Доброго дня! У мене проблема з вибором ноута величезна. Дуже довго не міг оприділитися з тим, що ж саме я хочу. Вибирав, вибирав і вибрав нову модель ультрабуків HP SPECTRE. По ціні вони недешеві, тому і хочу дізнатися думку інших щодо мого рішення.
Ну чого ж, ви здається досить явно вже оприділилися)) Я так розумію, це зовсім недавно вони вийшли, правда? Чи не могли б ви якось точніше зарактеристики описати чи шось таке?
Ну там процесор Intel Core, ссд накопичкувач, вебка знімає в HD, монітор афігєнний просто... ну там ще купа всяких штук цікавих.
Ну то вже залежить зараз від того, для чого вам потрібен ноут. Які саме цілі? Бо на одних можна працювати, на інших - фільми дивитися
Ну, власне, я дизайнер, тому для мене важливим є монітор і можливість нормальної роботи з графічними редавторами. Хоча хотілося б, щоб комп для всього підходив.
А не буває все і одразу) Життя - страшна річ! Я оце на фотки глянула SPECTRE, а там не будуть на корпусі відбитки від пальців то лишатися?
ну шо ж ви так, дівчино! раптом мені пощастить і буде прям все зразу! Ну ото на рахунок корпуса глянцевого я якраз не знаю... але сподіваюся, що буде норм так. У мене тошіба колись був з подібною кришкою..
оооо... ну так ок якраз. Вони там монітор зробили більшим, ніж у звичайних ноутів з діагоналлю 14. Має бути дуже прікольно, хоча ще цікаво, як воно виглядає.
ооо ну то супер. Мене тішить камера в HD - дуже часто у скайпі сиджу з друзями і родичами ( маю багато близьких людей за кордоном) і оце ж для мене теж буде гарним плюсом!
ліпше купіть си 3 нетбуки за ті гроші, а на здачу купіть дітям печька і взагалі нашо вам ультрабук? чи не краще взяти шось більш реалістичне, наприклад, дпя порівняння http://rozetka.com.ua/dell_inspiron_7520_di7520i321081000alb/p227584/ ну але Іван тратить свої гроші, чи понти важливіше? ---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ---------- то нашо вам ультрабук? вам тре за іншими параметрами обирати
тут не справа у понтах, власне. Якщо у людини є гроші - цілком логічно, що вона хоче витратити їх на щось дорожче...
а зміст купувати для роботи дорожче але не продуктивне? єдине шо там є варте уваги це SSD диск, хоч і малого об'єму ---------- Додано в 15:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ---------- http://rozetka.com.ua/hp_probook_4740s_b6m95ea/p225823/ для дизайнера більше підійде а ше краще звичайний комп з потужною відеокартою
Насправді, в ХП Енві вага залежить ще й від того як ви його укоплектувати ) мені подобається, що в нього корпус металевий, це завжди круто
Ну це ж несерйозно для дизайнера на ноутбуці сидіти. І ви думаєте, шо вам якийсь канал пропустить сигнал з HD якістю? Слайд-шоу подивитесь хіба що.