))) А хто сказав, що її втрачено? Там сказано "не претендую", може це тому, що впевнена і ЗНАЮ? Але ми підемо по колу, бо зараз знову почнеться про мозок білявки))
читали... хех... и не единожды! а так же "Флаги на башнях" и "Республику ШКИД" (уже не Макаренко, а Белых)
Ви будете сміятись,але... Суддя Печерського райсуду Києва Родіон Кіреєв видалив Юлію Тимошенко з зали суду. Ну як в нас Гранда видалили з форуму...) У відповідь на таке рішення депутати стали скандувати слово "Ганьба". Під ці вигуки суддя наказав міліції видалити Тимошенко з зали суду. http://www.pravda.com.ua/news/2011/07/6/6361622/ Ну-у...і куди їй тепер,в Австралію,чи шо?
Общественные организации - это профсоюз, КПСС, ДОСААФ и т.д. ?.. Любопытно, на какую, конкретно, недвижимость они нацелились?...
О, теперь совсем не понятно и ещё интереснее. Профсоюзы же остались? Ну, хотя бы формально. Так что же, теперь у них отбирают собственность, которой они по праву владеют со времен СССР? Или я что-то не так поняла, пане Прокіп?
Фу, якісь ви не культурні. Ви будете сміятись, шановні, але чогось я близька до того, щоб здатись у цьому намаганні знайти спільну мову. Таки прірва між нами непереборна. Ніяк не виходить. Таки не можна впихнуть невпихуемое.
)Не можна)) Але іноді цікаво, якщо без напруження. Я вам скажу тії наші філЬософи такі кумедні...:girl_wink::girl_claping:
А ви посмійтеся,посмійтеся між собою...то помічне.І попробуйте вгадати,в якому місці я збрехав! А я той во...бігаю,як зварйований навколо авта,відчинити не можу...ключ всередині закрив.Во проблєма...Думаю-фільозофствую,яку шибу вибити!)
Чекайте, Вам дешевше буде знайти сервіс аварійного відчинення. Ви в цивілізованій частині країни, чи десь у полі?
Ні,буду бити молотком шкло.Так найдешевше!Беру молоток, пішов... Ми фільозофи такі...головне,щоб не так, як радять,а...своїм,дурацьким і най...найважчим шляхом йти. Ми галичани нетерпеливі...бо Ми гарячі! Бойки Ми...француваті!)
Дякую...Богу!Поки йшов до авто,знайшов си кусень дроту... Скрутив!Під шкло запхав!Переміг! Прям Юлько Цезар!
І трьохкімнатну квартиру Інґи, яку їй подарували кляті більшовики. Класика - металевою лінієчкою відчиняється без "вибиття". Мацкалі кажуть - "ломать нє строіть".
Якби Ви не лайдакували (лазили без діла) по форумах,як деякі,а работалі би тєжко тут... ну як дохтір Степанич,то і зналисте би,як методою хлопської фільозофії можна відкрити не те,що любе авто, а й любу людську душу ( за виключенням москальської канєшна), бо вони шо- не- шо...відразу за револьвер хватаються. То така порода,русского народа!(с))
От чого Ви причепилися до того Стєпанича? Людина відпочиває так само, як і я....Ще мені не вистачало по форуму не байдикувати. а працювати - я сюди заради відпочинку та оздоровлення, так би мовити))) А не лізьте в душу брудними чоботами - то й за револьвєра не хвататимуться..а то маєте моду, ще й смішно від того.
А були б ви, Юрко, спрвжнім філософом, то й знали б..що душі людські не треба відчиняти, як двері замкнені...Хто потягнеться - сам відкриє, а кому нахабно влізеш - то таке побачиш, шо хрестись і тікай.