Відповідь: Весняна депресія... Депресії я не маю, але деякі ознаки маніакально-депресійного стану спостерігались, але сталось чудо, я сходила в цирк ("Cirque Du Soleil"). Тепер мене переповнюють позитивні емоції. Я думаю в такий момент, коли депресія, треба себе побалувати: сходити в театр, кіно, цирк чи в музей.
Відповідь: Весняна депресія... одне лікується — іншим, протилежним.... якщо багато працюєш — активно відпочити, і навпаки...
Відповідь: Весняна депресія... Якщо у Вас є дипресія, то це говорить про те, що Ви психологічно здорова людина. Саме у здорової людини є нормально, коли 2-3 рази на рік є дипресія.
Відповідь: Весняна депресія... депресія буває від фізичної перевтоми, від постійного нервового напруження... або від того, що байдики бити...
Відповідь: Весняна депресія... чого ж так одразу?.. "гробарів"... колись працював вантажником — "лікувався" горілкою....
Відповідь: Весняна депресія... При чому ,то характерно тільки для інтелектуалів ,не горілка звичайно .а депресняк від чорної роботи
Відповідь: Весняна депресія... Справа в тому ,що горілка покращує базовий стан(настрій),я перебачив в свій час,стільки робочого люду ,майже не зустрічав серед них поганого настрою,всі хльопські фільозофи .хоч зара в універ на кафедру.А в наукових колективах де пройшла друга частина мого життя,багацько проблем зустрічав.Може скажете суб"єкивна статистика,наведіть другу!
Відповідь: Весняна депресія... горілка — дуже хороша штука, яка у помірних кількостях позитивно впливає на людину, але я бачив і протилежні приклади: державні установи, в яких "без стограма" не минає день, бо робота "дістала", життя "дістало", маленька зарплата набридла... у таких людей депресія починається тоді, коли вони не вип’ють...
Відповідь: Весняна депресія... Когда приходит вот такое мохнатое - Апатия, апатия Всех дыр законопатия И сам себе не братия Продукт я самосжатия Все мысли огрызаются Ничто не начинается И всё что внутрь сползается Душой моей питается... - я частенько вспоминаю Пруткова с его (их) бессмертным творением: ЮНКЕР ШМИДТ Вянет лист. Проходит лето. Иней серебрится... Юнкер Шмидт из пистолета Хочет застрелиться. Погоди, безумный, снова Зелень оживится! Юнкер Шмидт! честное слово, Лето возвратится!
Відповідь: Весняна депресія... Хандра ниоткуда... На то и хандра, Когда не от худа И не от добра. (с)
Відповідь: Весняна депресія... Дипресія ще може бути від надмірного перебування на форумі, нє, Пупере?
Відповідь: Весняна депресія... Коли у мене депресія мені допомагає спілкування з родичами і друзями. а ще допомагають поїздки до Львова. Дихнув повітрям Львова - і на серці полегшало.
Відповідь: Весняна депресія... Подивіться яка краса!!! Веснонька прийшла! Вже зовсім скоро верба поб'є, а там і Великдень! Пречудовий настрій у мене! І Вам бажаю!