Ви будете сміятись,але...

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Юрко НОТОЦО, 30 гру 2009.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

)))
    А хто сказав, що її втрачено? Там сказано "не претендую", може це тому, що впевнена і ЗНАЮ? Але ми підемо по колу, бо зараз знову почнеться про мозок білявки))

2. Inga

Inga Дуже важлива персона

читали... хех... и не единожды!
    а так же "Флаги на башнях" и "Республику ШКИД" (уже не Макаренко, а Белых) :)

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ви будете сміятись,але...
    Суддя Печерського райсуду Києва Родіон Кіреєв видалив Юлію Тимошенко з зали суду.
    Ну як в нас Гранда видалили з форуму...:))
    У відповідь на таке рішення депутати стали скандувати слово "Ганьба". Під ці вигуки суддя наказав міліції видалити Тимошенко з зали суду.
    http://www.pravda.com.ua/news/2011/07/6/6361622/

Ну-у...і куди їй тепер,в Австралію,чи шо?:scratch_one-s_head:

4. Inga

Общественные организации - это профсоюз, КПСС, ДОСААФ и т.д. ?..
    Любопытно, на какую, конкретно, недвижимость они нацелились?...

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та вже на всю катушку так звані профспілки трясуть.

6. Inga

О, теперь совсем не понятно и ещё интереснее. :)
    Профсоюзы же остались? Ну, хотя бы формально. Так что же, теперь у них отбирают собственность, которой они по праву владеют со времен СССР?
    Или я что-то не так поняла, пане Прокіп?

7. tanna

tanna Дуже важлива персона

Фу, якісь ви не культурні.
    Ви будете сміятись, шановні, але чогось я близька до того, щоб здатись у цьому намаганні знайти спільну мову. Таки прірва між нами непереборна. Ніяк не виходить. Таки не можна впихнуть невпихуемое. :dntknw:

8. Luna

:))Не можна)) Але іноді цікаво, якщо без напруження. Я вам скажу тії наші філЬософи такі кумедні...:girl_wink::girl_claping:

9. Юрко НОТОЦО

А ви посмійтеся,посмійтеся між собою...то помічне.І попробуйте вгадати,в якому місці я збрехав!
    А я той во...бігаю,як зварйований навколо авта,відчинити не можу...ключ всередині закрив.Во проблєма...Думаю-фільозофствую,яку шибу вибити!:))

10. Luna

Чекайте, Вам дешевше буде знайти сервіс аварійного відчинення. Ви в цивілізованій частині країни, чи десь у полі?

11. Юрко НОТОЦО

Ні,буду бити молотком шкло.Так найдешевше!Беру молоток, пішов...
    Ми фільозофи такі...головне,щоб не так, як радять,а...своїм,дурацьким і най...найважчим шляхом йти. Ми галичани нетерпеливі...бо Ми гарячі!
    Бойки Ми...француваті!:))

12. Luna

:))От нє , щоб просто подякувати за пораду)) Вперте створіння)))))

13. Юрко НОТОЦО

Дякую...Богу!Поки йшов до авто,знайшов си кусень дроту...
    Скрутив!Під шкло запхав!Переміг!
    Прям Юлько Цезар!;)

14. Luna

:))
    И шо, любую так можете открыть????? Я таки буду смеяцца))

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І трьохкімнатну квартиру Інґи, яку їй подарували кляті більшовики.
    Класика - металевою лінієчкою відчиняється без "вибиття". Мацкалі кажуть - "ломать нє строіть".

16. Юрко НОТОЦО

Якби Ви не лайдакували (лазили без діла) по форумах,як деякі,а работалі би тєжко тут... ну як дохтір Степанич,то і зналисте би,як методою хлопської фільозофії можна відкрити не те,що любе авто, а й любу людську душу ( за виключенням москальської канєшна), бо вони шо- не- шо...відразу за револьвер хватаються.
    То така порода,русского народа!(с):))

17. Luna

От чого Ви причепилися до того Стєпанича? Людина відпочиває так само, як і я....Ще мені не вистачало по форуму не байдикувати. а працювати - я сюди заради відпочинку та оздоровлення, так би мовити)))
    А не лізьте в душу брудними чоботами - то й за револьвєра не хвататимуться..а то маєте моду, ще й смішно від того.

18. Luna

А були б ви, Юрко, спрвжнім філософом, то й знали б..що душі людські не треба відчиняти, як двері замкнені...Хто потягнеться - сам відкриє, а кому нахабно влізеш - то таке побачиш, шо хрестись і тікай.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І в них є метод відкривання - підключеною праскою по животику.

20. Luna

[​IMG] Є...
    І праска тут ой ні до чого...

а де твій аватар? :)