Вибір годинника, потрібна порада

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем shelev, 24 лип 2012.

1. shelev

shelev Well-Known Member

Dzeko, Un.Known, як я помітила у розмові - ми вже виділили декілька типажів начальників - сірі, офісні, офіційні до тошноти. Звичайні такі собі парубки з сусіднього підїзду, що не змінили своїх звичок із набуттям заможного статусу. Та любителі модного екстриму.
    Думаю на цьому перелік не закінчиться - бо "шефів", як і звичайних людей є набагато більше типажів. Вони всі різні. Просто в деяких питаннях думають подібно, але це ж нормально для соціальної істоти, хіба не так?

2. vowan

vowan New Member

Мені більше подобається перший годиник модно,стильно і зі смаком
    А в дома:eek: діти:crazy: а то і онуки:diablo: котрим дуже буде до вподоби годиник з багатьма стрілками в антивандальному виконанні
    Одним словом на всі випадки життя

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Очевидно якщо ви свому хочете подарувати сірий безликий годинник - то цим підкреслите сірість безликість свого шефа.

4. shelev

shelev Well-Known Member

Dzeko, який тоді вихід із ситуаціїї? Що б Ви порадили?

vowan, жах, про онуків не подумала :facepalm: Дійсно треба буде більш уважно поглянути на антивандальні навороти.
    На що у першу чергу варто звернути увагу?

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що б порадив, цікавішу марку. Я думав ви подарували давно і забули.

6. Кохана

Кохана LuBimaya

shelev, а Ви ще не визначились з подарунком для шефа? за майже півтора місяці? а коли ж то сам ювілей намічається?

7. Seshat

Seshat Member

Мені сподобався перший. Місяць тому передивилась купу каталогів, обираючи годинник чоловіку на круглу дату. Познайомилась з директором однієї мережі і він цілком одобрив мій вибір Tissot. Це статус. Якщо купляєш собі, то можна дивитися щось попростіше, але для людини в бізнесі предмети типу годинника - це показник його успішності. В ідеалі, це має бути механічний годинник з автодозаводкою. Ну але ціна тоді від 7тис. грн... А тут бюджет трохи менший, наскільки я розумію. В будь-якому випадку, Tissot - чудовий вибір!

8. Gron

Gron тафгай

А мені здається , що подарувати шефу годинник, це такаж важка та інтимна справа як наприклад парфум.
    Бллизькі друзі ще можуть, а от підлегли навряд.

• Подобається Подобається x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Плюс до того в шефа видно немає годинника. А Tissot обовязково повинен сподобатися, інших варіантів не передбачається.

10. Gron

Gron тафгай

А чого ви домахалися до
    Сам не ношу, но колись років з 20 тому друзі подарували на ювілей(N3), тоді здавалося круто, але годинник надійний 2 сек. набігає за рік, ну є крутіше, так шеф вважаю не путін чи кирилко))))

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тому що дизайн безликий.

12. shelev

shelev Well-Known Member

Дякую, теж так вважаю.
    Ну чому ж? Вважаю, що хороший годинник з гравіюруванням - чудовий пам`ятний подарунок

13. Gron

Gron тафгай

А подарувати авто це інтимна справа ( припустимо що воно коштує як Tissot ) ?
    А гравіювання, це ,нмд, зовсім якесь безглуздя.
    Ну якщо Ви не Бунін.
    Уявив собі у подарунок Пежо з надписом -"Він старався".

14. WhiskyMen

WhiskyMen New Member

День добрый. Немецкая фирма Steinhart делает часы разных типов и классов со швейцарскими механизмами, 2 года гарантия. Работают с "не Германией" через интернет. Сам заказал у них дайверы - прошло 2,5 года, погружался правда на 6-10 метров но все таки, никаких нарицаний. Сайт легко найти в поисковиках.

15. shelev

shelev Well-Known Member

WhiskyMen, дякую, вперше чую про цей бренд, але обов`язково пошукаю їхні годинники - стало цікаво.

А що можете сказати стосовно цих моделей?
    Diesel dz7259
    Diesel dz7250
    Diesel dz7193
    Чим вони взагалі відрізняються, ну окрім зовнішнього вигляду, звичайно :)
    Ось цей досить цікавий годинник, егеж?

16. Кохана

Кохана LuBimaya

shelev, так який же годинник купили шефу то? м?

17. shelev

shelev Well-Known Member

Кохана, забула написати, обрали другу модель - досить консервтивний, якраз під імідж займаної посади. Усім сподобався, шефу також - носить їх постійно. Так приємно, що вгадали.
    А зараз вже до Нового року підбираю подарунки - не хочеться в останню мить ломати голову, краще заздалегідь обрати.

18. Кохана

Кохана LuBimaya

ясно... але, якщо чесно, більше згадує на рекламку, ага...

19. shelev

shelev Well-Known Member

Серйозно? Кумедно :cools:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Колись був у мене знайомий, у нього був годинник досить цікавий.

Повний оберт годинникової стрілки відбувався за 24 години, а хвилинна - звикло.

а де твій аватар? :)