Ви вірете, що можна стати членом ЄС без обов"язкового вступу в НАТО?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 14 січ 2010.

?

НАТО

Голосування закрито 14 кві 2010.
  1. Ні неможливо без членства в НАТО

33,3%
  2. Так можливо без членства в НАТО

42,9%
  3. Я не хочу й чути про НАТО

14,3%
  4. Я не хочу чути про ЄС

9,5%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Tan To

Tan To сын империи

А цели операций и были, уничтожение бандформирований и взятие под контроль занимаемые ими территории.

2. Tan To

Tan To сын империи

У военных спрашивали в последнюю очередь, я имею ввиду ввод, действия же контингента, проистекали из поставленных перед ним задач.
    Нет, это не преувеличении, мало того, я больше чем уверен, что в данную статистику, не вошли операции, мобильных групп ПВ. А чем они могут разниться? Задачи те же, разведка, установление, обнаружение и уничтожение банд формирований, баз, складов и тд, с привлечением всех сил и средств, и взятие под контроль занятой территории. А количество потерь, напрямую зависит от интенсивности ведения б/д.

3. Tan To

Tan To сын империи

На какие шиши?
    Кроме Азербайджана и Грузии, все перечисленные страны, члены НАТО, они без одобрения из Брюсселя, и чихнуть не посмеют, тем более, что в НАТО, решения принимают не они.
    Польша и Прибалтика, как основа НАТО.
    "Остаётся уговорить Рокфеллера"(с)
    Она и сейчас не в ЕС, и вряд ли вступит.

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Вся Ваша біда і біда Вашої країни (як що Ви із московської федерації), що Ви поводитесь в житті як хами. І Ви особисто та уряд вашої країни в цьому плоть від плоті. Тому і не дивуйтесь, що Вас не дивлячись на золотий дощ від дармових газо-нафтових грошей весь світ призирає та ненавидить. І ви цим питанням переймаєтесь декілька віків від самого початку. Ви безапеляційно розписуєтесь за думку та позицію іноземних урядяв та народів, при цьому абсолютно не посилаючись на офіційні джерела цих країн.
    Взагалі то Ваша думка мені цікава, але не неочікувана і вельме прогнозована.
    Залишається побажати Вам і вашій країні і надалі мучатись вічним питанням та марним пошуком друзів чи союзників. Ви приречені до самого кінця свого мати та примножувати лише ворогів та недоброзичливців.

5. ull9

ull9 Дуже важлива персона

я не военный, сужу просто по конечному результату.
    один срок, один результат. а потери в 3-4 раза меньше.

это только солдат.
    а уж техники сколько са потеряла - несопоставимо.

так что возращаясь к вопорсу о "мясе" для нато.

"мясо" нато не нужно.

6. Изречение:"Кто угрожает многим должен и бояться многих"

7. ГРАНД

Шановний ull9. Я маю деяке відношення до військових, тому запевняю Вас Ви абсолютно праві. Красная армія на період вводу до Афганістану та під час окупації діяла за організацієй та методами ведення подібних операцій часів другої світової війни. Людські втрати були другорядними по відношенню до стратегічних та навіть тактичних завдань. Простіше кажучі система шапкозакидательства була головною стратегієй у тій війні. І не загибель десятків тисяч чоловік стала причиною її припинення, а елементарний брак коштів на її продовження.

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Те саме ж загрожує перебуванню США в Афганістані нині! :good:

9. Tan To

Tan To сын империи

Да нет, результат не один, помимо Афганистана, в конфликт втянут Пакистан, и не на уровне лагерей в Пешаваре. Контроль над территориями в разных источниках 20-30%, количество уничтоженных членов бандформирований (л/с, вооружение, склады и тд., ), данных по технике у меня нет, ни в контингенте, ни в НАТО, но это, так же зависит от интенсивности б/д. "Мясо" не нужно никому, не стоит занижать боеспособность контингента и завышать боевые возможности НАТО, лично у меня их тактика не вызывает восторга, но при этом вполне понятна, американская общественность, "второго Могадишо" не простит.

10. Tan To

Tan To сын империи

"І не загибель десятків тисяч чоловік", во как, а я думал, что невосполнимые потери, цифра известная.

11. Tan To

Tan To сын империи

1-й Кабульский фронт, эшелонированная оборона, крупные наступательные операции...мда...

12. ull9

ull9 Дуже важлива персона

а какой контроль территории был у са?

потери техники? почитай википедию как отправной пункт

"мясо" не нужно никому? а кому и зачем надо было дистрофиков в афган брать? это не мясо? солдаты дистрофики?

и что тебя не устраивает в тактике нато?

13. ГРАНД

Запам"ятайте раз і назавжди, справжню кількість втрат суспільство не взнає ще дуже довго. І тими 13 тисячами лише пустили пил у вічі і так занадто збентеженому суспільству під час перебудови.
    Вам відомо, що серед військ лютував черевний тиф? Вам відомо скільки було летальних випадків тільки від тифу? адже ж вони не увійшли до списку бойових втрат. А лютував не лише тиф. Дизентерія (якогось особливого азійського походження, точної назви не знаю) косила людей як коса.
    Кількість померлих від поранень в шпиталях у Узбекістані теж до статистики не увійшла. Кількість суіцидів, як у самому контенгенті так і після демобілізації не війшла в статистику.

14. Tan To

Tan To сын империи

А кто тебе сказал или где ты прочел, что в Афганистан призывали дистрофиков? Тем более, что их не отправляли на прямую, а только после учебного подразделения.
    Минимум наземных операций, максимум нанесение воздушных ударов. Может тактика контингента не всегда срабатывала, но вот тактика НАТО, ИМХО еще менее эффективна.

15. Tan To

Tan To сын империи

Ну вам виднее. И с самой перестройки, все находятся в неведении.

16. ГРАНД

Дурниць не меліть.

17. Tan To

Tan To сын империи

С себя начните.

18. ГРАНД

Я про перший кабульський фронт не писав. Це Ви.

19. Tan To

Tan To сын империи

"Красная армія на період вводу до Афганістану та під час окупації діяла за організацієй та методами ведення подібних операцій часів другої світової війни."(с) А это тоже я написал?

20. ГРАНД

Так це написав я. Ви маєте спростувати. а замість цього пишете про перший кабульський фронт. А я Вам скажу , що при підготовці вторгнення та військової окупації Афганістану у ГШ ретельно вивчався досвід аналогічних операцій другої світової війни (і це виправдано, тому що іншого у ГШ не було).

а де твій аватар? :)