Ви готові змінити своє громадянство заради більшою зарплати?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lanka, 11 січ 2008.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Ви готові змінити своє громадянство заради більшою зарплати?

Гроші-мирило всьому, це так. Але задайте собі питання чи будете Ви з сім'єю тоді щасливіше у 20 разів, та де там у 20, най у 2 рази? Я не впевнений.

• Подобається Подобається x 2
  2. Львiва

Львiва Well-Known Member

Иногда такие же мысли возникают.

• Подобається Подобається x 1
  3. natty

natty Well-Known Member

чому 5? хто вчиться 3, хто 4, хто 2,5 роки...По-перше, деколи немає можливості поступити туди, куди хочеться. По-друге, в 18 років не завжди вдається розібратися, чим би хотів займатися. По-третє, не завжди вдається знайти роботу по спеціальності. І нарешті, деколи ще одна освіта потрібна для просування по службі або доповнює основну освіту. Щодо мене особисто, я шукала роботу зі своєю спеціальністю, знаходила, але на кабальних умовах і за невеликі гроші. Оскільки спеціальність чисто теоретична (принаймні зараз в Україні), то пішла працювати в дотичну галузь, але формально відповідної освіти займаній посаді не мала. Тепер маю (вірніше, буду мати за кілька місяців, ще ДЕКи попереду)..

4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Данило, та не жаліюсь поки-що. Бувають важкі дні, бувають не дуже важкі, за Львовом не заскучила, за Україною - теж. :cowboy: Мені за місяць перебування в Україні "позитивних" емоцій вистарчає на весь рік наперед ще й з запасом. :cowboy: Скучила за друзями, :sad: але, маючи пристойну зарплату, я зможу їх час від часу запрошувати до себе. :cowboy:

• Подобається Подобається x 4
  5. Forpost

Forpost Стоїк

тоді Вам в Абу Дабі

6. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

От в Абу Дабi, я б не поїхала НI ЗА ЯКI грошi в свiтi!

Додано через 47 секунд
    I якби мiй чоловiк раптом захтiв туди їхати, я в йому помахала ручкою у щасливу путь.

7. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

А, я поїду. В Болгарію або в Словенію. Вже обрала для себе, і батьків з собою візьму. Куплю квартиру, і вже буду мати "зелений коридор", бо інакше не виживемо....

• Подобається Подобається x 5
  8. Forpost

Forpost Стоїк

переконані?

9. Зенкор

Зенкор Well-Known Member

"Заради більшої зарплати" - ні, а заради безперешкодного переїзду та мандрів - так. На Україні - я громадянка України, в Литві - я громадянка Литви та громадянка України (!). Як громадянка Литви - я вільно перетинаю кордони країн Євросоюзу, а з України... ну ви самі знаєте, що це не так легко...

• Подобається Подобається x 4
  10. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

На всі 100. Їм також набридло тянути від квартплати до квартплати...

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я міняю громадянство на українське на половину теперішньої моєї зарплати. Так і бути :D:D:D:D:D

12. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

в мене була подібна ситуація. чоловік мав змогу виїхати в Німеччину на ПМЖ. Категорично сказав НІ!. Я не поїду жити в чужу країну, де всі розмовляють не рідною для мене мовою, де в будь-який момент тобі можуть сказати "понаїхали", де тебе ніхто не буде пробувати зрозуміти (тут навіть не про мову, а про погляди і т.п.).
    І я чоловіка дуже добре розумію. І повність з ним згодна

• Подобається Подобається x 5
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Залежить яке громадянство ви маєте, якщо російське, то можна поміняти й безкоштовно, а українське.... то вже від вас залежить...

Додано через 2 хвилини
    підмосковіє?

14. Forpost

Forpost Стоїк

дальнєє...

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я не буду міняти громадянство, але якщо буде можливість виробити польське, то обов'язково вироблю! І діти будуть з польським громадянством, щоб було простіше перетинати кордон, не платити за візи і безпроблемно подорожувати. Від укр. паспорту свідомо не відмовлюсь, хоч і порушу закони. Бо планую жити у Львові..
    Якби мені вже давали квартиру-машину-високу ЗП за зміну громадянства, я б вже завтра змінила! А після завтра би продала то все добро і купила квартиру у Львові :)
    Ось така я наївна оптимістка..

16. MARYANA

MARYANA New Member

Може хтось знає і дасть відповідь на моє питання: яке громадянство дитина набуває, яка народилася у Польщі ( польське чи українське)? Батьки українці, а в Польщі тимчасово вони живуть.

Дякую

17. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Мені наприклад дуже подобається що ми бананова країна, і те що в країні твориться Бог знає що ,і що нам і нашим дітям і внукам в найближчому майбутньому кращого життя не бачити за то ми вдома у нашій незалежній , і повинні прикласти усі зусілля щоб в далекому майбутньому у нас було усе гаразд.СЛАВА УКРАЇНІ!

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дитина матиме укр. громадянство. Не має значення де народити дитину, один з батьків повинен мати польське громадянство, щоб дитина теж мала польське.
    Про це написано на веб-сторінці Консульства Польщі у Львові.

19. www

www Well-Known Member

То все добре про подвійне громадянство, але... коли я, наприклад, поїду до України, і там щось скоїться, (ну, мало шо буває), тоді я, як американець і українець у одному обличчі, буду відповідати по українським законам (то ймовірно)і амеріканське консульство вмиє руки, бо я скоїв шось на території країни, від громадянства котрої не відмовився. Так оце і думаю, добре це чи ні? Виходить не чесно, присягнув на вірність новій країні, а за пазухою ще щось маю.. якось так не добре виглядає..

20. bayard

bayard Дуже важлива персона

Я не совсем понял, вы гражданин и Украины и США?

а де твій аватар? :)