Ви готові змінити своє громадянство заради більшою зарплати?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lanka, 11 січ 2008.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Ви готові змінити своє громадянство заради більшою зарплати?

Це дві пенсії,а пенсіонерів в Україні 19 мільйонів

Додано через 3 хвилини
    дуже цінують- випускниці ВУЗів підмивають Європу,работяги працюють в наших же українців нелегально

• Подобається Подобається x 1
  2. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Замолоду, у мене також було таке бажання, але з віком то пройшло.
    Якщо і міняти країну проживання то тільки замолоду, бо в зрілому віці це вже позбавлено змісту. Ну, і звичайно та країна в яку збираєтеся їхати повинна подобатися, бо інакше вмрете з туги.
    Міняти громадянство і жити в Україні в статусі іноземця - то обтяжувати собі життя всілякими формальними проблемами.

• Подобається Подобається x 6
  3. Mariya

Mariya Well-Known Member

ТАК, готова. Якщо зарплата є більшою в 20 разів. ;)

• Подобається Подобається x 3
  4. coolzak

coolzak Well-Known Member

Шрек ,при виїзді на пмж не забирають українського громадянства.Просто ставиться штамп в закордонній і стаєш потім в консульстві на облік.При виїзді до Канади наприклад на місцеве громадянство подаються після 3 років ПМЖ.І напевно 99% нової іміграції має 2 паспорти бо закон є але ніхто його не контролює.Приблизно як з забороною мати рахунки за кордоном.
    Життя в еміграції це не просто більші гроші-це все по іншому-стосунок до роботи ,законів і тд.Виїзд за кордон на ПМЖ це болісний процес по любому але незважаючи на те що ніде не є ідеально я не жалкую того що так зробив.
    П.С. Я поїхав до Канади бо в нас кажуть що кожна поредна родина має вуйка в Канаді а в нас не було то родина мене вислала щоб було ким дітей страхати(будеш нечемний то вуйко з Канади подарок не пришле)

• Подобається Подобається x 10
  5. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ну , як відноситися,- звичайно найкраще.Бо Ми білі і пухнасті.

Додано через 15 хвилин
    Власне про це і йдеться.
    Закордонний Укр.паспорт - добре , але внутрішній краще.
    За кордоном все одно користуються канадським(в даному випадку).Не треба віз для подорожів і не чіпляються - це основні причини. (як в вірші В.Маяковського про паспорт).
    А в Україні справи вирішувати краще з Українським внутрішнім.Деколи доходить до анекдотичних ситуацій , коли предявляють Укр.паспорт і Канадські шоф.права.

• Подобається Подобається x 2
  6. Forpost

Forpost Стоїк

Десять тисяч баків в місяць ,де то таку зарплату остарбайтереам платять? в Туреччині?

Додано через 6 хвилин
    Може викличу незадоволення ,але я вже привик.Комуняки поступали правильно,поїхав за межі СРСР - твій вибір,автоматично не громадянин .І єто правильна! Фактично український закон дає можливість позбавити всіх емігрантів українського громадянства,так як подвійного громадянства в Україні нема

7. Liana

Liana Member

Знімаю капелюха. lanka, цілком згодна з позицією.
    Батьківщину як і батьків не обирають. А якщо твоїй країні немає чим пишатись, зроби хоча б що небудь, щоб вона пишалася тобою.

8. lanka

lanka Well-Known Member

Я живу за свої чесним шляхом зароблені гроші - від зарплати до зарплати, а німці такий економний народ, що скоро ми їм допомагати будемо:D

9. Forpost

Forpost Стоїк

Інженер?

10. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Що до зміни громадянства питання досить складне, але я завжди напротязі свого життя старався брати приклад з слуг нашого народу яких ми всі обираємо і у яких особисто і їхніх близьких так гостро це питання чомусь не стоїть , а все залежить від обставин.

