Ні!!!!!Маюнка,то відносно близька дорога..... ---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ---------- Малесенька підказочка...живе не тут (наразі).....я маю на увазі не в Україні. І підключайте асоціації........
Ні....... Ні.......... Маріхуана???????????????включайте фантазію.......і згадуйте нік, в кого він такий???????
то точно) але я хочу ві Львів. приїду підемо на каву) а може то не я ---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ---------- ви шо? я не продаю маріхуану) леді Опіум? але вона у Львові на скільки пам*ятаю жила раніше й живе)
Ні!!!!!!! Ближнє зарубіжжя... Підказка ,ну вже така ,шо просто..... Я не знавець наркотичного зілля,але чула,як надимишся тої трави впадаєш в екстаз, а це шось подібне.....І нік схожий....То остання підказка.
Хм Значить так: Львівянка (зараз живе),основні захоплення - мода,яскрава зовнішність...дуже красива (є в ній щось таке, що дивишся і очей важко відірвати - це словами важко описати )...натяк на географію..кстаті, буває на форумі відносно не часто На рахунок краси: це особиста думка - прошу не ображатись..всі панянки красиві, але не всі западають в око
Хто ж у нас такі модниці?Хм ---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ---------- Nevermind??????????
Повністю прочитайте те, що я написав і гарно подумайте (не так складно як здається)- модниць тут багацько Не вона - я ж кажу Львівянка