Депутати Одеської обласної Ради бурхливими оплесками нагородили в п'ятницю новопризначенного Прокурора міста,який упереджено так заявив:-Я покажу вам,як красти! )
) Ой, пане Юрко, та ті РабіновИЧи знатні галичани))))) До речі, і я тоді галичанка..а шо робить?))))) Дівоче прізвище суто українське на чоловікове змінила теперь усьо....))))))
Нє...Рабинович,це украінізований Rabinovitz...Штірліц,чи Штирлиць короче. А то,що вони Галичани,то так воно і було! Галичани,то русини, поляки,лемки француватіі,бойки зварйовані,гуцули довбані...і т.д )
Украінізований????? Ото жеж тобі й тиць)))))))) Галичани... Прабабка мала саме таке прізвище...ой, що робиться)))))))
Ой, хлопці, не сваріться..вже так вийшло, що мову знають в основному одесити:p На цьому форумі, звичайно... Ви будете сміятись)))
Феофан Прокопович не виходить на Прокоповіц,а Вадим Рабіновіц з Інною Моріц можуть змінити...без проблем. Як я отут ,та на Нотоцо. No to co? A nic!
Вони міцні по-горизониалі, і не зовсім по-вертикалі... Ми ще можемо посміятись в житті,коли Східна і Західна Галичмна порозуміються,а Південь і Північ Польщі Ні!
Хоча б відкрили вже ту велику таємницю всіх часів і народів - за що ви тих поляків так любите? За що? Я не розумію.
За европейскость и хоть какую-то человечность он их любит. А вот за что вы под восточных варваров так ложиться любите - это загадка.