Влізайте- влізайте. Бо саме тут Ви навіть через "нехочу" та мимоволі отримаєте ті знання яких в Донбасі не володіють навіть екскурсоводи та краєзнавці, які як головні достоінства Донецька гостям показують стадіон, завод Шампанських вин, металургійний комбінат (при цьому не кажуть хто його заснував, а називають "наш" по -при те , що він вже давно не ваш, а має конкретного власника) і якусь московську лавру, історію якої не знають і знати не хочуть. Це буквально сьогодні мені розповіла моя дружина після повернення з Донецька і в пригніченому стані. п.с. Про історію монастиря вона дізналась не далеко від нього, купивши невеличку брошурку і була вражена невіглаством тамтешніх діячів "култури".
Ви будете сміятись, але в мене таке відчуття, що він туди знов напросився сам. Як то було вже і не раз. *Чужая душа - потемки*. Уж вибачте за російський фольклор.
Як,сам?От негідник! Нарід дурить,напевно сліди замітає!) А Самойловича За Что? За кумпанії,чи шо? Ох вже ця свобода,в печінках сидить! Що Львівська "Свобода",а шо свобода від Одесси! Шо нє? Як там Донбас на то всьо дивиться?
Напевно котрийсь зі шпійонів заграничних!Їм молодим дорогу нада давати і час від часу жалованіє урєзать...ну,щоби,як Ви вірно підмітили,щоби умнєлі. А нам з вами,старикам,шо...ума більше і не прибавиться,шо нє? Пральна я говорю тов.координатор...тю ти,мо-де-ра-тор! Вибачайте тов.ст.лейтенант,і...вибачайте,якщо десь шось та помилився!)
Ви будете сміятись,тов.ст.лт.але... Мені в останній час почав назойливий сон снитись... Всього 4-х слів: Юрко!Воно Тобі Треба? Отаке! Дурне спить,дурне й сниться!(с) )
Відкрию вам страшну таємницю ( тільки ви нікому!) - Донбас на то все ніяк не дивиться. :rolleyes::cool:
Ви також будете сміятись,дівки... як я вам повім,що Ми то все в Галичині,то все від "вашого дідька" також...в тім самім місці маємо! Та Ми так-таки всі від Адама і Єви,я Вам повім! Той же ніс і та ж усмішка...Гумор правда різний!
Ох жінка його буде рада - більше уваги перепаде. Ви будете сміятися, але ... коли де-кого з форуму забанять, то "отряд и не заметит потери бойца". А Ґранта пам'ятають.
) Ой, хвалькииииии Нет, я не возражаю...Гранд - колоритная фигура. Но далеко не всем он интеерсен...хоть мне без Дядька и скучно:o