Вибір посудомийної машини

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Nevermind, 5 жов 2010.

1. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:)
    Користуюсь трьома варіантами:
    1. Починав колись трудовий стаж з туристично-транспортної фірми. Залишилось багато знайомих водіїв (які щось там привозять на продаж). Отже, роблю їм замовлення і привозять. Майже завжди. І інколи навіть дешевше ніж у нас, та про якість взагалі мовчу.
    2. Коли їду в Польщу дещо закупляю там.
    3. Перегонщики авто переважно накидають того добра при перегонах, і продають на автобазарах.
    І коли дуже потрібно терміново, то йду по четвертому варіанті: В Сільпо на Сихові (навпроти кас) відкрили кіоск з привозною хімією. Правда, в них беру лише таблетки до посудомийки (ги, ги, але вони дешевші ніж в супермаркеті) і, рідко, пральний порошок. Кондиціонери до прання в них щось не дуже сподобались.

угу. В мене свій вихід. Посудомийну раковину маю з двома баняками. В одному з них складаю посуд і напускаю в посуд трохи води. А от моя дружина складає прямо в посудомийку і, повторюсь, проблем не було :)

• Подобається Подобається x 3
  2. - у Вас не было проблем, у меня тоже нет (но я реже пользуюсь) а у подруг наших форумчанок были. Вы круче всех, выходит! :)))

• Подобається Подобається x 1
  3. Максим

Максим Well-Known Member

Або вона залишає рештки їжі засохнути на камінь, або неправильно ставить посуд в машину. Інакше все завжди чудово відмивається.

• Подобається Подобається x 5
  4. Nevermind

Nevermind Просто персона

У мене теж проблем таких не виникало, хоча в мене посудомийка зовсім недавно.

Я, взагалі-то, це пов'язувала з тим, що у подруги - інша модель посудомийки. :dntknw:

Може, саме та модель гірше миє?:dntknw:

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Про засохлу їжу, яка "не відмиваєься посудомийкою".

Ну є ж інструкція до посудомийки, де чорним по білому:

очищайте посуд губкою від рештків їжі перед закладанням у посудомийку. І все. А якщо посуд залишити на добу на кухні, звичайно, що решти їжї закам"яніють на тарілках та виделках. І без попереднього замочування їх не відмити. Це ж елементарно.

Читайте і виконуйте інструкції! :bye2:

• Подобається Подобається x 4
  6. Максим

Максим Well-Known Member

Або може варто почати з читання посібника користувача для даної моделі. Наприклад вкладатися посуд до різних машинок може по-різному.

Ну і не забуваймо про хрестоматійний випадок одної жіночки, якій встановили посудомийку, вона налила туди Fairy, а потім хотіла повертати машинку до магазину, бо та несправна - з неї піна лізе ;)

• Подобається Подобається x 4
  7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Я, до речі, інструкцію до моєї посудомийці ще не читала. :)))

Там все зрозуміло інтуїтивно ...

8. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я в посудомийці мию,коли потрібно ретельно відмити каструлі,чайник і скло........А так звикла руками,оскільки вона в мене ще досі стоїть "не робоча",то трохи бракує,особливо,коли драю пательню,чи вичищаю чайник......Але миють вони всеодно не добре,там все тільки гарно розкисає,потім руками нааабагато легше домити,ніж якимись дротиками і абразивами драяти.Ше вони не додумані до кінця,якщо наприклад я завантажу і каструлі і тарілки,то шось одне воно точно не вимиє.

9. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Інструкція- то така книжечка, котру читають коли уже все поломано :) Нє?

а особливо коли в посудумийку запихнути сковорідки з тефлоновим покриттям. Нє? Жуть палучаєтся :)
    Хоча якщо сковорідка без покриття, і на стінках назбиралось нагару, то я надаю перевагу покип'ятити годину-пів у воді з содою. Смивається той нагар тоді легусінько ;)

от не знаю. В мене чайник типу з нержавійки і час від часу з боків є нагар (коричневі плямки), так я їх ледве руками з дротиком і порошком вичищаю.

• Подобається Подобається x 2
  10. Nevermind

Nevermind Просто персона

А чавунні сковорідки туди можна пхати? :dntknw:

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Як правило - ні. Бо чугуній :))) іржавіє. Його взагалі мити треба, не зловживаючи ні навіть содою, ні іншими кухонними засобами. І найкраще помиту сковорідку одразу поставити на 2-3 хв на плиту і нагріти до висушування. Якщо трохи поржавіла - не біда. Вимити лимонною кислотою, сполоснути водою, поставити на вогонь, коли нагріється - добре протерти олією. Остудити. Всьо. :)
    Зате чугунні сковорідки - поза конкуренцією за якістю готування.

• Подобається Подобається x 6
  12. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Подсказываю, не тратьте деньги зря. Уже лет 7 стоит бошевская посудомойка, пользы от неё не вижу в принципе. Для того, чтобы она помыла тарелки, их надо от объедков очистить, аккуратно сложить туда и потом ещё два часа ждать, пока она это мыть будет. Я руками быстрее справлюсь, нежели цикл загрузка-разгрузка посудомойки.

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

Поздно, я уже купила посудомойку :mocking:

И мне она очень нравится. Там есть программа, которая моет все за 30 минут. Но я обычно включаю программу подольше.

14. подсказываю: когда люди ходят друг к другу в гости семьями, да не одной (например, у ребёнка день рождения) посуды бывает настолько много, что она в раковину не помещается, и даже рядом с ней на рабочем столе - с трудом. Вот тут и пригождается посудомоечная машинка. Поставил туда сколько влезло, включил - и простор для "ручного труда" освободился ;)

• Подобається Подобається x 2
  15. Forpost

Forpost Стоїк

Мікровимикач дверцят посудомийки Indesit IDL 40 EU

САБЖ може хто стикався чи реально самому замінити

Вкладення:

а де твій аватар? :)