Ви вірите в те, що на людину можна навести "порчу"?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем STK, 30 сер 2011.

1. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Чисто по сабжу: все симптомы, описанные СТК мне хорошо знакомы. И панические атаки, и тахикордия и проч. Это таки ВСД. Очень-очень доставучая вещь. Что помогло: бросил курить и купил велосипед. Через месяц вспоминал с удивлением, что ещё недавно такое со мной случалось. То есть после 80 км по пересечённой местности, сидя на обочине и грызя соломинку, слушая как НОРМАЛЬНО стучит "ТИПА БАЛЬНОЕ" сердце, я понял, что неприлично здоров.
    ЗЫ: ...а ведь перед этим дошло до того, что было страшно в метро ездить...

2. bars

bars Well-Known Member

Эту проблему я давно решил с помощью магнитного браслета. Сам не верил, привёз женские с Афгана жене, матери, тёткам, а себе мужской принципиально не брал. А на погоду голову ломило так, что аж уши заворачивались. Давление в смысле прыгало... Вот жена при очередном приступе и предложила одеть браслет. Так вот до сих пор его и ношу. Себе несколько раз покупал мужские, так всё раздариваю друзьям. Всем помогает.
    Рекомендую. Только обычный, нержавейка с магнитами, типа старых браслетов для часов, без всяких там камней.

3. ull9

ull9 Дуже важлива персона

а у меня голова никогда не болит, чему болеть? там же кость :))

ншаман прав, спорт. бег вечерами. минут 40.
    и засыпаешь еще голова до подушки не долетела, жена жалуется :-(

4. Norton

Norton камышовый кот

разве я абстрактно выражаюсь? но формулировка, полная чушь....ну ничего. когда нибудь ты поймешь, что все происходящее, зависит от самого человека и нечего приплетать сюда потусторонние силы....:rolleyes:

5. V.P.

V.P. vegan power

ну-ну.

6. aikovande

aikovande New Member

Доброго дня! Хтось можете пiдказати до кого можна звернутися у Львовi? Я маю на увазi людину яка може зняти порчу та бачить? Буду вдячна за допомогу. З повагою, Марiя.

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Ви вірите в те, що на людину можна навести "порчу"? - КАК! кто знает? есть у меня достойная ... клиЙентка ..

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не сумніваюсь.

А от,в цьому ду-у-уже сумніваюсь.

9. propovednik

propovednik Member

• Подобається Подобається x 1
  10. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

ВАжко знайти людину, акя не лише "бачить" але і допомогти може. Мене життя заставило звернутись до тих "цілителів" (при чому, подружка прадила бабку, до якої сама ходила). На першій зустрічі та мені розпоіла все моє минуле та ще й з такими подробицями, ніби я з нею від народження знайома. Про майбутнє теж сказала, але саме те, що я хотіла почути. Проблему мою вона "побачила", сказала, що ще 2-3 рази приїду і все - буде в мене не життя, а казка. Приїхала і не 2-3, а їздила з грудня по вересень, щотижня (враховуючи, що то було в Іванофранківській області, а я сама зі Львова, можна собі уявити, скільки пішло грошей), Доходило до того, що на роботу не виходила. Дивний стан був. Приїду від неї - ніби все добре, тиждень минає і мене магнітом тягне (ніби гіпноз застосували). Якби не трапився в мене достатньо сильний стрес в житті, мабуть, досі їздила би. А так - практично в один момент пелена спала, зрозуміла якось, що мене просто розводять....
    Порчу навести, звичайно, можна (для цього великого розуму не потрібно), а от щоб зняти її...Рідко можна зустріти людину, яка це реально може зробити, а не просто гроші викачати.

11. veronka

veronka Well-Known Member

і ви їх дотримуєтеся?о_О може на вас "навели порчу"?:sorry:

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

STK, до гомеопата нє?

а де твій аватар? :)