По пункту конкретніше. Де вона там налаштовується? В мене лючок в дні, я туди насипаю пів пачки і через деякий час, коли згадаю, досипаю знову. Не бачив там поділок чи регуляторів. Можливо щось пропустив. Без солі скляні вироби були тьм'янішими, але чистими. З таблетками не помітив такого. Було пару раз, що коли щільно перекривались тарілки, то не зовсім вимивало застарілі залишки в котромусь місці.
У нас Бош, модель не пам'ятаю, в меню налаштовується параметр "жорсткість води" від 0 (м'яка вода) до 7 (жорстка вода). Почитайте інструкцію, там є таблиця з величинами жорсткості, які відповідають кожному значенню. В комплект до деяких ПММ дають тестові смужки. У мене не було, довелось купити в зоомагазині тест, яким користуються акваріумісти. Для пом'якшення води в ПММ встановлена "гравіцапа", наповнена спеціальною смолою. Сіль використовується для регенерації цієї смоли. Тобто якщо не засипати сіль (не говоримо про користування таблетками), через якийсь час "гравіцапа" вийде з ладу і не буде пом'якшувати воду - посуд буде гірше відмиватись.
В мене бош,нема ніяких налаштовань м'якості води тількі місце для порошку або таблетки і ополоскувача
Почитайте інструкцію. Механічних перемикачів дійсно немає, але натисканням на кнопки управління в певній послідовності змінюються електронні налаштування. Напишіть модель ПММ, я гляну.
Напишу ввечері як додому прийду,але інструкцію читав чотири роки тому як купив,про сіль там ніц не писалось
Головне вибрати посудомийну машину, щоб мийка була на 15 хвилин, ось ми купили, у нас мінімальний режим 1,5 години - це жесть. По-перше води багато йде, а по-друге простіше руками помити
нє - нє, ніяких посудомийок, бо тойво зовсім відпаде необхідність у жіноцтві. не буде кому ні зготувати, ні помити. вже й так усі розлінилися з цими високими технологіями. ади за 7 хвилин маєш чистий посуд і не турбуєшся ні за витрати води, ні за шо інше.
так а нормальну посудомийку хіба не можна купити? склав собі усе раз у тиждень і нажав кнопку. не бачу проблеми
Агов, опудало, з дозволу написати! Тримають свійську тварину. А з дружиною розділяють: дні, ночі, роботу, відпочинок, прибутки, витрати, радощі, смуток та ін.