Вибір ноутбука.

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Markooo, 10 лип 2011.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Уко, ніби має

• Подобається Подобається x 1
  2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

звиняйте, не додивилася як слід. треба буде подумати, дякую.
    3 кіля, звісно, не дамська вага, але мені з ним і не бігати по місту, а 17 дюймів це не зле.

3. Forpost

Forpost Стоїк

чим перевіряли? не факт що друга планка працює, таблиці мало би тягти

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Якщо йдеться про те, щоб в екран влізали широкі таблиці (з багатьма стовбцями), то вам не на дюйми треба дивитися, а на пікселі. Що з того, шо телевізор 17, якшо там ті самі 1366 пікселів по ширині шо й в 15? Просто пікселі більші, тому й екран більший, комп тяжчий, а робоча площа - та сама.
    тоді відразу докуповуй підставку, бажано з пропеллером, бо дешевий ноут скоріш за все буде на колінах добряче грітися.

5. Forpost

Forpost Стоїк

ну воть десь так http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee624351.aspx

6. Ука

маю, але без пропелера
    мій компутер - властивості - властивості системи

7. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Кхе-кхе. Forpost, що то за вивішена простиня і для кого? Гугля в нас є )))) Я би хотів бачити як літає 7-ка на 1 Гц процесорові з 1 Г оперативки (64 бітна навіть з 2 Г ледве волочиться) )))))

Я Вас прошу... а як же коня на скаку і в горящую ізбу? А ще справжні жентельмени не роблять зауважень жінкам, які носять шпали ноути на плечі

ну то як... професор, Ви в піджаку чи в аудиторії :) Навіть з хорошою роздільною здатністю букви/цифри/символи можуть бути манюсенькі нечитабельні на малих екранах. Добре мати і одне і друге, але діапазон теперішніх дозволяє вписуватись.
    чим аргументеєте? простинею з гугля? При таких розкладах
    воно тягне як бегемота з болота

Підсумок.

Купіть обраний ноут за 2860 . Як надоїсть "тягнути котів за хвіст", то і доставите. Я би так зробив в такій ситуації

годиться. З пропелером переважно беруть для геймерів з потужними процами і відяхами

• Подобається Подобається x 2
  8. Ука

• Подобається Подобається x 3
  9. OleksandrDesigner

OleksandrDesigner New Member

Раджу HP Pavilion g6 , 4 гб опиративки ,4 ядра і.т.д а ціна 5-6 тисяч , Він прекрасно замінює ПК

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Десктоп мається на увазі.

11. Ука

його і взяли. вперше в житті наважилися на азартну гру під назвою "кредит". Хороша машинка.

12. darialady

darialady New Member

Я маю HP ProBook 4530s...то він якісний,хороший ноут,але для мене ,наприклад,він надто важкий..кудась брати з собою це просто жах..плечі болять за собою нести:sad: .так шо думайте,для дом.користування зійде асус думаю)

13. Ука

для домашнього користування можна і важкий :)
    а от носитися - так. З такою махіною ще й кобіті...

14. Ivan Sirko

Ivan Sirko Member

Можна купити Acer З ДИСКРЕТНОЮ ВІДЕОКАРТОЮ і процесором від амд (quad core бажано), непоганий варіант і ціна норм

15. kur

kur Member

Я (пишу з профіля дружини) колись підробляв продавцем в магазині комп'ютерної техніки, і незважаючи на особисту вигоду від реалізації дорогих ноутбуків, завжди радив клієнтам добре подумати при покупці ноутбука, він Вам необхідний якщо ви:
    - багато подорожуєте і хочете мати комп'ютер під руками;
    - є науковцем або консультантом і Вам потрібно зрідка робити презентації;
    - живите в гуртожитку, або винаймаєте житло разом з іншими сусідами;
    - живете в маленькій квартирі і в Вас немає можливості розмістити стаціонарний комп'ютер, а ноутбук буде лежати на поличці в зкладеному стані і лише для роботи буде кластися на стіл (з якого в інший час наприклад їдять)...
    Більшість інших варіантів не вимагають наявності ноутбука, а зі стаціонарним комп'ютером працювати значно зручніше (за рахунок великої клавіатури і монітору) і до того-ж він у кілька разів потужніший (якщо говорити про однаковий ціновий діапазон), або-ж дешевший (коли мова йде про однакову потужність).

Міф про дискретні відеокарти в Більшості ноутбуків - лише промо хід - насправді в 95% ноутів де говорять про дискретне відео - це просто окремих два чіпа на єдиній материнській платі (один - графічний процесор, а інший - пам'ять). А отже коли виходить з ладу якась деталь у ноутбука (а в більшості дешевих моделей це стається через 2-3 роки після покупки) міняти доводиться весь ноутбук, а у стаціонарному можна докупити/замінити будь-який елемент.

• Подобається Подобається x 5
  16. liyama

liyama Well-Known Member

kur, багато сказав за мене. МОжу технічно окреслити нюанси більш глибоку кому треба пишіть
    до прикладу 95% ноутуків до 1500 у.о. мають гівняний екран , а хороший ( на голову вище ніж в ноутбуці) монітор для ПК починається з 220-240 у.о.

17. McAron

McAron Member

Останні 2 ноута брав б/в, що всім і рекомендую. Зара у мене pavilion dv6 2117er куплений за 300 баксів у стані нового і ще з гарантією (продала дамочка, поюзавши півроку, тому-що почав грітися:dancer: і купила нетбук якийсь. До речі не рощумію нашо їй такий ноут був потрібен). Багато народу продає ноути "бо надоїв", чи "подарували не розовенького!!! о_О" і за мізерні гроші. На slando пропозицій продажу хороших ноутів в ідеальному стані - дочорта. А якщо помоніторити недільку то можна знайти пропозицію продажі за безцінь. Але то треба бути шустрим, довше пари годин такі пропозиції не держаться.

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А ше там можна купити кота в мішку за 300 долярів.

19. McAron

McAron Member

можна. Але ніхто ж не примушує платити, поки не перевіриш. Зазвичай домовляюсь про тестовий період в пару днів з повним манібеком. за пару днів розбираю, дивлюсь чи все там норм. Поки що не було причин повертати.

20. Forpost

Forpost Стоїк

бо напевне окрім професійного сектору,ноути відходять у вічність,тяжкий ,дорогий ,енергоємкий.Ще недавно був мрією ідіота,вже майже рік на шафі пилом припадає

а де твій аватар? :)