Знаєте. І дуже любите. ---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ---------- Ви що, нова коліжанка Бонда? Чекати нову серію з краєвидами НЗ ?
хулєра.пиво. добре з нашого то Микулинецьке. теж нікого не знаю. може то якийсь Микола?) Ніколас?) ото логіка) страшне)
Тю, та Ви ж в мафію бавитесь, а тут для піонЕрів Ще одна підказка. Зелений колір. Не абсент ( для nastinka )
ото я й закручую.) зелений ще у нас цей я його читаю як вамасамптіпі) V далі забула)) :girl_curtsey: ---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ---------- хіба він зелений?)))
Нє, навіть я не бачу звязку з Гіннессом, а тим більш із зміями, а відому квітку - впритул не бачу Ще одна підказка Завдяки цієй людині Світ впізнав країну, і зараз Світ віддає шану в його обличчі і країні також.
Колумб?) Кук? Чегевара - то з одним р пишецця?) бо я ше почну слідувати тогокогонеможнаназивати але він червоний) від червоного пішло на лакі страйк о_0 4 ранку. я не лягала і не буду до наступної ночі сенсу нуль. якийсь хорий позвонив на мобілку і сказав шо він алєкс і я де мене носить о_0 я сказала, що я сплю, і що він помилився. натомість він ше позвонив 35 разів =( вимкнула звук спати не змогла
Правил цієї гри я не знаю. Тому можу дати підказку після якої всі вгадають, але мені здається, що ту кількість що вже дав, для "мафіозі" достатньо. Як набридло, то дайте знати
нєнєнє. з мене вийшов чудовий маньк брехун який заманьячив всіз насмерть. на правах реклами ведучої приєднюйтесь на гру) тема "вертеп"
Якщо почати з мого першого допису, та керуватися саме ассоціаціями, то легХко. А я ще нік вказав, то зовсім нескладно, нє ? ---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ---------- Мені здається що якби кожен з відгадуючих прописав свій ланцюжок ассоціацій то разом знайшлась і відповідь. Але тоді, це така собі альтернатива мафії,а це не дуже файно, нє ?
у мене тільки із zenykом асоціація.... хм.. якщо відомий, то може бути і KLIBERN - піаніст такий є... а закінчення ніку KLIBERN - пиво...