Вибір ноутбука.

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Markooo, 10 лип 2011.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А я, чесно кажучи, не розумію в чому прикол. Треба щоб не ламався - це само собою. Ергономічний - само собою. Але по такій ціні, як Еппл - не впевнений.
    Для мене ноутбук взагалі як табуретка - сів собі - і сидиш, яка різниця хто її зробив.

• Подобається Подобається x 2
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я також не розуміла.

І Ви не зрозумієте, поки не спробуєте.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У вас там Windows чи MacOS?

4. Un.Known

MacOS X Snow Leopard

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тю, так вам система подобається, а не ноутбук. Я MacOS закинув давно, якби і купив макбук, то Windows би туди поставив.

• Подобається Подобається x 1
  6. Un.Known

Дивний висновок.
    А я навмисне шукала ноутбук без ОС, аби мені не втулили те, чого я не хочу.

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

98-й? [​IMG]

---------- Додано в 15:31 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ----------

Але ж є і крісла...

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

Ні не дивний... Хіба що ви фанат дизайну.:mocking:

9. Un.Known

Я, насамперед, за освітою дизайнер.

Але це не має суттєвого значення у виборі ноутбука.

Такий примітивний приклад - в мене в кухні всі прилади є від Електролюксу, тому що мені подобається і дизайн, і функціональність.

І покористувавшись всіма названими ОС у комбінаціях з різним хардом від різних виробників я просто вибрала для себе те, що вибрала. )

"Рідне" таки працює краще. І користувачів віндоузу я розумію, поки не потрібна альтернатива.

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

як на мене то це тільки плюс коли повнофункціональна клава

11. Un.Known

Погоджуюсь, тому власне таку вибирала.

А незручна вона мені тимчасово, бо я пишу насліпо, а пальці ще пам’ятають стару, відносно центру.

• Подобається Подобається x 2
  12. night

night Well-Known Member

Випадково сьогодні побачила в магазині ноут від Apple. І зрозуміла що це моя наступна покупка буде :) Просто вражаюча якість зображення. І клавіатура супер зручна, а мишка взагалі витвір мистецтва. Технічні характеристики звісно на висоті. Швидкість роботи помітна відразу. Хоча в мене також зараз ноут з 4 Гіг оперативки. Але на маку якось воно відчутніше швидше.
    Логікою розумію що нема сенсу міняти майже новий комп але так хочеться працювати за таким монітором як в Apple:)

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ніхто не задумувався чому за кордоном в першу чергу дивляться на роздільну здатність, а в нас - якщо не на діагональ то відеокарту в кращому випадку...

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Віндоус Сьомий

Дивани ще є.

15. Asmodeus

Asmodeus Well-Known Member

Якщо шукати компроміс ціна/якість, тоді Lenovo і Toshiba заслуговують найбільшою довіри. Ті фірми, які себе найбільше рекламують - зовсім не означає, що вони найякісніші.... тошиба - те саме соні але набагато дешевше, а леново пішли від IBM, тому вони також заслуговують на довіру.

16. syavych

syavych копач

Тошіби були колись одними з найкращих ноутів, але останнім часом "забили" на якість (хоча в принципі всі інші фірми також, тільки хтось більше хтось менше). А от за Леново цікаво поспостерігати (поки що не мав нагоди самому поганяти, та від знайомих відгуків також немає) - IBM звичайно компанія солідна, але хвилює мене саме новий бренд...

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В магазині продавці мені втирали що там нічого не лишилося від IBM, інженери, обладнання - все китайське.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вже десь писала порівняння епелівської техніки вроді.. Ну але так в двох словах скажу - за ті гроші, які дасться за ноут епла, можна купити ноут зі значно кращими параметрами ;) Не сперечаюсь, що дизайн в епла хороший (на мій смак - найкращий), але воно того не вартує. В нас вдома 2 ноута епла і іМак. Все глючить.
    Ви просто в магазині напевно спробували поклікати на ноуті, на якому програм по мінімуму. Для себе ж поставите більше. І з часом відчуєте перегрузку системи. Хоча то залежить для чого він Вам.
    Мій чоловік займається розробкою сайтів. Для роботи в фотошопі стандартні харди, які йдуть в ноутах, заслабі. Треба біля 300$ дати за новий хард ССД, щоб не тормозив.
    І не треба вірити в перерекламовані його можливості. 7 годин ноут витримує без ВіФі на дуже притемленому екрані. В нормальному користуванні (робота, фільми, інтернет) - 4 години.

Щодо епелівського пластику. В мого чоловіка нормальна шкіра (принаймні він так думав все життя, поки в нас не появились епли). На пластик, з якого зроблений корпус мого айМака, в нього алергія :sad: Дрібниця, але насторожує.

І ще про глюки. Один ноут чи то впав , чи то просто дожив своє (3 роки), та от появились затоки на екрані. Ремонт - 300$.
    Другий ноут через місяць почав проявляти подібні затоки на екрані. Поки що мало помітні. Добре, що є гарантія.
    Про бедпікселі вже мовчу..
    І ще зарядка згоріла під час бурі (єдина річ з десятка приладів, які були в мережі в той час).

Так що добре подумайте перш ніж вестись на красиву річ ;) Ну і якщо будуть якісь питання по яблучних ноутах - питайте ;)

П.С. Може то просто нам не повезло, адже техніці властиво ламатись.. :pardon:

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

night,

• Подобається Подобається x 4
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Таке було з їхніми власними процесорами G. Невже з Іntel те саме?

20. Markooo

Markooo Member

а де твій аватар? :)