Dzeko, Un.Known, як я помітила у розмові - ми вже виділили декілька типажів начальників - сірі, офісні, офіційні до тошноти. Звичайні такі собі парубки з сусіднього підїзду, що не змінили своїх звичок із набуттям заможного статусу. Та любителі модного екстриму. Думаю на цьому перелік не закінчиться - бо "шефів", як і звичайних людей є набагато більше типажів. Вони всі різні. Просто в деяких питаннях думають подібно, але це ж нормально для соціальної істоти, хіба не так?
Мені більше подобається перший годиник модно,стильно і зі смаком А в дома:eek: діти а то і онуки: котрим дуже буде до вподоби годиник з багатьма стрілками в антивандальному виконанні Одним словом на всі випадки життя
Очевидно якщо ви свому хочете подарувати сірий безликий годинник - то цим підкреслите сірість безликість свого шефа.
Dzeko, який тоді вихід із ситуаціїї? Що б Ви порадили? vowan, жах, про онуків не подумала Дійсно треба буде більш уважно поглянути на антивандальні навороти. На що у першу чергу варто звернути увагу?
shelev, а Ви ще не визначились з подарунком для шефа? за майже півтора місяці? а коли ж то сам ювілей намічається?
Мені сподобався перший. Місяць тому передивилась купу каталогів, обираючи годинник чоловіку на круглу дату. Познайомилась з директором однієї мережі і він цілком одобрив мій вибір Tissot. Це статус. Якщо купляєш собі, то можна дивитися щось попростіше, але для людини в бізнесі предмети типу годинника - це показник його успішності. В ідеалі, це має бути механічний годинник з автодозаводкою. Ну але ціна тоді від 7тис. грн... А тут бюджет трохи менший, наскільки я розумію. В будь-якому випадку, Tissot - чудовий вибір!
А мені здається , що подарувати шефу годинник, це такаж важка та інтимна справа як наприклад парфум. Бллизькі друзі ще можуть, а от підлегли навряд.
Плюс до того в шефа видно немає годинника. А Tissot обовязково повинен сподобатися, інших варіантів не передбачається.
А чого ви домахалися до Сам не ношу, но колись років з 20 тому друзі подарували на ювілей(N3), тоді здавалося круто, але годинник надійний 2 сек. набігає за рік, ну є крутіше, так шеф вважаю не путін чи кирилко))))
Дякую, теж так вважаю. Ну чому ж? Вважаю, що хороший годинник з гравіюруванням - чудовий пам`ятний подарунок
А подарувати авто це інтимна справа ( припустимо що воно коштує як Tissot ) ? А гравіювання, це ,нмд, зовсім якесь безглуздя. Ну якщо Ви не Бунін. Уявив собі у подарунок Пежо з надписом -"Він старався".
День добрый. Немецкая фирма Steinhart делает часы разных типов и классов со швейцарскими механизмами, 2 года гарантия. Работают с "не Германией" через интернет. Сам заказал у них дайверы - прошло 2,5 года, погружался правда на 6-10 метров но все таки, никаких нарицаний. Сайт легко найти в поисковиках.
WhiskyMen, дякую, вперше чую про цей бренд, але обов`язково пошукаю їхні годинники - стало цікаво. А що можете сказати стосовно цих моделей? Diesel dz7259 Diesel dz7250 Diesel dz7193 Чим вони взагалі відрізняються, ну окрім зовнішнього вигляду, звичайно Ось цей досить цікавий годинник, егеж?
Кохана, забула написати, обрали другу модель - досить консервтивний, якраз під імідж займаної посади. Усім сподобався, шефу також - носить їх постійно. Так приємно, що вгадали. А зараз вже до Нового року підбираю подарунки - не хочеться в останню мить ломати голову, краще заздалегідь обрати.
Колись був у мене знайомий, у нього був годинник досить цікавий. Повний оберт годинникової стрілки відбувався за 24 години, а хвилинна - звикло.