Ага. На роботі один молодий пацан купив НР. Теж з такою трактовкою. Народ, позичте Dell_а, хто має. Обіцяю акуратно розібрати і зібрати, най пан пальцем покаже де саме славиться надійністю, якщо зуміє розрізнити де котрий без кришки з лейбою
Дочитуйте речення а) розбирання в даному випадку має підтвердити не надійність, а схожість наповнення б) просв'ятіть теорією, чим в даному випадку Dell надійніший від Lenovo З.І. Якщо я правильно зрозумів, то в Lenovo 192 бітна відеокарта на GDDR5. Для шустрих іграшок підніметься FPS. Lenovo дає 2 роки гарантії, проти 1-го у Dell. Найчастіші причини поломок в любителів поганяти іграшки- перегрів. Так що є над чим подумати Плюс, повторюсь, не розумію нащо при таких відеокартах брати і7. З і5 різниці не буде відчутно, але кошт буде відрізнятись
То як яка карма в людини. В мене вот Acer 2-й рік. Брав його, бо в той час його модель була дешевша на 1000 грн від HP і на 1500 від ASUS з тою самою комплектацією.
То в мене файна карма, бо на старенькій SONY VAIO вже клавіші потроху відвалюються, а ще дітям служить... При чому не сповідалась дуже давно. )
Який ноутбук обрати? Доброго дня! Я от хочу купити ноутбук і вибір мій зупинився на ультрабуці від HP. Як вважаєте?
Це ж бо тойго, манікюри треба коротше обстригати, жеби клавіші не шкробати :wacky-girl::pull-pigtails::shy:
Я думаю над ультрабуком HP. Мені подобається, що він важить всього 1.8 кг. Реально круто. Ще при тому, що характеристики шикарні.
Ну і зовнішній вигляд. Воно ж дуже дуже круте! http://ssl-product-images.www8-hp.com/digmedialib/prodimg/lowres/c03301516.png
Взагалі зараз просто величезний вибір ноутбуків. Я зайшов у магазин електроніки то там застряг на години 3.. поки нічого не вибрав. Якщо чесно, хочу про HP більше дізнатися.
В мене Acer Aspire 5738Z Шикарний ноут, 4 опери, 500 хард, відяха ATI radeon 512... В свій час брав його десь за 5600