Ви будете сміятись,але...

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Юрко НОТОЦО, 30 гру 2009.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Человечность? У поляков? :)):)):))

Точно такая же, как и ваша любовь к полякам.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А що Вам поганого зробили поляки? Мабуть до сих пір переживаєте 1612 рік? Невдалу спробу із вас москвинів зробити хоч якусь подобу християн та і взагалі людей?

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Молоденькая ещё, и не совсем... рассудительна...
    Не замечает, как буквально с каждой сотней километров от россии на запад меняется в лучшую сторону ВСЁ: от внешнего вида деревень до менталитета населения.
    Чем дальше от Московии - тем светлее мир, чище да человечнее души людей и выше да цивилизованнее уровень жизни. Так было всегда, и так сохраниться ещё долго. Аксиома.

4. tanna

Мені - нічого. А ви у школі історію та Шевченка не вивчали?

Польські каральні війська з надзвичайною жорстокістю розправлялися з повстанцями. Гайдамаків тисячами вішали, відтинали їм голови, садили на палі. Так, лише за рішеннями призначеного королем судді Ксаверія Браницького, який судив переданих польським властям захоплених російськими військами 1954 повстанців: 200 в'язнів відіслати на роботи до Львова, а 700, як це він сам подає у звіті королеві, він "покарав найжорстокішою смертю". Стільки ж було з його доручення повішено по різних містах України. Решту він передав польському судові в Кодні. Із 336 справ, реєстр яких зберігається, 151 відрубано голови, 57 повішено, 9 четвертовано, одного - українського шляхтича Чоповського, що був помічником полковника Неживого, - посаджено на палю[2].

До речі, чудовий приклад польської людяності.

http://uk.wikipedia.org/wiki/%CA%EE%EB%B3%BF%E2%F9%E8%ED%E0

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я бачу вона (людяність та культура) все ж набагато більша ніж в середньостатистичних жителів теперішнього Донецька. Приблизна пропорція 13:6, відповідно до залишених снопів в Україні під час колонізації.

6. Милена

Милена Дуже важлива персона

Вы будете смеяться, но у меня таки чешутся руки, пойти связать очередной свитер ))) штоли :)

7. ГРАНД

Вам відомо що з полякмми вже доволі давно по всих цих питаннях знайдено порозуміння? Навіт взаємні вибачення на офіційному рівні принесені з обох боків. Бо наші теж не тільки молитвами відповідали полякам на тодішні дії. Бувало що переборщували інколи з відаовідями. але прощі прозвучали і поставлено крапку.
    Москвощина ж навпаки тільки ще більше і більше загострює ворожнечу.

8. tanna

Та залиште ви Донецьк, не про нього зараз мова. А про білих та пухнастих поляків. :rolleyes:

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вона в своєму невігластві (малограмотності) навіть не уявляє, що після Андрусівського договору по розчленуванню України москалі допомагали придушувати постання українців проти поляків на Правобережжі. Видно не один Янукович в Донбасі з такою освітою. Прахвесори.

10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

росіяни поводили себе не краще.
    Але якщо поляки були вороги, і їх зустрічали як ворогів - то росіяни прийшли як православні брати, і ніхто не очікував від них такої підлої зради :)
    ==
    Коліївщина - взагалі цікавий шмат української історії - історії тої нації, саме існування якої сучасна офіційна росія і її підбріхувачі пробують заперечити

11. tanna

Зрозуміло. Ми велика нація, ми вміємо прощати. :girl_in_dreams: Тобто скажіть, припустимо *московщина* вибачилась за все те погане, що вона заподіяла українцям, - ви поставите крапку? Особисто для себе?

12. ГРАНД

Я подумаю.

13. tanna

А ви мою освіту не чіпайте. Все, що маю, - те моє. А чого не знаю - не вам судити.

14. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

так - поставлю.
    Бо саме явище "московство" перестане існувати в ту мить, коли хоч один вожак москальського стада стане здатен на таке - і щиро це скаже.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

До смерті видно прийдеться думати Ґранту в чеканні вибачень за діяння Москви.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А вам не варто встрявати в теми, де ви не "копенгаген".

17. ГРАНД

Видно що так.

18. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Людей я люблю!Kocham po-polsku!...Конкретних людей,поляків...
    Мою Маму Юлію!
    Юзека,Тадека,Кристину...з якими народився і бавився по-сусідству в дитинстві!
    Анджея,Тадзя,Божену...з якими виріс,вчився і пішов у життя!
    Пана Бальовського Івана (Яна)...котрий залучив мене до свого Джазового оркестру,Джазової музики,що навчило мене мистецтва Імпровізації...і пригодилось в реальному житті!
    Професора Мазепу Лешека Зигмундовича,мого вчителя композиції в Львівській консерваторії,що дало мені можливість заробляти працею на хліб насущний!
    Простих поляків-галичан,які абсолютно нічим (Нічим!) не відрізнялися від українців-галичан,як на Східній Галичині,так і на Західній ЇЇ частині!
    Все як 1 х 1 !І мова проблемою ніколи не була! (ну нє була проблєма з українською школою в передвоєнній Польщі,але не з польскою в повоєнній Галицькій частині України!)
    І все Те,що сидить ві мні з Тих чудових часів дитинства!
    Важко зрозуміти це Тому,Хто того не знає...А люди знають,що файно є в житті і з Ким найкраще жити і дружити.
    Як мій Батько Українець з моєю Матірю,полькою...полячкою по-українськи!
    За ту Простоту в Житті і за Єдине розуміння Божої віри я й люблю,те що бачив ,та й бачу в Галичині!
    Про Це багато в Нас не говорять,але Це Всі знають!
    Так і живемо,мріючи,щоб колючий дріт на кордоні,поза Самбором накінець був знятий,між сусідніми селами!
    Я вірю,що так станеться навіть завтра!Ну за місяць-два...!
    :hi:

Добромиль.Діти з прикордонного міста в 2-х км. від Польщі!

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Земляк, можна я це занесу в свій конспект без наявності ліцензії?

20. tanna

Та ви що? :)):)):)) Вас забула спитати, куди мені встрявати, а куди - ні! І на всякий випадок заявляю - я буду встрявати туди, куди хочу, і стільки, скільки хочу. :preved:

а де твій аватар? :)