Яке головне правило для людини, яка сідає за кермо? Залишатися завжди початківцем. Тобто - виконувати абсолютно всі ПДР, їздити по місту так, наче з-за кожного автобуса чи зза рогу тобі під колеса має кинутись дитина або п"яний, на дорозі вести себе так, наче кожний, хто їде назустріч, може зненацька втратити колесо, виїхати на твою смугу і спробувати піти з тобою на таран. Їздити так, наче приймаєш участь в гонках для сліпих, і одночасно - в чемпіонаті на ввічливість. Не вважаю розумними тих, хто "творчо" відноситься до ПДР. Бо з протилежної сторони може їхати такий же креативщик. Рано чи пізно - такі знаходять один одного. 23 роки без будь-яких аварій.
Якщо обидві у одинаковому стані та за однаковою ціною (???), однозначно рекомендую Фабію. Бо вона - це чехо-німці, а Логан - це румуно-французи.
Skoda Fabia безперечно.І по технічним показникам,і по дизайну.Хоча у кожного свій смак.Є тільки одне шо мені не подобається в цій машині,можна попасти на мотор 1.2 л.,краще 1.4 або 1.6,а ще ліпше 1.9 TDI.
звичайно, ціни на нихз різні малося на увазі, що 2-3 річний Логан чи 5-6 річна Шкода (тоді +/- ціна однакова) ---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ---------- від б/у дизеля мене відмовляють а 1,2л мотор "поганий" тільки в плані потужності? чи в нього ресурс менший?
Завжди думав що ТЗ обирають по тех.х-кам, ну або по крайній мірі по показнику ціна-якість, ну шоб по національності....
Кхе-кхе. Ко то там на хранцузів батон крошить? Мав (і маю) три хранцузи (правда чистокровніші ніж Дачія) і німця (Пассата). Хранцузами більше задоволений. Хоча якщо брати полукровки (Дачію чи Шкоду) то підтримую, схилився би до Фабії (по оцінці друзів, які мали і одне і друге). і одне і друге. Краєм вуха чув як розмовляв майстер і власник, що 1,2 ніхто не горить бажанням брати в ремонт в разі чогось через якісь там особливості. я би теж відмовляв може то мали на увазі що в Логані за обшивкою можна буде знайти жабу-вампіра? ) Колись мій друг купив б/в четвірку (ВАЗ 2104). Щось там робив в салоні і зняв трохи обшивки, а за нею три годинники знайшов, нові але правда дешевенькі
Бери живу Dacia Logan і не парся. Перевірена, нормальна машина без всяких косяків, головне обрати живу, щоб не попалаь гарно замаскована убита таксішка. Фабія - їх куча, їх крадуть і наша зборка повне Г.
Я за Логан! Фабія добра машина,але чешка оригінальна вже старенька буде.Маю зайомого з старенькою Ф.Купив з 5,але добряче доклав,наразі іздить.але хоче продати.Нова Ф-збірка закарпатська.Це кіт у мішку.Логан-море машин на таксі у Львові.Це показник.Таксист собі не ворог.Фабію-таксі бачив один раз.Читав на форумі багаьо про Логан.Відклики добрі.Суперечки виникали по дізайну .салону.Було рішення придбати собі але новий.Правда побачив Ніссан Альмеру Классік -Логан програє. ---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ---------- Найкраща машина для почаківця-хлопчика-татова,а для початківця-дівчинки-чоловікова!!!
Логан рулз, собі хотів брати.... Треба для початківця з нефарбованими бамперами. Я свою в другий день поцарапав... здавав взад...
НЄ! Початківцю треба ще з механікою потоваришувати, а не з локатором ))) та й габарити машини відчути... воно не лише в паркуванні знадобиться У логана хіба з дупою трохи проблемно - висока і треба добряче потренуватись щоб звикнути де вона там
авто для початківця треба купляти, таке яке не жалко побити, поцарапати, тощо... ІМХО А вже яке саме, кожен дивиться по своєму гаманцю
Переважна конструкція дуп всіх нових авто малообзорна і зеркала з дивними діоптріями.ниби стіна далеко а тут луп-і вже підповзаєш до свого рідного бампера "со слезами на глазах" тут єдиний вихід-або практика.або парктронік ,або банька з фарбою ---------- Додано в 01:05 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ---------- якщо дуже хлам купите,то в нього такі ВЕЛИКІ очі будуть на Ваш гаманець,що Вам і не снилось в кошмарному сні....на радість українському сервісу!
доречі про хлам і український сервіс, щоб було дешево і сердито можна ланоса купити, запчастини на нього в 1,5раза дешевші від ВАЗівський 9-10ток... і сервіс не дорогий...
Ну та дуже хлам вже не треба! Як то кажуть: - без фанатізму! А як грошенят не густо, то вже вибираєш з того на шо хватає. Та й український сервіс можна послати, обслуговуйте машинку самі, і дешевше і надійніше!
Доброго дня! Нічого не розумію в машинах, але хочу придбати маленьке жіноче авто. Важливо для мене - дешеві запчастини і економія бензини. Порадьте щось!