Ви готові змінити своє громадянство заради більшою зарплати?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lanka, 11 січ 2008.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Відповідь: Ви готові змінити своє громадянство заради більшою зарплати?

Здається мені, німець дещо переоцінює свої можливості... як тут вже цілком правильно казала natty, для мати вашого хлопця буде не такою вже й простою справою отримати нім. громадянство, а для дівчини(не офіційної дружини!) сина своєї прийомної жінки з України?!... Думаю, вам перейматися проблемою громадянства, м"яко кажучи, дещо ранувато... і не сушіть собі голову...

Мені загалом дивна позиція того німця: або він невиправний альтруїст і дійсно добра людина, або просто тріпається... Я такого не зустрічав. Ми дорослі люди - ясно, що це не юнацька любов: мати вашого хлопця шукає вирішення якихось своїх можливих проблем і хоче втікти від совка, а німцям, як правило, потрібна просто не емансипована, жіноча, покірна дружина, яка дивиться йому в рот і не вимагає відпустку на морі два рази на рік... Так турбуватися про далеку родину своїх жінок німецьким "женихам" зовсім не властиво... Тут взагалі родинні зв"язки серед германців не так плекаються, як, приміром, в нас...
    Ну але всяке буває...

• Подобається Подобається x 4
  2. lanka

lanka Well-Known Member

Він направду нетиповий німець. А про громадянство я не хвилююся, бо й не прагну його змінити. Я вже прийняла своє рішення, просто вони наполягають гори перевертати (я про складність отримання того громадянства) і не можуть зрозуміти,чоми ми проти.

3. Perekotupole

Perekotupole Active Member

lanka, якщо у тебе хороша робота, якщо ти готова в Україні жити, народжувати і виховувати дітей, якщо ти впевнена, що зможеш дати дітям хорошу освіту в Україні, то дійсно, нічого кудись інде їхати. А якщо ти живеш на допомогу від мами та того німця, то на твому місці я б задумався...

4. berbeka_a

berbeka_a New Member

Як би класно допомогло подвiйне громадянство :)

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Цілком можливо... маю кілька знайомих, що паспорт вже за пару днів перебування в країні отримали... це коли єврей або "потомственний" німец...;) Ну, для "вибраних" відомо, в них по світі свої правила писані... в мене товариш три паспорти має... Та ви в автобусі в Германію переїдьтесь, там з півдня України пів буса типових їде... і майже кожна витягує паси, які собі схоче - нім., укр., чи ізраїльські...
    А взагалі в багатьох, і в мене в тому числі, викликає подив міграційна політика Німеції... Раніше ще простіше було, достатньо доказати що ти єврейчик чи ніби німецькі коріння мав в 5 коліні - і вже на тобі, сотні тисяч поприймали, серед них величезна кількість неблагонадійних... і тепер ганяють тих по парках, би не пиячили, платять їм соціал і безрезультатно намагаються навчити їх німецької мови...
    Старшим людям платять пенсії, хто працював шахтарем - найбільші, і тепер дивуються... "як то так, хто не приїде, всі раніше в росії шахтьорами робили?!..." :D :D :D
    І в той же час молодим, інтелигентним іноземцям, які тут здобувають вищу освіту, часто другу після домашньої і роками живуть в нім. середовищі, чудово говорячи німецькою - копен в дупен по закінченні навчання, якщо не знайшов роботу і не можеш похвалитися ні німецькими, ні єврейськими родинними зв"язками...
    Але недолугість такої політики вже давно вилізла на гору і тому все більше прикручують гайки...

• Подобається Подобається x 4
  6. EntOther

EntOther Well-Known Member

Бути англійцем українсьокого походження, неа....

7. viltis

viltis Well-Known Member

8. Forpost

Forpost Стоїк

???????

9. viltis

viltis Well-Known Member

Громадянинкою:))) . Наприклад, коли я перебувала в швейцарії, то там мала відкритий рахунок в їхньому банку. Моя знайома, громадянка Польщі, має рахунок в банку. Це я до слів Натті, що якщо змінити громадянство, то буде важче жити в Україні.

10. Forpost

Forpost Стоїк

Банківські рахунки юридичним та фізичним особам-нерезидентам відкриваються в порядку, передбаченому Національним Банком України (НБУ). Так, Постановою Правління Національного банку України N 527 від 18.12.98 р. затверджено інструкцію "Про порядок відкриття та використання рахунків у національній та іноземній валюті".
    Фізичні особи - нерезиденти та особи без громадянства, які тимчасово перебувають на території України строком до 1 року (відповідно до відкритої візи, або інших підтверджуючих документів) можуть відкривати в установах банків:
    поточні рахунки;
    вкладні (депозитні) рахунки.

