Ви така ж Україна як Придністров"я Молдова.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 3 лип 2012.

1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[CENZ]що, неподобається чалдону україньска гостинність?!
    ото сиди во челдоні, і мовчи, а будешь вказувати, що нам робити, і якою мовою розмовляти, то закуём тебе! :rolleyes:sad:браво Спайс!)[/CENZ]

2. Фауст

Фауст Well-Known Member

очередной бред недалекого человека.
    впрочем ожидаемо.

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

4. Фауст

Фауст Well-Known Member

Вам понадобился переводчик с украинского? :)
    UA - Шо RUS - Что?

5. White Snake

чалдоноюмор.
    ща прийде сєвєрнєєтюменец и поставить купу ++++, бо йому буде смішно.

6. Фауст

Фауст Well-Known Member

Товарищи! Ну разве можно комментировать этот бред?
    "ща придет севернеетюменец и поставит кучу + + + +, поскольку ему будет смешно."
    Вот и я, больше не буду.

7. White Snake

дуже добре.

8. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Щоб ви зрозуміли остаточно і безповоротно, хто в країні хазяїн.

9. bayard

bayard Дуже важлива персона

обывателю не знаком сей термин. пост с фейсбука:
    Шановні, не зациклюйтесь зараз на одному законі про мови. Саме цього хоче влада. Передусім ми повинні говорити про ГЛОБАЛЬНІ порушення з якими приймався цей закон і багато інших, про те що цей закон НЕ МАЄ ЮРИДИЧНОЇ сили, що ВР, яка САМА порушує закони НЕ МАЄ ПРАВА на законотворчу діяльність, що Президент, який порушує закони і Конституцію НЕ МОЖЕ БУТИ ЛЕГИТИМНИМ, що зараз ми, як НІКОЛИ, живемо у НЕПРАВОВІЙ державі, що завтра нас з вами УСІХ і україномовних і російськомовних можуть зробити РАБАМИ, у такий саме спосіб, як "прийняли" це закон. Що ЄДИНОЮ метоє цього закону РОЗДІЛИТИ українців, визвати агресію одних проти інших, а можливо і розв"язати силове протистояння, грамадянську війну. Якщо ми зараз того не зрозуміємо і будемо говрити лише про мові МИ ПРОГРАЄМО, як програли свого часу підприємці після податкового майдану. Люди ДАВАЙТЕ БУДЕМО РОЗУМНІШИМИ ЗА НАШИХ ПОЛІТИКІВ.

точно о нас?

10. White Snake

так, про вас.

11. olegp

olegp миється в бані

симпотная Ника, типа, Слобожанская принцесса, машет Украине- гуд бай:))

12. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Панство. От почитайте діалог цих двух москвоязікіх і абстрогувавшись від форуму уявивши що ви перший раз на ньому, спробуйте уявити собі що це діалог українців.
    Як що абстагуватись по -справжньому , то ніколи не уявите.
    Базікають собі два московських ліберала про поточну дурь в московщині , а стосовно України їх лібералізм припиниться там де Україна починається. В смислі Українська мова. Вони люблять українську природу(яку загадили), але і поляки нашу природу люблять і румуни і мадяри. Тобто, природа не враховується.

13. Inga

Inga Дуже важлива персона

03.07.2012 Свобода слова (канал ICTV)
    http://ictv.ua/ua/index/view-media/id/16793

Андрій Куліков, ведучий телепрограми:
    - А як ставитися до україномовних росіян? Чи їм повертатися на російську мову, як рідну?

Ірина Фаріон, один из лідерів ВО Свобода:
    - Я б жодному етносові не рекомендувала чиюсь мову приймати як рідну. Ні тому етносові, який поневолював, ні тому якого поневолювали. Ідеться про внутрішню стійкість кожного з етносів, ідеться про окрему дорогу кожного етносу через свою мову пізнавати світ... Не можна відступатися від себе, бо якщо ти відступаєшся від себе, за якийсь час діє такий цікавий психологічний прийом - починаєш ненавиді те, від чого ти відступився...

P.S. Собственно, именно то, о чем говорит пани Фарион, с Вами и произошло, месье Гранд.

14. Фараон

Фараон Well-Known Member

Какой то трудно переваривыемый оборот речи.
    Если человек уже оступился, то ему уже все пофиг.Ничем его не проймешь!
    Тут и без Фарион понят,что оотступился от чего ,ясень пень будешь не навидить прошлое.
    Один знакомый ,был настолько приверженец всего украинского,так воспитывал своих детей в любви к всему украинскому.Что когда они выросли,послали своего отца с его украинскостью куда подальше.Частенько он мне плачется на своих деток.

15. Inga

Inga Дуже важлива персона

всё гораздо тоньше и сложнее, но честно говоря, подбирать формулировки для объяснения - не то настроение (может позже )... :pardon:
    Но пани Фарион попала совершенно в точку ;)

16. Фараон

Фараон Well-Known Member

Понятное дело!"Не убий" тоже закон!Однако же убивают.
    Если уже человек отступился,то повторяю еще раз, ему пофиг что "Не можна відступатися від себе"
    Так ради этого и человек оступился!!!Именно ради этого,для того что "бы ненавиді те, від чого ти відступився.."
    "Масло должно быть маслянным!"(с)

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Слово "вуаль" дійшло до цих лісових дикунів через торгуючих в них булгар від персів. А до цього вони знали лиш слово "портянка".

18. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Те? Та ні, не те. Бо існує мала така дрібничка, яка ламає ваше намагання вкусити мене за щось побольніше. Ця дрібничка те, що я етнічний УКРАЇНЕЦЬ. І я не відступався, я повернувся після довгих мандрів по світах на які мене прирекли ви москвини. Я повернувся до рідної домівки з всима її чеснотами та недоліками. Я просто повернувся туди звідки колись пішов не за власним бажанням.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Пане Ґранде, і в вас є бажання всякому постколоніальному мутантові це пояснювати?

20. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Фаріон не заперечує, що відступаються, вона говорить про негативні наслідки "відступання". І ваше "Не убий!" тут ні до чого.
    Та можете повторювати хоч десять разів - від цього думка Фаріон нічого не втрачає! Вона попереджує, а відступатись чи не відступатись, пофіг чи не пофіг - це вже ваш особистий вібір.
    Фаріон не говорить про те, що люди відступаються заради того, щоб ненавидіти те, від чого відступилися, але про те, що "відступання" приводить до ненависті до того, від чого вони відступились.
    Приклад, з ким таке сталось - Колєсніченко.

а де твій аватар? :)