, не вигадуйте.

• Не подобається Не подобається x 1
  3. Forpost

Forpost Стоїк

ну практично конфесії на даний час визначають систему вірувань,і тільки прикриваються Письмом і то не всі, Мих"у хоч кіл на голові теши наприклад

• Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Un.Known

Сім мішків гречаної вовни.

Приведіть мені цитату з Біблії, де написано про конфесії. Конкретно, де в Коринтян:"Нехай католик не одружується з СЄ" (для прикладу).

• Подобається Подобається x 1
  5. manur

manur Well-Known Member

:haha::haha::haha::good:

6. friz

friz Well-Known Member

А Павло і християни до якої конфесії належали?

7. Un.Known

Невже до СЄ?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо ви верзете?

До конфесії християн.

9. friz

friz Well-Known Member

Ні.
    А ви як розумієте ту цитату з Біблії?

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це саме провальне в християнстві - Біблію всі розуміють хто як хоче, на цій базі наплодили 300 конфесій і один одному вішають лапшу та погрожують Страшним Судом.

11. friz

friz Well-Known Member

Тому і я задав запитання, як ви розумієте цю цитату.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Поняття не маю. Але думаю якшо хтось вирішить побратися з невіруючим(ою), то не буде вважати свій вибір "беззаконням" і "темрявою", раз до такого дійшло.

13. friz

friz Well-Known Member

Я з вами згідний тільки в тому, якщо людина не знайома з Божими нормами і законами, то вина може так поступити а якщо я християнин і знайомий із Біблією то як я можу порушити закони Бога?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дійсно, якшо наречена перехреститися не схоче - то гуд бай май лав гуд бай.

15. Hase

Hase зайчик

Дзеко, женитися з людьми інших релігій можна і біблія не забороняє цього, але говорить про складнощі, які за цим стоять . Колись євреї женилися ЛИШЕ на ЄВРЕЯХ саме з цієї причини. Ось уявіть собі ви женилися на мусульминці. Постають одразу питання, а як будуть виховуватися діти, за біблією, чи кораном? Які свята разом справляти? Моральні цінності у обох різні, відповідно і ваш будень переповниться проблеами і ваша релігія вже не буде такою міцною (якщо вона такою була). Проблеми постають навіть на побутовому рівні.

• Подобається Подобається x 1
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Буває деколи, але переважно люди в своєму колі спілкуються - згідно своїх поглядів, там і супутники життя знаходяться.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поставимо питання по-іншому.

Яка конфесія є наслідником церкви до якої належали Павло і християни?

Я думаю, дуже мало хто обгрунтовано зможуть довести СВОЄ.

Відомо є одне: Церква Павла, Петра і християн не зчезла, вона точно є, бо інакше б не було християнства взагалі. Питання лише у тому хто є наслідником.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А при тому нема безгрішних, як так може бути? (риторично)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вже понад 600... і всі "виключно" згідно Біблії і всі правильні дальше нікуди.

Біблію розуміють всі, як хто хоче, але не так, як каже розуміти церква з 2000-ною історією. Чому? Бо кожен думає, що він є правий, що його розум вище всіх інших, тому що власне Я - понад усе. От воно множиться і множиться... і буде ще множитися.... і всі будуть "правильні".:scratch_one-s_head:

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Просто написано багатозначно. Не могли на хлопський розум написати?

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)