Та приїлось чи не приїлось, а її бувшу вже не повернеш. Її хана почалася, коли Лейзєри Вайсбейни почали масово в Льонь Утьосових перевтілюватися та бубличниці Марусі - в Проні Прокоповни. Культура суздальців схавала Одесу з потрохами. Я вже... чи ще беззубий, все ніяк мене мій годовалий сусіда не навчить пальцем виколупувати нові зуби.
в этом есть доля правды....Тевье-молочник в Харькове играли исключительно в украинском драматическом театре!
Я всегда говорю правду и ничего , кроме правды. Кроме тех исключительных случаев, когда мне очень НАДО солгать. И тогда я краснею, бледнею и снова краснею - и ЛГУ без зазрения совести, но достойно.(с)
А положите туда томик Лермонтова...Люблю, знаете ли... Или Лесю Украинку. Или Есенина... А ещё можно туда засунуть Педагогическую Поєму Макаренко -
А хто визначає ступінь ПРАВДИ? Ваш мозок? В нього достатньо ресурсів для цього? Сталін казав правду "Гітлер не нападе", але ця "правда" була лиш плодом його мозку, а не ІСТИНОЮ.
Взагалі-то це цитата, не треба так гримати, дядьку...в мене і в думках не було б сповідатись в такому питанні перед загальною аудиторією. Це був жарт...приклад з літератури. Не сподобалась цитата? Щодо ресурсу мого мозку - гадаю, пан розуміє, що його вистачить не відповідати на таке питання.
І мірилом цієї правди є її мозок. Сталін теж казав "правду" про те, що "Гітлєр не нападе", але його "правда" не була ІСТИНОЮ.
Хіба я претендувала на таке високе поняття? ІСТИНА..Хто її знає, де вона і в чому... пане Прокіп, взагалі -то і з першого разу всі прочитали, я гадаю..
Заседание продолжается, господа присяжные заседатели. Командовать парадом буду я - знойная женщина, мечта поэта (с)))) Расслабьтесь хоть раз в три года, Прокип. Я не претендую ни на умную, ни на красивую, ни на Истину. Не сомневаюсь, месье:rose:
Нічим не можу допомгти..якщо з"явиться бажання запретендувати - напишу в приват, повернетесь, подискутуємо. Приємного вечора, пане Прокіп.
Який там "приємний" з втратою амбітності Луни. Це як літо без полуниць, а зима без снігу. Залишиться скучище в вигляді погоди на Карибах - 365 днів одне й теж.