Ви хочете щоб Ваш дім був розумним?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем hi-tech-house, 4 сер 2007.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Відповідь: Ви хочете щоб Ваш дім був розумним?

На 2326 sq.ft. за місяць виходило трохи більше $330. При Т 70F.

2. Оля

Оля Старожилка форуму

То канадських. А в мене було 2,000 sq.ft. і взимку доводилося платити за ГАЗ ТІЛЬКИ по $500 американських. :sad: А хіба в Канаді sq.ft.? ;)

3. Patrick

Канада офіційно в метричній системі з 1980р., але дія двояка.На дорогах Км, бензин в Л. Але хати в ск.фітах, в магазині є паунди і кг.

4. Mariya

Mariya Well-Known Member

:eek: Це добре, що в Техасі зими теплі і все електрикою обігрівається.

• Подобається Подобається x 1
  5. Patrick

Але зато в Вас X -mas без снігу , і не відчуваються свєта.

6. Mariya

Mariya Well-Known Member

У нас вошше всьо без снігу. А жеби відчути дух сьвєта, то тра випити си горілочки, закусити голубцем і йти до знайомих колєдувати!

7. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Олю у вас новий будинок? Припущу шо нє, бо йїх тепр бiльшими ставлять. Так от саме лiпше опалювання є комбiноване тобро система газова колонка- обiгрiв пiлоги- тремостат- вiдвiд . Такi системи поiвняно новi, прийшли з Європи а саме зi схiдної її частини, коштують набагато дешевше а нiж прямi обiгрiвачi, тай конвертувати набагато дешевше. Такшо то таке, хто тi доляри рахує...

8. Patrick

В шортах і вєтнамках

• Подобається Подобається x 1
  9. Оля

Оля Старожилка форуму

З 1992 року. Але біда, що половина будинку має церковну стелю. І все тепло втікає хто-зна куди. :sad:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не розумію "кайфу життя" в самому центрі міста. То не для мене.

11. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

А я просто мрiю колись купити такий собi пентхаус на самому вищому мiсцi Львiва i шоб в самому центрi. Ех кажуть дурень думкою багатiє...:crybaby:

Додано через 15 хвилин
    А висота тої стелi тоже як в наших церквах? Може просто там нема iнсуляцiї, як на стелi так i в бейсментi + напевно алюмiнiєвi вiкна, залiзнi вхiднi дверi i тд. Ми часто на таких хатах заробляємо добрi грошi, коли встановлюємо електронагрiвачi.просто то до того треба комплексно вiднестися, стратитися раз нормально але i результат буде вiдповiдний,а так то хiтери, то камiни то газ не є дiло. В мене хата має вентиляторне опалювання на газ, вiдповiдно всi щiлини тоже прийшлося залатати,все почистити+ обгорнути iнсуляцiєю, вiкна попалися пластиковi, подвiйнi, зi обводами на гумовоповiтрянiй основi( ну вже хтось до того метикував правильно), з добрими замками( замки то вже я рАгулював:). Правда дверi залiзнi, дешевi i хомдiповскi ,але наповнив їх iсуляцiйною пiною, нiби тримаються, правда порiг всетаки мусiв переробити, бо дуло. Сама хата ДУЖЕ стара, тому там замiсть плайвуда як на нових справжнi доски + (о це дiйсно сила!!!) має камiнне стако, тут такi ну дуже рiдкiсть, повезло.Тому лiтом тримає в серединi прохолоду а зимою вiдповiдно тепло. Самий гiрший варiант то зi стрихом, там дуже стара iнсуляцiя,але майже по всiй xатi подвiйний шитрак(ну колись такi були стандарти) тому напевно не так вiдчутно. В цiлому за газ плачу трохи менше а нiж ви, тiки iз-за того що є малий "змерзлюк" в хатi + я люблю дуже довго стояти пiд душем(а водонагрiв теж на газi).

12. Patrick

Попри це все , що написав Колобок , в Вас на стелі є вентилятор(ceiling fan)? В хатах з "церковною стелею" 17-20' він повинен бути. І в опалювальний сезон він працює зворотньо на reverse. Тепле повітря спукає вниз.

а де твій аватар? :)