Вам предоставляется великая честь загадать загадку. ---------- Додано в 01:21 ---------- Попередній допис був написаний в 01:20 ---------- Всё, больше не играю. Боюсь.
Вгадайте: ім"я кіношного фізика, відрізняється на одну букву від відомого ніку? ---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ---------- Мене це теж збивало з пантелику. Вгадала, коли побачила снігурочка - любить прохолоду. Питання до Chaldon, чому у нього такі асоціації.
До этого было лёгкое вечернее платье и широкая летняя шляпа, явно не для балла. Любит зависнуть на теме политика. но явно не Новодворская. Это так мне кажется.
Вот такая ассоциация. Но, исключительно для мужиков вопрос. Дам и паненок прошу не отгадывать: Мудак-Мудаком.
Вот так вот с женщинами всегда. И думай как загадывать или как комплименты говорить. Во чёрт. Где мой вещмешок и раскладушка?
О, а это идея для нового аватара Чтобы меня не настолько гламурной считали. А то я сейчас глянула на свой аватар - блин, я еще, оказывается, и блондинка!
Ні, то "мужик" сподіваюсь що зрозуміє правильно, як комплімент. Ваша версія теж ніби підходить, але так - занадто просто
Так хочеться щось вгадати, але фізику вчила дуже давно, у школі... Борхес - то письменник, Клайберн - то піаніст, хто ж фізик?
, та ні, той фізик кіношний (серіал), просто я спочатку так читала нік форумлянина. "Мужик" - це підказка, я ж не сказала "козак"