Вибір ноутбука.

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Markooo, 10 лип 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не думаю, я то вже юзаю.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну ясно, ви ж бог.

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Миху, де таке є на Сихові?

4. maxter

maxter миється в бані

Ну так, статусним речам, таким як HP Envy - належний вигляд.

5. Pienkny Legin

Pienkny Legin Well-Known Member

Згоден, це таки важливо.

6. mevreni

mevreni Active Member

але все одно, важливіше те, що в середині

7. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Я повний чайник в ноутбуках. Підкажіть яка найкраща модель для офісної роботи, без лишніх прибамбасів і більш-менш помірну ціну. І

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

tanchyk, оголосіть суму, яку готові віддати

9. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

3500-4000грн.

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

розмір телевізора який? 15 чи 17?

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

гляньте тойво є wi-fi, камера, процесор нормальний і не тяжкий
    http://rozetka.com.ua/acer_aspire_e1_571_32372g50mnks_nx_m09eu_005/p228349/#tab=characteristics
    є ше один, теж може бути на такі гроші
    http://rozetka.com.ua/hp_630_a1e05ea/p196383/

Останнє редагування: 18 жов 2012
    • Подобається Подобається x 2
  11. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

І... що? :)
    Спробую описати вимоги офісного бука ))
    1. Наявність WiFi (є майже у всіх)
    2. Наявність цифрової частини клавіатури, не причіпної через USB (легше працювати з частими циферками) (НР швидше за все не буде мати, хоча нові потужні бачив уже з тими клавішами)
    3. Якщо буде працювати з графікою, то бажано не інтегроване відео і монітор від 17" або ще краще додатковий вихід на монітор (тоді можна брати з малим)
    4. Супутні питання, ОС буде піратська, чи ліцензійна? Це все ж таки офісна машинка
    Принцип купівлі:
    Знаходите на розетці потрібну модель (в них читабельні характеристики), перевіряєте ціни ще в декількох (мобіманія, дешевшенет, ....) магазинах (на такій вартості ціни можуть різнитися від 100 до 300 грн). Не забуваєм подивитись на вартість доставки і на супутні акції (+ сумка, + мишка, + ще якась там трясця....) Вибираєте де що підходить.
    Коментар до того, що запропонував KARABIN:
    НР, буде з старою клавіатурою, + поєднання процесора І3 з інтегрованим відео і 2 гБ оперативки, це як хорошу тефлонову сковорідку без ручок переставляти плоскогубцями ))) (алегорія не щоб образити когось, а для дівочої наглядності ;) )
    Acer, відрізняється від верхнього лише клавіатурою (хард для офісного не показник, тому увагу не акцентую ;) )
    Тобто, якщо це буде офісна машинка без роботи з графікою і піратською ОС, то цінову планку можна знизити суттєво, якщо ж по названій ціні, то я більше б схилявся до таких

• Подобається Подобається x 1
  12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

13. Arabskyy

Arabskyy New Member

Так яку фірму ноута порекомендуєте? І я б хотів собі так скромненько на 2500 грн максимум якийсь пригледіти. Може ви щось файне піскажете!

П.С. Може бути і вживаний!

14. Forpost

Forpost Стоїк

15. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Друзі, а відрадьте но мене від цього ноута.
    Мені в першу чергу для роботи - переклад. Відповідно, офісні програми, дуже (навіть по кілька гіг) важкі екселівські таблиці, з купою макросів, пдфки, велика кількість одночасно відкритих програм і т.д.

З недоліків бачу - глянцевий екран і (по відгуках) прогин клавіатури.
    З дуже суттєвих для мене переваг - бічна цифрова клавіатура (це зрозуміє лише той, хто мав справу з традосом), заради неї я готова поступитися багато чим.

Разом з тим, ціна мене насторожує. Не хочу пропустити якогось суттєвого недоліка.

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Оперативки під ваші бажання мало, шукайте з 4 гб, або взнайте скільки буде коштувати доставити ше 2. А так бук нормальни. А вам не буде мало 15 дюймів? Може подивіться на 17-ти дюймові буки.

17. Ука

Власне, там є вільний слот.

більше - ціна кусається...

18. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

довго не ковирявся, але в тому ціновому діапазоні кращих не знайшов

ах-ох-уф :) KARABIN правий
    плюс можна пошаманити з збільшенням файлу підкачки і резерву оперативки. Там є схожий з 4 Г оперативки і матовий, але на 350 грн дорожчий.

За 100-120 грн докупляється гнучка клавіатура з боковою. Ну але ....

Для таблиць буде і 17 мало. Там є виходи на стаціонарний монітор або "плоский тєлік". Питання в тому, чи є вони в наявності поблизу місця засідання з ноутом, і чи витягне інтегрована відяха щоб не кидало кубиками і ромбиками :)

• Подобається Подобається x 3
  19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

20. Ука

таблиці лиш для пошуку, так що стане. просто вони зазвичай дуже важкі - для прикладу дерево менюшок смартфона кількома десятками мов, включно з ієрогліфами і надбудованими макросами перевірок обмежень довжин.
    обидва не мають бічної цифрової клавіатури. в мене базові хот-кеї на неї зав'язані. І варіанти зміни не передбачені :sad:
    власне, я думала про доставляння оперативки.
    Зараз в мене на стаціонарному 2 гб (чомусь думала, що тільки гіг, але щойно перевірила - таки 2), то проблеми є саме з таблицями. Більше ні з чим не виникали.
    нє, не хочу. хочу сісти в фотель з ноутом на колінах і працювати.

а де твій аватар? :)