Вибір ноутбука.

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Markooo, 10 лип 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

придбав Асус.
    hdd - 1.5 Tb

просесор сімка. 3.6

Не зле...

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

кіко? :);)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

менше 1 тис.

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

зрозумів :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нащо? На форумі сидіти?

6. Nikusik

Nikusik Well-Known Member

Доброго дня! У мене проблема з вибором ноута величезна. Дуже довго не міг оприділитися з тим, що ж саме я хочу. Вибирав, вибирав і вибрав нову модель ультрабуків HP SPECTRE. По ціні вони недешеві, тому і хочу дізнатися думку інших щодо мого рішення.

7. Alenka Serova

Alenka Serova Well-Known Member

Ну чого ж, ви здається досить явно вже оприділилися)) Я так розумію, це зовсім недавно вони вийшли, правда? Чи не могли б ви якось точніше зарактеристики описати чи шось таке?

8. Nikusik

Ну там процесор Intel Core, ссд накопичкувач, вебка знімає в HD, монітор афігєнний просто... ну там ще купа всяких штук цікавих.

9. Pienkny Legin

Pienkny Legin Well-Known Member

Ну то вже залежить зараз від того, для чого вам потрібен ноут. Які саме цілі? Бо на одних можна працювати, на інших - фільми дивитися

10. Nikusik

Ну, власне, я дизайнер, тому для мене важливим є монітор і можливість нормальної роботи з графічними редавторами. Хоча хотілося б, щоб комп для всього підходив.

11. Alenka Serova

А не буває все і одразу) Життя - страшна річ! Я оце на фотки глянула SPECTRE, а там не будуть на корпусі відбитки від пальців то лишатися?

12. Nikusik

ну шо ж ви так, дівчино! раптом мені пощастить і буде прям все зразу! Ну ото на рахунок корпуса глянцевого я якраз не знаю... але сподіваюся, що буде норм так. У мене тошіба колись був з подібною кришкою..

13. Alenka Serova

оооо... ну так ок якраз. Вони там монітор зробили більшим, ніж у звичайних ноутів з діагоналлю 14. Має бути дуже прікольно, хоча ще цікаво, як воно виглядає.

14. Nikusik

ооо ну то супер. Мене тішить камера в HD - дуже часто у скайпі сиджу з друзями і родичами ( маю багато близьких людей за кордоном) і оце ж для мене теж буде гарним плюсом!

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ліпше купіть си 3 нетбуки за ті гроші, а на здачу купіть дітям печька
    і взагалі нашо вам ультрабук?
    чи не краще взяти шось більш реалістичне, наприклад, дпя порівняння http://rozetka.com.ua/dell_inspiron_7520_di7520i321081000alb/p227584/
    ну але Іван тратить свої гроші, чи понти важливіше?

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

то нашо вам ультрабук? вам тре за іншими параметрами обирати

16. Pienkny Legin

тут не справа у понтах, власне. Якщо у людини є гроші - цілком логічно, що вона хоче витратити їх на щось дорожче...

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а зміст купувати для роботи дорожче але не продуктивне?:scratch_one-s_head: :dntknw:єдине шо там є варте уваги це SSD диск, хоч і малого об'єму

---------- Додано в 15:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

http://rozetka.com.ua/hp_probook_4740s_b6m95ea/p225823/
    для дизайнера більше підійде
    а ше краще звичайний комп з потужною відеокартою

18. maxter

maxter миється в бані

Насправді, в ХП Енві вага залежить ще й від того як ви його укоплектувати )
    мені подобається, що в нього корпус металевий, це завжди круто

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну це ж несерйозно для дизайнера на ноутбуці сидіти.

І ви думаєте, шо вам якийсь канал пропустить сигнал з HD якістю? Слайд-шоу подивитесь хіба що.

20. Pienkny Legin

Металевий корпус не просто крутизна, а це надійсніть перш за все.

а де твій аватар? :)