Вибір віри.

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем harmony, 24 вер 2008.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

2. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

@Pedro

Останнє редагування: 27 січ 2015
  3. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

а щоби хоч якось стало вам зрозуміліше там є КРАПКА між двома реченнями .

4. Robert

Robert Well-Known Member

і організація свідків ще каже, що вона вивчає Писання

Це не нашого розуму справа як. Бог може все, все Йому підвладно. Не треба себе обмежувати нашими убогими знаннями матеріального світу.

43 Сказав (Ісус) до нього: “Істинно кажу тобі: Сьогодні будеш зо мною в раї.” (Лк.23,43)

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну то розкажіть що означають ті алегорії та гіперболи, що ви їх називаєте. Розкажіть що та наука вчить. Не соромтеся!:)))

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це проповідь чи власне розуміння? Якшо власне розуміння, то не треба так буквально все розуміти.

7. Pedro

Дзеко, вас цікавить християнство? Тоді візьміть Євангеліє і ознайомтесь. Бо невідома мета вашого перебування тут.

8. friz

friz Well-Known Member

На небі? :sad:Там написано про рай, але не сказано що він знаходиться на небі. Не могли би ви навести цитату де би прямо було сказано, що рай знаходиться на небі. Рай це сад у ньому ростуть дерева, як сад може рости на небі?:)))

9. friz

friz Well-Known Member

Все що написано в біблії стосується нашого розуму. Тільки не зрозуміло для чого Ісус використав стільки алегорій якщо то реальні події які відбулися. Тут левко ссилався на багатьох теологів які вважають цю історію реальною і то мотивував тим що там названі імена персонажів, але ж багача імя не згадувалось.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Товариш @Pedro вважає себе знавцем християнства? Дуже дивно, з таким примітивним баченням.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ж бідняка згадувалось, нє?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

атеїзм в школі кріпко засів в мозок, з такими знаннями хіба в СЄ.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Християнство - це сама по собі проста безхитрісна релігія, все зводиться до того "дивись як пише в Біблії", проблема тільки в тому, що конфесій 600, а Біблія одна - як зрозуміти хто її трактує єдино вірним чином, просто неможливо. Тому і точаться ці безкінечні суперечки "а де там таке написано в Біблії?". А по суті - чисто з географічною прив'язкою річ. "Ти чому католик?" "У нас все село католики", або "Ти чому єговіст?" "А у нас все село/місто/країна - єговісти/православні/шиїти/сунніти".

14. friz

friz Well-Known Member

Дякую пане Мих що цікавитесь моєю думкою. Якщо подивитися на ту притчу в контексті, то побачимо що там були фарисеї які любили гроші, і їх Ісус використав у тій притчі, як багача. Також були там і бідні прості люди яких символізував Лазар. Багаті фарисеї вважали себе праведними і гідними посісти в Царстві Бога, вони дивилися на простих людей з призирством, но Ісус в притчі показав їхне місце. Це щось похоже перші будуть останніми, а останні першими. Дуже просто:pardon:

• Смішно Смішно x 1
  15. Levko

Levko Well-Known Member

Сто процентів!
    А ви самі дивилися що там пише?

• Подобається Подобається x 1
  16. Pedro

Дзеко, як би вас батьки виховали хоч з зеленим поняттям про християнством (видно були комуняцькими чинушами), ви б знали, що може бути 600 конфесій і 6000 конфесій. А різниці фактично нема. Це форми богослужіння і дрібязкових відмінностей. Всі "конфесії" вірять в одну Біблію, одного триєдиного Бога.
    Особисто для мене є дві категорії людей - віруючі християни або далекі від християнства люди. Ось в другій категорії є багато "конфесій" - це починаючи від людей які тим не цікавляться і закінчуючи войовничими атеїстами-ленінцями на кшталт вас.

17. Levko

Levko Well-Known Member

Так ви ж в це місце (в пекло) не вірите. Кажете, що його взагалі нема....о_О

18. Pedro

А ось для мене дуже просто є те, що сказав Ісус. Якому я вірю. Ви хочете вірити в Біблію як набір казочок? Поспілкуйтесь з Дзеко - вашим одновірцем-атеїстом.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якісь одноманітні запитання поступають. Навіть товариш Ленін дивився шо там пише. От шо в Корані пише я не дивився, тому не розказую про Коран.

:haha:Для "професійних віруючих" я бачу звична справа наділяти інакомислячих епітетами особистого плану. Як на рахунок "Не суди..." - чули таке? Навіть я чув, аматор.

Хіба я задавав запитання які є категорії особисто для товариша @Pedro? :dntknw: Ні, точно не задавав.

20. Levko

Levko Well-Known Member

Багато дивляться, що там пише, але приймають у своє життя те шо там пише далеко не всі..., на жаль...
    Хто приймає - той спасається від смерті, хто не приймає - вмирає...

а де твій аватар? :)