Якшо 15 то я б на вашому місці брав пакарда,крутіший за дела,а і за такі самі гроші можна взяти 17 мепогану
Чим він крутіший? HP знаю в основному по бюджетних принтерах і сканерах. В них цільова аудиторія - офіси середнього достатку, тобто паперові щурі.
На двох наших епелівських ноутах процесори Інтел. night, Купились на дизайн Коли вибирали комп, то якраз знайшли дешеву підпільну доставку еплів з Німеччини. Ціна була така ж як на аналогічний ПК з монітором. Вибрали епла, бо гарний і менше місця займає. Чоловік тоді якраз відкрив фірму і купив все пз відповідно епелівське (фотошоп, редактори для кодування, віртуалка тощо). Потім той комп перейшов до мене, коли виграла чоловікові ноут епла. Коли в нього екран поплив і взагалі глюки почались, ще й впав, то вирішили купити новий. Так як все пз є на епла, то купувати ноут іншої фірми і все нове пз було просто невигідно.
Я тут серйозно задумуюсь над покупкою MacBook Pro. Хто працює на МАС розкажіть про переваги і недоліки. Я весь нет облазила і досить різні відгуки. Найбільше мене почало турбувати: 1. Як ставити програми на МАС. Описують дику процедуру і що без програмістських навиків не обійтись. 2. Організація фото на МАС. Пишуть про те що всі фото збиваються в одну купу а потім якимось чином сортуються по датах створення. 3. Чи є можливість підтримки JAVA (мені потрібно для бухгалтерії). Пишуть також дикі і варварські варіанти установки 4.Чи виникають проблеми з синхронізацією iPhone і iPad. Читала що всі програми стираються при синхронізації. Вдячна всім за допомогу
1. Ставити програми на MacOS X набагато простіше аніж на Віндовс. В переважній більшості випадків програма ставиться перетягуванням програми в папку Applications. Звичайно, є деякі програми, які треба інсталювати, але воно нічим не відрізняється від встановлення на Віндовс. 2.Організація фото відбувається через програму iPhoto, в якій спокійно створюєте папки, в які в свою чергу перетягуєте потрібгі вам фото. 3. З java не працював, але здається нічого там проблематичного і все підтримується. 4. Синхронізація iPhone (iPad’а немаю ) відбувається так як і у Віндновс - через програму iTunes. Купляйте продукцію з яблуком, не пожалієте ---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ---------- А чого з нею паритися? Хто навчився користуватися звичайним комп’ютером, той звикне і до iПродукції - мала різниця від звичайно РС, що не скажеш про продуктивність.
Звичайний хороший ноут в мене є. Але навіть в найкращого ноута нема такого монітору, такої швидкості виконання задач і взагалі дизайн суперовський. shumik, дякую Вам за відповідь. Думаю днями моя іПродукція поповниться ще одним девайсом Користуюсь iPhone4 і iPad2. Кращих девайсів в плані продуктивності і дизайну я не мала.
ту їден фацет не може ніяк зробити вибір: DELL чи Lenovo? 1.http://rozetka.com.ua/dell_inspiron_n7110_210_36759blk/p181863/ 2.http://rozetka.com.ua/Lenovo_ideapad_y570_726a_59_326320/p211630/ 3.http://rozetka.com.ua/dell_vostro_3750_dv3750i26706750s що порадите?
А у меня HP Это, наверное, плохо и отстой? HP 4730s i3-2350M 17.3 4GB / 750 SIL PC Core i3-2350M, 17.3 HD+ AG LED SVA, DSC, Webcam, 4GB DDR3 RAM, 750GB HDD, DVD+ / -RW, 802.11b / g / n, BT, SIL, SuSE Linux, 1yr Warranty
Не вижу між ними суттєвої різниці. Бігати на них буде приблизно одинаково. ІМХО, під і7 вже або брати з 256 бітною відео, або під ці вистачить і5 (і буде на 500-1000 грн дешевше). На всяк випадок, які задачі хоче виконувати? Судячи з того, що відео обирається GeForce_сівське, то хоче іграшки бавитись?
угу,забавки я казав взяти на ті гроші нормальний системник.....нє,бука му сі захтіло я би брав всеж DELLа
Еге, від забавок грітись буде. Якщо любить в ліжко тягнути, то нехай на підставку нормальну розкошелиться Плюс до чотирьох-ядерного для іграшок потрібно буде якийсь CPU-акселератор інстальнути.
а,най си роби шо хоче з осликом тяжко говорити я пропонував шось типу такого тільки відеомапу не радеон а нвідію