11. coolzak

coolzak Well-Known Member

В Канаді на сімю можливо,а якщо мати навіть маленький бізнес в будівництві то і чоловік один може заробити

12. Patrick

Patrick Well-Known Member

Пане Н.Шрек , тоді на приватну візиту до кап.країн їхали одиниці.А різні делегації і групи туристів були під непритомним оком друзів Полковника, (тоді ще бравих старлєїв і капітанів).Кожний "нєвазвращенєц" - це ЧП.Група переривала візит і дружно першим літаком(поїздом, автобусом)поверталася назад.А трудовий колектив вимагав повернути нєгадяєв назад і осудити.Тоді це було легко контролювати.
    Зараз міліони людей виїзжають-частина повертається , частина залишається на постійно, частина на довгі роки - але в якості нелегала з Українським паспортом і простроченою візою.Таких в Торонто/Нью Йорку є тисячі.І після 12-15 річного перебування , коли хату в Пустомитах вже збудували , котел купили , діти - які виросли, пішли вчитися на платне відділення.Ці люди повертаються.Як бути в цьому випадку?Вони є громадяни України.
    Є і інші варіанти.Тут можна сказати - що Закон про Громадянство України є недосконалий і потребує доробку.Багато (майже всі) держав мають подвійне громадянство.Може це вихід?

Додано через 1 хвилину

Я про це колись писав.

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=126944&postcount=16

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Яка файна описка. :D:D:D

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Напевне...
    В Ню Йорку таку зряплату будівники що кидають камінням явно не дістають... може в Торонті краще в цьому плані?
    Працює так хто на скільки хоче заробити. Можна їздити в далекі рейси і брати 1000-2000 за рейс. А можна спокійно сидіти супером на будинку, брати свої 60 тисяч в рік, не платити за квартиру, газ, кабель і решта побутових послух, під кінець року отримувати готівкою типи за добру роботу підлеглих в районі 10штук і плювати на все довкола.
    А можна вчитись 5 років в університеті, потім влаштуватись на роботу і заробляти 50штук в Ню Йорку і жити від зарплати до зарплати.

Як то кажуть, хто на що ся вчив!

• Подобається Подобається x 4
  15. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Приїхав Українець до Гамерики, iде по аеропорту в обох руках чемодани волоче. Бачить а на землi $100 купюра валяється. Вiн хоче пiдняти але не може бо чемодани заважають, а кинуть не хоче, бо так зручно взяв. Вiн i так, i ногою i нiяк не може пiдняти. Плюнув i каже : "Ну добре, сьогоднi пропущу, а вже вiд завтра почну збирати"!

• Подобається Подобається x 7
  16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ще тиждень тому -- нізащо!..
    сьогодні -- так....[​IMG]

17. natty

natty Well-Known Member

Вілтіс, я згадую, мабуть, ще рідше...Але, повір мені, якби в тебе не було українського паспорта в Україні, тобі доводилося б згадувати про це мало не щодня, ще й з нашою бюрократією. Це в законі все так гладко, іноземці мають приблизно ті самі права, що й українські громадяни. А на практиці це такий менінгіт, що з іноземним громадянством краще жити закордоном.
    Писи- Я теж другу освіту здобувала на платному :sad:

18. Forpost

Forpost Стоїк

мона нескромне питання .... ну аспірантура я розумію..А навіщо другий раз пять років учитися другої спецыальностї,не можна надбати ту ,яка до вподоби з першого разу?

19. viltis

viltis Well-Known Member

Шреку, думаю, я теж можу відповісти на Ваше питання. Я здобуваю 2 освіти ПАРАЛЕЛЬНО, тобто за 6 років в мене є 2 освіти ( на заочному вчитись на рік довше). А мої професії взаємодоповнюють одна одну, то є раз, а по-друге, просто цікаво дізнаватись щось нове.

20. Forpost

Forpost Стоїк

Таку красиву голівку завантажувати лекціями... агій до біди

а де твій аватар? :)