Ви будете сміятись,але... Гранда випустили чогось так скоро з буцигарні! Гранде,як там...не дуже лупцювали толарі...торалі...тоталітаристи,во?
Шукайте "неумєстность", якщо хоч щось знаєте про Распутіна. Як зі жлобського (помилково претендуючого на європейськість) Петербуржського салону початку ХХ століття про існування Распутіна.
Я говорила о своем отношении к Гранду. Не думаю, что оно похоже на преклонение перед Распутиным дам ...
Схоже, схоже. Тим, що і для петербуржського "света" і для форумного особистість не схожа на них притягує до себе.
хреновый вы аналитик....простите...просто он( Гранд) нормальный мужик...но не без бзиков...все как положено...
Молодец, Норт. Прокип, надо ли копаться в том. что и так на поверхности? И все ли стОит так глубоко анализировать, выходит маразм иногда...
Головна риса сучасного українського невігластва - ТА Я ВСЕ ЗНАЮ. При такому підході (на поверхності) ви ніколи не зрозумієте й 30% Ґранда.
:oЯ очень извиняюсь, но речь о МОЕМ к нему отношении...Вам не кажется, что позицию " а я знаю лучче" в данном случае совершенно необоснованно заняли Вы?))
І де це "лучче" мною сказано чи показано? Ви своїм "неглубоко" лиш здогадуєтеся про Ґранда. А загадки часто привертають увагу жінок.
на самом деле пан Прокип, я очень сомневаюсь, что при таком копании, вы кого то поймете или вас кто то ....у вас этих "бзиков" тоже навалом...
Може. Тільки колись поясните, що це таке. Нортоне, на такому "копании" базуються такі науки, як філософія та психологія. А вони є основою для пізнання людини та її поведінки в суспільстві.
та не придурюйтесь, ви прекрасно розумієте, що я хотів сказати.. то копніть в собі, може щось і розкопаєте... вибачте, якщо якісь мої слова викликали вашу обуренність...
А тих,кого бандеровці на сковородках смажили (?)в крематоріях палили (??),в себе на подвір'ї знищували і по Сибіру підло вбивали при спробах втекти від неминучої загибелі! Вроді і не смішно,але ж такими змальовуввлися галицькі вуйки після того як парні-рубахи "нарубали дров" в Катині і ві Львові в тюрмах! Вибачаюсь за відхилення від гумору,але... Ми ще браття посміємось з вами...від Сяну до Дону,не відходячи від телєвізіра!)
Аааа..ну да) И забыла, что нагло горжусь предками...тут НИЗЯ, бо Юрко буде гниватись)) Смийтеся, дядьку, иногда у вас хорошо получается...