Ви будете сміятись,але...

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Юрко НОТОЦО, 30 гру 2009.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та приїлось чи не приїлось, а її бувшу вже не повернеш. Її хана почалася, коли Лейзєри Вайсбейни почали масово в Льонь Утьосових перевтілюватися та бубличниці Марусі - в Проні Прокоповни. Культура суздальців схавала Одесу з потрохами.
    Я вже... чи ще беззубий, все ніяк мене мій годовалий сусіда не навчить пальцем виколупувати нові зуби.

2. bayard

bayard Дуже важлива персона

в этом есть доля правды....Тевье-молочник в Харькове играли исключительно в украинском драматическом театре!:yahoo:

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Я всегда говорю правду и ничего , кроме правды. Кроме тех исключительных случаев, когда мне очень НАДО солгать. И тогда я краснею, бледнею и снова краснею - и ЛГУ без зазрения совести, но достойно.(с)

4. bayard

Библия (или Танах) под какой рукой?;)
    хм...тут уж не знаю какую литературу подложить....:)

5. Luna

А положите туда томик Лермонтова...Люблю, знаете ли...
    Или Лесю Украинку. Или Есенина...
    А ещё можно туда засунуть Педагогическую Поєму Макаренко - :good:

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А хто визначає ступінь ПРАВДИ? Ваш мозок? В нього достатньо ресурсів для цього?
    Сталін казав правду "Гітлер не нападе", але ця "правда" була лиш плодом його мозку, а не ІСТИНОЮ.

7. Luna

Взагалі-то це цитата, не треба так гримати, дядьку...в мене і в думках не було б сповідатись в такому питанні перед загальною аудиторією. Це був жарт...приклад з літератури. Не сподобалась цитата?
    Щодо ресурсу мого мозку - гадаю, пан розуміє, що його вистачить не відповідати на таке питання.

8. bayard

о_О:i-m_so_happy:

9. Luna

Читали?)

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І мірилом цієї правди є її мозок. Сталін теж казав "правду" про те, що "Гітлєр не нападе", але його "правда" не була ІСТИНОЮ.

11. Luna

Хіба я претендувала на таке високе поняття? ІСТИНА..Хто її знає, де вона і в чому...
    пане Прокіп, взагалі -то і з першого разу всі прочитали, я гадаю..

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Про Остапа Бендера (не плутати з С. Бандерою)
    Та щось зрозуміє.

13. bayard

давненько...но помню что понравилась:)

14. Luna

Заседание продолжается, господа присяжные заседатели. Командовать парадом буду я - знойная женщина, мечта поэта (с))))
    Расслабьтесь хоть раз в три года, Прокип. Я не претендую ни на умную, ни на красивую, ни на Истину.
    Не сомневаюсь, месье:rose:

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Бог нас створив лиш для догадок про неї, в тому й цінність життя, бо ми весь час в пошуку її.

16. Luna

Удивительное рядом - мне тоже.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Яка скука від цього. Піду мабуть жлобські телепрограми дивитися.

18. Luna

Згодна)

19. Luna

Нічим не можу допомгти..якщо з"явиться бажання запретендувати - напишу в приват, повернетесь, подискутуємо. Приємного вечора, пане Прокіп.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Який там "приємний" з втратою амбітності Луни. Це як літо без полуниць, а зима без снігу. Залишиться скучище в вигляді погоди на Карибах - 365 днів одне й теж.

а де твій аватар? :)