Ви хочете щоб Ваш дім був розумним?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем hi-tech-house, 4 сер 2007.

1. hi-tech-house

hi-tech-house Member

Відповідь: Запрошую до співпраці у Львові та Львівській області

Системами "Розумний дім". Детальніше про це у приватному повідомленні.

2. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Так чого ж тушуєтеся? :ninja: Рекламуйте вже, якщо почали!
    І що ж таке розумний дім, на думку вашої фірми?

3. hi-tech-house

hi-tech-house Member

Технології „Розумний дім” - це інтелектуальні технології, які дозволяють керувати будь-якими системами у Вашому домі, від освітлення та побутової електроніки, до керування автоматичними ставнями та системою сигналізації.

4. Apaullo440

Apaullo440 Well-Known Member

можу собі уявити вартість такого житла ві Львові. І категорію людей які можуть собі таке житло дозволити.:wacko:

5. hi-tech-house

hi-tech-house Member

Яка приблизна вартість такого житла (обладнання) на Вашу думку?

6. KabMiner

Стоп, я так розумію, що мова йде про якусь електронну систему, бо житло можливе і без розумного дому, може бути просто дім (нерозумний).

7. hi-tech-house

hi-tech-house Member

Ви повністю праві.

8. KabMiner

Щось я не можу зрозуміти такої реклами...Все тре витягувати по словах. Киньте хоч якусь зсилочку, чи що!!!

Ага, бачу приватну сторінку.....Ненавязлива у вас реклама :)

9. hi-tech-house

hi-tech-house Member

Ви можете перейти на мою особисту сторінку (Перегляд профілю: hi-tech-house/Інформація для зв'язку/Домівка), і там детальніше прочитати про обладнання.
    на скільки я зрозумів, рекламувати себе не дозволяють.
    Можливо я не вірно зрозумів, але слова Apaullo440
    я не сприйняв, як запитання до мене.
    Якщо потрібно більше інформації, прошу задавати запитання (бажано конкретніші), з задоволенням спробую на них відповісти.

10. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Ви хочете щоб Ваш дім був розумним?

я би так думав головне не допускати керуючі схеми до води,газу і вхідних дверей,а остальним хай керує,а то ремонт або кража обійдеться дуже дорого

11. syavych

syavych копач

До газу можна - сама система газ не використовує. Якщо вона і дасть збій - варіанти 2: газ перекрито - нічого страшного, не перекрито - як в звичайній квартирі (при потребі використається плитою і т.д.).
    Вода - не знаю на якому рівні такі системи керують водою (питайте в чоловіка_розумний_будинок), якщо керують на рівні загального доступу - те саме що з газом, якщо керують кранами - тут можуть бути трабли.
    Вхідні двері - так, тут безпека перш за все. Серйозні компанії плюс до сигналізації "розумної системи" використовують альтернативну, але звичайний власник квартири навряд чи дозволить собі таке. Тому краще користуватись ключами :)

12. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Оооооо на болiле, спiвчуваю мену розумна хата, таку систему треба перейменовувати на "дурдом"! Дибiльна iнталяцiя, ше гiрший софт, а службу допомоги треба перейменувати у клуб слiпоглухонiмої мавпи. Хоча бабла можна за то сколотати немiряно, хоча i нечасто попадаються такi екземпляри.
    Сама система досить зручна i легка в користуваннi( ну тiп любий каприз за вашi грошi)Все залежить вiд того що входить в ту систему. Наразi , сама навтикована,ту шо ставив я, включала в себе: управлiння свiтлом(одним махом можна вирубати всi лампочки в хатi ги-ги)теплом чи кондицiонером, кухнею(там таймер на кавоварцi,морозильна i винна камери, деякi iншi прибамбаси), звуко-, вiдео- i сигналiзацiйною електронiкою, засувами дверей, ворiт i тд.
    Поки працює намана,тiки куртка на ватi скiки то нервiв зїло шо б то все злiпити до купи. Дрiт то маже весь низьковольтний, та собака рветься як ошпарена, плюс то все треб порозпихати по коробках з високовольтною напругую.Плюс все робити чуть не стерильно, а то тi блокu чутливi навiть до того як хто прерпрошую пукне v хатi.
    В загальному, як нема сi чого вчiпии то можна i то,а так лiпше какойто матерью як було зауважено вище.:)

• Подобається Подобається x 3
  13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Чисто по-нашому :) А то до тих розумних систем гору розумних інструкцій читати треба. А український нарід всю техніку методом тику вивчає. А потім за рік натискаєш на якийсь гудзик, і оба-на, а воно ше й таке вміє!!

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А взагалі якщо можна всім керувати з одного пульта то це добре для інвалідів і старших людей. А так треба хоч інколи підніматися з канапи :)

• Подобається Подобається x 1
  15. coolzak

coolzak Well-Known Member

в канаді такі системи не дуже популярні хоч дуже доступні-в випадку продажу будинок продати важко-ніхто не хоче морочитись з тим бо сервіс якщо треба буде то дорого і треба все на звичайне переробляти.в основному кожна система автономна-опалення окремо через термостати.сигналізація окремо і тд

16. ~KOLOBOK~

Чому? Термостати тоже туда.Наприклад електрообiгрiвачi фiрми Конвектеїр (це доречi у вас в Канадi штампують) можна пiдключати як до цiлiсного iнтерфейса, так i до окремих пультiв ДУ,а можна просто все нафiг повикидати i бавитися терморегуляторами з корбами :)

17. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ой не хотів би я бачити рахунок за електрику , коли обігрівач на елетриці теж.Особливо коли , зима довга.
    Найкраще звичайний газовий фурнес, коли дує теплим повітрям .При бажанні можна підкючити водяний кондиціонер,.

18. ~KOLOBOK~

Патрiк а менi всеодно- в мене сонцевi батареї, от вам i вiдповiдь хто кому бiли виписує.

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Патрік, може в Канаді газ дешевший. Бо в нас з минулого року так підскочили ціни на газ, що електрикою стало дешевше опалювати. :no: А завжди було навпаки.

20. ~KOLOBOK~

Значить безробiття менi не грозить.:shy: :)

а де твій аватар? :)