Додано через 2 хвилини
    Адназначна!

11. Forpost

Forpost Стоїк

Все иностранцы обязаны зарегистрировать свой паспортный документ в органах внутренних дел:
    Граждане СНГ после 3 месяцев пребывания на Украине
    Граждане дальнего зарубежья после 6 месяцев пребывания на Украине

Если Вы этого не сделали на Вас будет наложен административный штраф 1700 грн.
    Если иностранец собирается работать на территории Украины, он обязан получить разрешение на трудоустройство. Отсутствие разрешения ведет к серьезным проблемам у предприятия на котором Вы работаете, а Вам за работу без разрешения грозит депортация из страны и запрет на въезд в Украину в течении следующих 5 лет.
    РАЗРЕШЕНИЕ НА ТРУДОУСТРОЙСТВО В УКРАИНЕ http://www.ubc.ua/st_trudous_inostrans.html виявляється за дозвіл на роботу непогані бабки хлопці "рубят"

12. coolzak

coolzak Well-Known Member

чисто технічно всі хто получає громадянство інших країн від українського не відмовляються і мають по кілька хоч це і роти українських законів

• Подобається Подобається x 1
  13. Forpost

Forpost Стоїк

А при виїзді на ПМЖ одним з документів є відчуженння українського громаданства

14. Кася

Кася Well-Known Member

думаю тут є дві сторони медалі..Прийняти громадянство і забезпечити дітей стабільним майбутнім,з іншої сторони приректи їх на асиміляцію..У всьому є позитив і негатив.

15. Forpost

Forpost Стоїк

да...ми все робимо для дітей..... а помрем в самотності

16. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

певно як і наші батьки? ми ж теж чиїсь діти? ;)

17. Forpost

Forpost Стоїк

А каким же образом может быть прекращено гражданство Украины? Есть два варианта, предусмотренных Законом «О гражданстве Украины”:
    - Добровольный выход из гражданства Украины после выезда на ПМЖ за границу и приобретения гражданства новой родины(ст.18);
    - Утрата гражданства на основании Указа Президента о прекращении гражданства (Указ на каждого конкретного гражданина). Этот указ может состояться после того, как центральный орган исполнительной власти по вопросам гражданства (например, Консульский отдел Посольства Украины во вновь приобретенной родине ) подготовит и подаст документы на утрату гражданства в Комиссию при Президенте Украины по вопросам гражданства (ст.22-25)
    после Указа Президента, соответствующий орган центральной исполнительной власти (консульский отдел Посольства Украины ), изымает у лиц, гражданство Украины у которых прекращено, паспорт гражданина Украины для выезда за границу (ст.24 ч.2, ст. 25 Закона «О гражданстве Украины” ) 0

Додано через 6 хвилин
    P.S. . Те, кто выехал из Украины на ПМЖ до 24 августа 1991 года, т.е. до провозглашения независимости Украины. Эти граждане не имели украинского гражданства, они состояли в гражданстве СССР. Естественно, что и в настоящее время они не являются гражданами Украины.

18. Patrick

Patrick Well-Known Member

Не має такої процедури , як припинення Українського громадянства.
    Канаді(в моєму випадку) абсолютно байдуже , скільки в мене паспортів.
    Крім канадського паспорту, в шуфляді лежить старий совєтский паспорт(на память залишив).
    Жінка крім канадського має хорватське громадянство.Старий Югославський паспорт на якому приїхала заміняла на Хорватський.
    Коли десь їдемо користуємся канадським , коли їде до Хорватії - хорватським.І не має ніяких проблем.

19. Forpost

Forpost Стоїк

Ну і як скажіть добре відноситись до емігрантів?.Учити з-за океану як нам жити !ЗАКОН УКРАИНЫ О гражданстве Украины ( Ведомости Верховной Рады https://www.dsm-migration.net/dsm-uploads/ukr_law_citizen_ru_050112142134.pdf Стаття 18 " Вихід з громадянства України"

20. Espert

Espert Забанений!

Знаєте, не хочеться їхати з рідної країни, але коли бачиш, як за кордоном цінують знання, ой як хочеться туди, а не гнити тут, і отримувати нещасні 600-700 грн...

а де твій аватар? :)