Ні. І Настінка і той кого загадав, зараз живуть у країнах яке мають відношення до той яку прославив "нік".
Так я думав так цікавише, бо гра. Дарма, відгадка дуже проста, бо про що можливо, натякнув. Предостання підказка. Завдяки моїм натякам-підказкам той хто відвідує клерікальні гілки, чи паби, легко здогадався би.
Я навіть не знаю,що це Ну а ще щось,шоб потеплішало..........А то взагалі ніц в голову не йде.........
Guinness, змії, ім'я відмінне від того, що дали батьки, відомий по всьому світу, зелений колір - це Св. Патрік і наш шанований форумлянин. Але квітка яка????????
Бляха, Солохо, Ви мудра баба! Яка, яка... я на трилистник в боулінгу сьогодні цілий вечір дивилась...
а я відгадала, як з хати вийшла, а вертатись не можна... а кортіло загадаю трохи згодом - зараз мушу бігти всіх зі Святом: Христос Родився! Славім Його!
захожу на форум. що нового - нова карма: 13. думаю: ну, що за чортівня? але, як народжена 13-го, та ще й в понеділок, вже й не дивуюсь легка загадка вам, щоб на свято сильно не працювали, навіть головою цей форумний дописувач має аватарку, на яку лиш подивишся - і вже усміхаєшся є прихильником мафії (гру маю на увазі) у політичних гілках помічений не був (мною, у будь-якому разі ) але у гілках "за жізнь" - сплошний позитив
хантер. сашка-юа. іспанка. персі. )) ---------- Додано в 09:55 ---------- Попередній допис був написаний в 09:54 ---------- ну ще Нірванка
ну, тільки думала якусь підказку про римлян і перемоги придумувати, а тут то ж, XrustunkA - переможець