Ви будете сміятись,але...

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Юрко НОТОЦО, 30 гру 2009.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Слабенько. Потрібно на "могучем" - ЗАДАВАКИ.

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Точно...бандерівець Гранд задавив би живими руками!
    :))

3. Юрко НОТОЦО

Ви будете сміятись,але...
    Гранда випустили чогось так скоро з буцигарні! Гранде,як там...не дуже лупцювали толарі...торалі...тоталітаристи,во?:yahoo:

4. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Кого?

5. Luna

А это тут при чем?
    Совершенно неуместное сравнение.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Шукайте "неумєстность", якщо хоч щось знаєте про Распутіна.
    Як зі жлобського (помилково претендуючого на європейськість) Петербуржського салону початку ХХ століття про існування Распутіна.

7. Luna

Я говорила о своем отношении к Гранду. Не думаю, что оно похоже на преклонение перед Распутиным дам ...

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Схоже, схоже. Тим, що і для петербуржського "света" і для форумного особистість не схожа на них притягує до себе.

9. Norton

Norton камышовый кот

хреновый вы аналитик....простите...просто он( Гранд) нормальный мужик...но не без бзиков...все как положено...;)

10. Luna

:good:
    Молодец, Норт. Прокип, надо ли копаться в том. что и так на поверхности? И все ли стОит так глубоко анализировать, выходит маразм иногда...

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дякую. Нарешті з вашою допомогою я зрозумів Ґранда з його "бзиками".

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Головна риса сучасного українського невігластва - ТА Я ВСЕ ЗНАЮ. При такому підході (на поверхності) ви ніколи не зрозумієте й 30% Ґранда.

13. Luna

:oЯ очень извиняюсь, но речь о МОЕМ к нему отношении...Вам не кажется, что позицию " а я знаю лучче" в данном случае совершенно необоснованно заняли Вы?))

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І де це "лучче" мною сказано чи показано?
    Ви своїм "неглубоко" лиш здогадуєтеся про Ґранда. А загадки часто привертають увагу жінок.

15. Luna

:rose:Не буду спорить.
    Загадковому Гранду и Вам приятных снов))

16. Norton

Norton камышовый кот

на самом деле пан Прокип, я очень сомневаюсь, что при таком копании, вы кого то поймете или вас кто то ....у вас этих "бзиков" тоже навалом...;)

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Може. Тільки колись поясните, що це таке.
    Нортоне, на такому "копании" базуються такі науки, як філософія та психологія. А вони є основою для пізнання людини та її поведінки в суспільстві.

18. Norton

Norton камышовый кот

та не придурюйтесь, ви прекрасно розумієте, що я хотів сказати..
    то копніть в собі, може щось і розкопаєте...
    вибачте, якщо якісь мої слова викликали вашу обуренність...

19. Юрко НОТОЦО

А тих,кого бандеровці на сковородках смажили (?)в крематоріях палили (??),в себе на подвір'ї знищували і по Сибіру підло вбивали при спробах втекти від неминучої загибелі!
    Вроді і не смішно,але ж такими змальовуввлися галицькі вуйки після того як парні-рубахи "нарубали дров" в Катині і ві Львові в тюрмах!
    Вибачаюсь за відхилення від гумору,але...
    Ми ще браття посміємось з вами...від Сяну до Дону,не відходячи від телєвізіра!:))

20. Luna

Аааа..ну да) И забыла, что нагло горжусь предками...тут НИЗЯ, бо Юрко буде гниватись))
    Смийтеся, дядьку, иногда у вас хорошо получается...

а де твій аватар? :)