Полонина ? Тільки в нас на Україні Небо синє-синє! Тільки в нас на Україні Сонечко ясне! Тільки в нас на Україні Гори й полонини! Так нехай же Україну Лихо омине!
завжди так от: коли цей дописувач з'явився на форумі, я була впевненна, що то кілька людей пишуть під одним ніком (ну, не може ж одна людина знати стільки про стільки), та хтось і назвав цього дописувача "енциклопедією" і я кажу: нащо нам "вікі" і ВВС, поки у нас є .....(хто?)
я думала, що в цій грі найважче відгадати форумлянина, а виявляється, що загадати Цей форумлянин в мене асоціюється із "Маски шоу", а точніше із одним(ою) його актором(кою).
А хто ж як не Ви Про медсестру і Ваші подвиги, хіба лінивий не знає Не знаю чому, але завжди уявляю її як героїню "Маски шоу" Ваша черга, пане Bambook!
Ну добре. Якщо б ця форумчанка була б форумчанином, то за її ніком можна було б подумати, що це чоловік одного американського півострова. Точнше, що той півострів - дружина цього форумлянина, яким могла би бути та форумлянка, якби була чоловіком