Про цю людину ви завжди згадуєте коли берете до рук передвиборчі бюлетені чи реєструєтесь на форумі...
ніхт натюрліх, фрау, ніхт яволь, дас іст айне люге! ніякого полковника ніяка я і не подруга "Радістка", цу віссен, це від слова "радість", і від слова "радити", "порадити", і ше тому шо на радіотех в політех колись давно поступила була, а взагалі то мені таке прізвище дали колеги, коли я працювала на старій друкарській машинці і та видавала характерний для машіненгевехр звук, а ше тому шо беретики люблю... ну і подумаєш імена в нас з нею схожі. Я, взагалі-то, проти Штірліца нічого не маю - гут манн, ніхт фііль саген. Правда, іхь хаб нох айнен коффер ін Берлін, але уупс ... то здається вже з іншого репертуару
Ніхт шіссен, бітте. Мая думаль, што Ви полковнік вон Ісаєв лічно зналь (а может і любіль). Верцайген зі!
То неправильна відповідь, але як варіант - "Мартіні"! Бо: 1. як дивимось в передвиборчий бюлетень, то хочеться напитись 2. як реєструємось на форумі вдруге (втретє, .. веннне..), то знаємо, що Мартіні дасть по вухах